Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Už se těšíme... :)

(Z Drážďan jsem nakonec přivezl jen kopu knih... Ale NOMOSy jsou krásné... Nemohl jsem se nepodívat... )

Jak vypadá těch 36mm naživo, opravdu nejsou malé?

Odesláno
  Vit napsal:

Vůbec ne...už půl roku nosím Stowa Antea KS, která je takřka identická s Nomos Tangente a hodinky díky úzké lunetě vypadají na 39mm..jestli jsi z Prahy, tak se můžeme setkat

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:
Vůbec ne...už půl roku nosím Stowa Antea KS, která je takřka identická s Nomos Tangente a hodinky díky úzké lunetě vypadají na 39mm..jestli jsi z Prahy, tak se můžeme setkat

safi jak může něco menší vypadat větší ? - i když u Tebe jo :D

Odesláno
  YPO napsal:
safi jak může něco menší vypadat větší ? - i když u Tebe jo :D

po pondelnim vstavani do prace, kdy i ted vypadam jak cerstve vyvorana mys je mozne vsechno.

Odesláno
  Vit napsal:

NEJSOU! Já osobně nemám v oblibě nošení budíků na ruce, běžně nosím Seika s 39mm - nomosy nebo stowy vzpadají opticky téměř stejně velké...

Odesláno
  ¨safi napsal:

Díky za nabídku, ale bydlím kousek od Zlína.

Odesláno
  Vit napsal:
Díky za nabídku, ale bydlím kousek od Zlína.

36mm se u Stowy ani u Nomosu není třeba bát.....Ypo s jejich velikostí neměl problém když jsem mu je ukazoval. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno
  ¨safi napsal:
36mm se u Stowy ani u Nomosu není třeba bát.....Ypo s jejich velikostí neměl problém když jsem mu je ukazoval. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Potom YPO musi zastávat teorii solipsismu - zastává myšlenku, kterou zároveň vyvrací .......

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:

jasan .... jsou to pěkné hodinky - zepředu i zezadu ;)

Odesláno (upraveno)

Dobrá zpráva - reportáž o nezávislém hodináři (Kari) bude (snad) zítra. Držme weiview(ovi) palce, ať to do zítřka zvládne :thumbsup_anim: Návštěva spojená s předáním povzbuzujícících prostředků vítána.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  Viktor napsal:

Chcete mi říct, že podobnou továrnu, neřku-li stejnou, má Elton v Novém Městě?

Co je to za stroj v první minutě a první vteřině? Super gril pro roční produkci?

Super video, díky. Je vidět, že kdo umí, umí... I když tohle už je docela velká sériovka.

Návštěvník YPO
Odesláno
  ¨safi napsal:
Publikováno : BaselWorld 2008: Hublot

sympatická firma x dík za osvětu ;)

Odesláno
  YPO napsal:
sympatická firma x dík za osvětu ;)

Děkuji :-) snažil jsem se být objektivní a napsat co mi na této firmě troškuá vadí....sice to bylo se skřípěním zubů, ale povedlo se :-)

Odesláno (upraveno)

Další skvělý článek... Díky!

Byť je Hublot (jak se to vlastně čte?) na můj vkus někdy dizajnově až příliš divoký, líbí se mi to co zdůrazňuješ - že dělají věci jinak než ostatní.... (A pro kombinaci zlato - kaučuk mám tak trochu slabost... Naštěstí i na účtu... :-D

Upraveno uživatelem Andreas.ks

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...