Přejít na obsah

novy sea-dweller

Ropucháč

Doporučené příspěvky

Tak vidim, ze sem nikto dlho neprispel. Boli to moje dalsie hodinky, az kym som ich nevidel nazivo a nemal na ruke. Osobne je tato kapitola pre mna uzatvorena :suicide_anim:

Co mi vadi???? Asi vsetko, ani nie su tak velke, to by som zniesol, ale su neprimerane vysoke, viem, vodotesnost... Keramicka vypln lunety je uzasna, ale luneta mi skor pripomina Tissot a ko Rolex a v kombinacii s vypuklym sklickom... skratka sa mi to nepaci. Dalsia vec je to, ze k proporcne k nim nepasuje tah, ktory je az prilis tenky a uzky a k spone sa este viac zuzuje, co vyzera hodne smiesne...

a cena??? cennikova v DE je 7.J00,- EUR, jedny mali vo vyklade, ale uz predane, inde nic, len predobjednavky.

Rozkodoval som sa medzi Rolex Sea-dweller Deap Sea a Panerai PAM 090 ale teraz je uz volba jasna...

Škoda, koukám na to jako na modlu. Je pravda, že jsem je na živo neviděl, ale pro mě je rolex jako legenda s mnoha patenty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No nedá mi to, ale Tvé oblíbené Omegy Professional Chrono, co je máš v avataru jsou podobně ukecané. O kvalitě asi nemá cenu mluvit. Uvědom si, že Rolex patří nadaci Rolex, a není součástí žádných konglomerátů ani hodinkových, ani taško - víno - boto - brýlo - hodinkových. Jinak dostatečná známka toho, že lidé tomuto modelu věří, je že už teď je na dlouho vyprodaný, a na černém trhu se prodává dřáž, než je katalogová cena. Co víc k tomu říct.

Teď po půl roce můžu potvrdit, že se můj odhad nemýlil. Na ruce jsou ještě mnohem krásnější, než na fotkách....Konečně kus železa od Rolexu ( ale i menší modely mají své kouzlo, ale tohle je zatím největší současný Rolex - apropo jemné doladění tahu schované v přezce spony je dokonalé, nic lepšího jsem u kovového tahu neviděl ) A ty nápisy fakt nevadí....na fotkách to vypadá divně, ale v realu jinak...

Odkaz ke komentáři

Tak vidim, ze sem nikto dlho neprispel. Boli to moje dalsie hodinky, az kym som ich nevidel nazivo a nemal na ruke. Osobne je tato kapitola pre mna uzatvorena :suicide_anim:

Co mi vadi???? Asi vsetko, ani nie su tak velke, to by som zniesol, ale su neprimerane vysoke, viem, vodotesnost... Keramicka vypln lunety je uzasna, ale luneta mi skor pripomina Tissot a ko Rolex a v kombinacii s vypuklym sklickom... skratka sa mi to nepaci. Dalsia vec je to, ze k proporcne k nim nepasuje tah, ktory je az prilis tenky a uzky a k spone sa este viac zuzuje, co vyzera hodne smiesne...

a cena??? cennikova v DE je 7.J00,- EUR, jedny mali vo vyklade, ale uz predane, inde nic, len predobjednavky.

Rozkodoval som sa medzi Rolex Sea-dweller Deap Sea a Panerai PAM 090 ale teraz je uz volba jasna...

Můžu srovnávat jak PAM 090 a teď i RLX Deep Sea, a myslím že o kus vede Rolex. Za mě Rolex !!!

Pro 090 mluví komplikace rezervy nátahu, možnost personifikace v podobě řemínků , líbivý design, limitovaná série a cena.

Pro DS mluví vodotěsnost skoro 4km, dokonalý, ale dokonalý pouzdro, výjimečný tah s mikroregulací, materiál pouzdra, inhouse kalibr, brutální sklo, neskutečně kvalitní korunka, pověst a image Rolexu.

Odkaz ke komentáři

ona ta image Rolexu je právě to, proč jsem je nakonec nekoupil, možná později, ale teď je pro mě jejich image bohužel kontraproduktivní

Image musíš mít uvnitř sebe, tu Ti hodinky nedodají...a Rolex má silný image i bez nás :-) co ho máme rádi.

Jo co říkáte na tyhle fotečky? Zajímá mě Váš názor....na provedení, celou kolekci , atd...

Odkaz ke komentáři

Líbily se mi do té dony než jsem je měl na ruce,neseděl mi poměr průměr-výška

Mě napoprvé taky ne. Ve hře byly ještě Daytony a strarší model SD. Ale teď jsem za tu volbu šťastnej.

Nejsou to hodinky prvního okouzlení, je potřeba je pochopit a pak se člověk zamiluje snadno.

Jsem zvědavý i na nové Submarinery, které mají pouzdro upravené jako nové GMT mastery,

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Me zase nebraly do te doby, nez jsem je videl nazivo a mohl si je osahat. Byly to INOVY Milgaussy a musim rict, ze na me zanechaly hluboky dojem. Charakterizoval bych je tim, ze jsou to hodinky dotazene do posledniho detailu!

Odkaz ke komentáři

a jeste to sileny zuzeni tahu pusobi divne u tak masivnich hodinek.

Vypadají skvěle i na NATO strapu :-), zůžení beru jako vlastnost, ne jako nedostatek. Při délce spony, která je nejdelší jakou jsem kdy na hodinkách měl ( díky integrované regulaci ), by možná větší šířka ze spony udělala nevzhlednou desku, místo spony, a navíc by hodinky vážily ještě o pár deka víc. A už takhle mě připadají těžší jak Herculesy...musím je zvážit, samotnýho mě zajímá, které jsou těžší :-)

Odkaz ke komentáři

hodinky jsou skvělé, o tom není pochyb, já to s tou image myslel malinko jinak, Rolex má u většiny neznalého okolí pověst jako drahá a částečně snobská značka, která má v českých poměrech dávat najevo majetkové poměry, bohužel, mám u svých zákazníků problém i s masovkou jako je Breitling, lidi si už všímají víc než je zdrávo a vyvozují pak zvláštní až pokroucené závěry, takže dát si v mém oboru a mém věku na ruku Rolex, tak můžu rovnou vyhlásit osobní bankrot :D

Odkaz ke komentáři

hodinky jsou skvělé, o tom není pochyb, já to s tou image myslel malinko jinak, Rolex má u většiny neznalého okolí pověst jako drahá a částečně snobská značka, která má v českých poměrech dávat najevo majetkové poměry, bohužel, mám u svých zákazníků problém i s masovkou jako je Breitling, lidi si už všímají víc než je zdrávo a vyvozují pak zvláštní až pokroucené závěry, takže dát si v mém oboru a mém věku na ruku Rolex, tak můžu rovnou vyhlásit osobní bankrot :D

Jo, tak takhle tomu rozumím... :-)

Odkaz ke komentáři

Gratuluji Cybere, špatná volba to rozhodně není, jsou to super hodiny. Můj první dojem z tohoto modelu byl také trochu rozpačitý, samozřejmě pouze díky obrázkům. Bylo to již výše psané zužování tahu a ty nápisy. Po vyzkoušení jsem změnil názor, nápisy nejsou zdaleka tak zřetelné jako na detailní fotce a zůžení tahu mě osobně nevadí.

Tak užívej 210g profláknutýho železa, jinak fotky nich moch.

Odkaz ke komentáři

Abych to více upřesnil,kromě toho poměru se mi nelíbily ještě 2 subjektivní věci.1-luneta zkosená změrem ven a při pohledu na ně mi jako první napadlo dvoupatrové,jako by to nebyl jeden celek,ale masivní základna a na ni posazený ciferník.O kvalitě nepochybuji jak píši je to jen subj.pocit

Odkaz ke komentáři

Toci díky.

Jseš první kdo ty fotky komentuje, ještě jednou díky. Našel jsem při brouzdání na netu úplně náhodou smetiště, neboli hnojník, neboli fórum milovníků napodobenin, a tyto fotky jsou právě z něj. Sběratelé šrotů si láskyplně vyprávějí, kolik a kde, všelijakých napodobenin koupili. Kolik jich vlastní, a kolik tisíc dolarů už za ně utratili. Dělají si vlastní recenze, a fotí si je. Vyobrazené DS ( stejně jako IWC a Breitlingy ) jsou velmi zdařilé, v hodně nadneseném významu tohoto slova, napodobeniny v hodnotě kolem 380 USD, mají strojky ETA, safír, lunetu z keramiky. Někteří deviantní jedinci na tomto fóru vlastní i desítky těchto náhražek, v ceně jedněch skutečně kvalitních hodinek. Takže díky za dobrý postřeh. Fotky i hodinky jsou přesně....nic moc...prostě napodobeniny ve sněhu :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři

Toci díky.

Jseš první kdo ty fotky komentuje, ještě jednou díky. Našel jsem při brouzdání na netu úplně náhodou smetiště, neboli hnojník, neboli fórum milovníků napodobenin, a tyto fotky jsou právě z něj. Sběratelé šrotů si láskyplně vyprávějí, kolik a kde, všelijakých napodobenin koupili. Kolik jich vlastní, a kolik tisíc dolarů už za ně utratili. Dělají si vlastní recenze, a fotí si je. Vyobrazené DS ( stejně jako IWC a Breitlingy ) jsou velmi zdařilé, v hodně nadneseném významu tohoto slova, napodobeniny v hodnotě kolem 380 USD, mají strojky ETA, safír, lunetu z keramiky. Někteří deviantní jedinci na tomto fóru vlastní i desítky těchto náhražek, v ceně jedněch skutečně kvalitních hodinek. Takže díky za dobrý postřeh. Fotky i hodinky jsou přesně....nic moc...prostě napodobeniny ve sněhu :-) :-) :-)

Docela síla. Faky bych v tom rozhodně nepoznal. :crying_anim02: Asi ani kdyby ležely naživo přede mnou. Určitě ale pod vodou, ve třech kilometrech. A patrně i ve třech metrech. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...