Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozor. Dnes jsem se od hodináře, pracujícím dlouhou dobu v oboru dozvěděl, že díky vzrůstajícímu zájmu o NOS Prim Sport II se již objevili "padělky" Prim Sport II. Jedná se o to, že do pouzder Sportek (nerez i původní mosaz) jsou vloženy čínské nebo ruské strojky, o ručkách a cifernících občas lze prý také pochybovat (o pravosti). Důrazně doporučil při koupi takovýchto NOS Prim si nechat ukázat strojek. Zřejmě jsou takovéto hodinky nabízeny i prodejcům.

Tak už je to tady, plagiáty staré dobré klasiky.

Pro Prima to znamená, že je o jeho značku zájem, bohužel mu ty ŠMEJDY A PADĚLKY od těch sr...ů budou kazit jméno.

Jak jsem slyšel, předávám dál.

Odesláno

No, s tím nic moc nenadělám. Budu ale rád za každou ověřenou informaci o takovémto počínání. Tam totiž neporušuji jen jeden paragraf, ale hned několik. Právníci by se na tom mohli zase předvést.:)

Odesláno

hmmm... mě to bylo jen takto řečeno, když jsem se pídil po dalších NOS Primkách. T.j. že mi dotyčný neprodá NOS Prim s tím, aby se nepřesvědčil, co je uvnitř. Že se to již "v branži" (jiné strojky uvnitř) vyskytuje.

Odesláno

Tak nevím o co jde ale už jsem taky něco slyšel a při té příležitosti se zeptám.Koupil jsem na burze toto a netuším co je to za stroj zřejmě jsem jeden z těch co si koupily tu falzu.Vzhledem k ceně je to jedno byly skoro zadarmo.Ale zaujalo mne to že se stím někdo zabýval.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...