People Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 (upraveno) the new Bronze Limited Edition Upraveno 14. července 2018 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 muj styl to neni ale jsou paradni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darrecek Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Já mám klasický Argonautic a tyhle jsou úplně super, lepší než teď ty modrý BG.. Docela bych se šel na ně podívat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lvcas Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Tieto sa im vydarili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Neotevřelo se mi foto. Možná souvisí s tím, že mám kolegu v Ignoraci. Ale ježto zde mám takové tři pěkná fota a Davosa kdysi nebyla tam, kde je dnes, bohužel, tak si je dovolím přibodnout. source: https://www.watchtime.net/uhren/davosa-argonautic-bronze-limited-edition/?utm_source=watchtime_daily_nl&utm_campaign=Davosa__Argonautic_Bronze_Limited_Edition_141118&utm_medium=email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Taky mě tyto argonauticy překvapily. Někdy před pěti lety jsem jejich PVD verzi nosil, byly to fajn hodinky, vzpomínám na vanilkový kaučuk a pěkný antireflex. Bohužel pak rozjeli svou akvizici a i pro mě je to no go značka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se