Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Další skvělý článek... Díky!

Byť je Hublot (jak se to vlastně čte?) na můj vkus někdy dizajnově až příliš divoký, líbí se mi to co zdůrazňuješ - že dělají věci jinak než ostatní.... (A pro kombinaci zlato - kaučuk mám tak trochu slabost... Naštěstí i na účtu... :-D

http://www.chronometrie.com/watchsounds/sounds/hublot.wav

máš to i se zvukem :-)

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dobrá zpráva - na serveru už je již kompletně připraven článek s názvem "Kari Voutilainen - nezávislý hodinář". Článek vypublikujeme během pár dní, at nemáme dva články brzy po sobě a pak delší dobu ticho po pěšině :-)

Odesláno
  ¨safi napsal:
Dobrá zpráva - na serveru už je již kompletně připraven článek s názvem "Kari Voutilainen - nezávislý hodinář". Článek vypublikujeme během pár dní, at nemáme dva články brzy po sobě a pak delší dobu ticho po pěšině :-)

Super, už se těšíme!!! :thumbsup_anim:

Odesláno

Právě publikováno Profil firmy: Precista, Speedbird, Dreadnought

Původně to měla být recenze PRS-17, ale Eddie poslal obsáhlou historii firmy a podařilo se z něj vymámit i fotografii :thumbsup_anim:

• po měsíci...
Odesláno

Při troše štěstí bude druhá část reportáže z návštěvy továrny Nomosu před půlnocí..teda pokud mě do té doby udrží litr silného zeleného čaje, který jsem si právě uvařil :)

Kdybych náhodou místo psaní článku zevloval po fóru a psal příspěvky tak mě prosím zažeňte pryč :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Díky za dobrý čtení, těším se na pokračování. Zajímavé hodinky, zajímavá korunka, zajímavý člověk - VH.

Velice mě zaujal ten strojek, protože jsem takový ještě neviděl.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...