X-Bob Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Pozor. Dnes jsem se od hodináře, pracujícím dlouhou dobu v oboru dozvěděl, že díky vzrůstajícímu zájmu o NOS Prim Sport II se již objevili "padělky" Prim Sport II. Jedná se o to, že do pouzder Sportek (nerez i původní mosaz) jsou vloženy čínské nebo ruské strojky, o ručkách a cifernících občas lze prý také pochybovat (o pravosti). Důrazně doporučil při koupi takovýchto NOS Prim si nechat ukázat strojek. Zřejmě jsou takovéto hodinky nabízeny i prodejcům. Tak už je to tady, plagiáty staré dobré klasiky. Pro Prima to znamená, že je o jeho značku zájem, bohužel mu ty ŠMEJDY A PADĚLKY od těch sr...ů budou kazit jméno. Jak jsem slyšel, předávám dál.
Prokop Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 No, s tím nic moc nenadělám. Budu ale rád za každou ověřenou informaci o takovémto počínání. Tam totiž neporušuji jen jeden paragraf, ale hned několik. Právníci by se na tom mohli zase předvést.
X-Bob Odesláno 10. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2006 hmmm... mě to bylo jen takto řečeno, když jsem se pídil po dalších NOS Primkách. T.j. že mi dotyčný neprodá NOS Prim s tím, aby se nepřesvědčil, co je uvnitř. Že se to již "v branži" (jiné strojky uvnitř) vyskytuje.
Sklomont Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Tak nevím o co jde ale už jsem taky něco slyšel a při té příležitosti se zeptám.Koupil jsem na burze toto a netuším co je to za stroj zřejmě jsem jeden z těch co si koupily tu falzu.Vzhledem k ceně je to jedno byly skoro zadarmo.Ale zaujalo mne to že se stím někdo zabýval.
Sklomont Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 A je to na světě tak to jsem rád že to vím.Už jste to někde viděly?
VS Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Ufff, jste mě vyděsili. Fungl nový kalibr 68 mi tam tiká. Vlastně jsem ani nic jiného nečekal, ale přesvědčit jsem se musel.
odklizec Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Pokud takhle nekdo zneuziva hlad trhu, je to samozrejme hnusne. Na druhou stranu, pokud by to znamenalo NOS pouzdro, rucicky a cifernik, tu 68 si do toho vzdycky sezenete
stanley Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Fake Prim Sport II. Kolik stojí mosaz a kolik ocel ? Už se těším na fake Sport I a Orlíky
31682 Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Pokud takhle nekdo zneuziva hlad trhu, je to samozrejme hnusne. Naopak, tady zasáhla neviditelná ruka trhu
filo-boxer Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 to je legrační archivní vlákno. Autor možná myslel čínské ZJS strojky, které do sport 2 cpal sám Prim. O jiných padělcích, teda kromě Parexo, jsem ještě neslyšel.
Honza.manta Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Čínské i ruské strojky se v PS2 řídce vyskytovaly.
feltharg Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 sahy bud honi prispevky na prodejni sekci, nebo vzal chronomagorinu a primonemoc velmi zodpovedne a procita si to postupne od starych vlaken )
Lamiczka Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Čínské i ruské strojky se v PS2 řídce vyskytovaly. A dnes je to vítaná raritka
sahy Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Jsem tu nový, tak to sjíždím vše, pro upřesnění, omlouvám za pitomý dotazy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se