safi Odesláno 26. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 Paul Picot - právě umístěno na hlavní stránku chronomagu.
Vit Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Andreas.ks napsal: Už se těšíme... (Z Drážďan jsem nakonec přivezl jen kopu knih... Ale NOMOSy jsou krásné... Nemohl jsem se nepodívat... ) Jak vypadá těch 36mm naživo, opravdu nejsou malé?
safi Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Vit napsal: Jak vypadá těch 36mm naživo, opravdu nejsou malé? Vůbec ne...už půl roku nosím Stowa Antea KS, která je takřka identická s Nomos Tangente a hodinky díky úzké lunetě vypadají na 39mm..jestli jsi z Prahy, tak se můžeme setkat
Návštěvník YPO Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 ¨safi napsal: Vůbec ne...už půl roku nosím Stowa Antea KS, která je takřka identická s Nomos Tangente a hodinky díky úzké lunetě vypadají na 39mm..jestli jsi z Prahy, tak se můžeme setkat safi jak může něco menší vypadat větší ? - i když u Tebe jo
safi Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 YPO napsal: safi jak může něco menší vypadat větší ? - i když u Tebe jo po pondelnim vstavani do prace, kdy i ted vypadam jak cerstve vyvorana mys je mozne vsechno.
Andreas.ks Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Vit napsal: Jak vypadá těch 36mm naživo, opravdu nejsou malé? NEJSOU! Já osobně nemám v oblibě nošení budíků na ruce, běžně nosím Seika s 39mm - nomosy nebo stowy vzpadají opticky téměř stejně velké...
Vit Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 ¨safi napsal: Vůbec ne...už půl roku nosím Stowa Antea KS, která je takřka identická s Nomos Tangente a hodinky díky úzké lunetě vypadají na 39mm..jestli jsi z Prahy, tak se můžeme setkat Díky za nabídku, ale bydlím kousek od Zlína.
safi Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Vit napsal: Díky za nabídku, ale bydlím kousek od Zlína. 36mm se u Stowy ani u Nomosu není třeba bát.....Ypo s jejich velikostí neměl problém když jsem mu je ukazoval.
Vit Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 ¨safi napsal: 36mm se u Stowy ani u Nomosu není třeba bát.....Ypo s jejich velikostí neměl problém když jsem mu je ukazoval. Potom YPO musi zastávat teorii solipsismu - zastává myšlenku, kterou zároveň vyvrací .......
Návštěvník YPO Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 ¨safi napsal: 36mm se u Stowy ani u Nomosu není třeba bát.....Ypo s jejich velikostí neměl problém když jsem mu je ukazoval. jasan .... jsou to pěkné hodinky - zepředu i zezadu
safi Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 YPO napsal: jasan .... jsou to pěkné hodinky - zepředu i zezadu :-)
japa Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 (upraveno) Vit napsal: Jak vypadá těch 36mm naživo, opravdu nejsou malé? Nomos Tangomat (38,3mm) verzus Tangente (35mm) - na (zjavne) trochu útlejšej ruke... zdroj: http://nomos.siteboard.org/ ... a Orion (35mm) na mojej 17,5 - 18cm ľavačke Upraveno 28. dubna 2008 uživatelem japa
safi Odesláno 4. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2008 (upraveno) Dobrá zpráva - reportáž o nezávislém hodináři (Kari) bude (snad) zítra. Držme weiview(ovi) palce, ať to do zítřka zvládne Návštěva spojená s předáním povzbuzujícících prostředků vítána. Upraveno 4. května 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Na článek o Karim si ještě pár dní musíme počkat, ale už mám připraven text článku, který dám dnes večer na titulní stránku chronomagu.
CzechJoker Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Viktor napsal: Tady v .avi Chcete mi říct, že podobnou továrnu, neřku-li stejnou, má Elton v Novém Městě? Co je to za stroj v první minutě a první vteřině? Super gril pro roční produkci? Super video, díky. Je vidět, že kdo umí, umí... I když tohle už je docela velká sériovka.
safi Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Publikováno : BaselWorld 2008: Hublot
Návštěvník YPO Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 ¨safi napsal: Publikováno : BaselWorld 2008: Hublot sympatická firma x dík za osvětu
safi Odesláno 10. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2008 YPO napsal: sympatická firma x dík za osvětu Děkuji :-) snažil jsem se být objektivní a napsat co mi na této firmě troškuá vadí....sice to bylo se skřípěním zubů, ale povedlo se :-)
Andreas.ks Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Odesláno 10. května 2008 (upraveno) Další skvělý článek... Díky! Byť je Hublot (jak se to vlastně čte?) na můj vkus někdy dizajnově až příliš divoký, líbí se mi to co zdůrazňuješ - že dělají věci jinak než ostatní.... (A pro kombinaci zlato - kaučuk mám tak trochu slabost... Naštěstí i na účtu... :-D Upraveno 10. května 2008 uživatelem Andreas.ks
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se