Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghislain Lambert Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Pěkná fotka, pěkné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Zdravím všechny, mám menší problém s Mido multifort chronograph day date se strojkem 7750. Nějak se mi zasekl ukazatel data, takže se nepřeklápí. Teď přemýšlím co s tím? Jedná se o téměř nové hodinky, ale záruku nemůžu uplatnit. Je to můj první automatický chronograf a netuším, zda-li se to dá nějak vlastnoručně opravit, případně mám-li zajít do nějakého servisu v Plzni, kde bydlím, aby to opravili na místě a nikam neposílali, nebo se domlouvat s autorizovaným servisem? Někde jsem četl, že na Mido tu je v ČR jen Hanák Brno. Nebo by to byl schopen opravit tady na fóru někdo? Díky za postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Zkus napsat Jacobovi z Pražského hodinářství, jinak origo servis lze také řešit přes Carollinum v Praze, nebo Tovys Jihlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Carollinum je autorizovaný servis a mám s nimi dobrou zkušenost . Ztratil jsem šroub na tahu Mido a vyřešeno urgentně , velká spokojenost. Na místě po dodání opraveno vše zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Ocean Star Rose Gold - přezuto na hnědozelenou kůži ZRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Parádní kombinace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Ahoj.Mam dvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Jsou moc pěkný oboje. ps: z té kombinace jsem měl trošku strach, ale beru ji jako takovou změnu. Bohužel v orginálu dávají kvalitní, ale světle hnědý (béžový) kořený pásek, ladí k té gold rose. Na denním světle vypadá dobře, ale na umělém světle je to hrozně vyblitý. No a pak mi na to jedna známá říkala: no to je přece jasný, to ví každá ženská, že se nemá líčit do béžové, protože to večer na umělém osvětlení přesně tak vypadá. Tak jsem kulil oči :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Sedim, piji vino a posloucham vypraveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Strašná fotka. Horší než od Kuncáka v dobách jeho největší fotoslávy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Strašná fotka. Horší než od Kuncáka v dobách jeho největší fotoslávy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Tak se taky připojuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Daemonultimate a kartagos, mate to paradni kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Díky moc Tano .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Však Ty také Tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Tak ja to tady take podporim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Krásný jsou ..jen na moji ručku to nebylo . Mít jí o něco větší, tak bych do nich šel taky .Dokonce jsem je už měl doma , ale .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Jak mas silne zapesti Vlasto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se