pavel23 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Ne já mám pořád na ruce Mida. Čekal jsem venku než přijede p. Vyskočil. Někoho jsem v saku v tu dobu viděl odcházet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Dneska taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Pohodlné hodinky na denní nošení , super tah a regulace nastavení tahu teď v létě TOP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Měl jsem Omega PO jak kalibr 2500 tak 8500 velikost 45,5, ale tohle je na moji ruku 20,5cm nositelnejší a pohodlnější Mám je do komba s moonama na kůži a skvěle se doplňuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Tam kam patří .... k vodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Jasně že do vody ale pamatuj: čert nikdy nespí. Máš po zkracování náramku lepený šroubky? Jestli ne, jednou za čas na ně raději mrkni i když z vlastní zkušenosti musim říct, že držej jak kráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 před 12 hodinami, Daemonultimate napsal: Jasně že do vody ale pamatuj: čert nikdy nespí. Máš po zkracování náramku lepený šroubky? Jestli ne, jednou za čas na ně raději mrkni i když z vlastní zkušenosti musim říct, že držej jak kráva. Lepený určitě nejsou,kontroloval jsem a zatím drží . Upřímně .... vodu zatím viděli z dálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Super, já je taky vykoupal jen jednou kvůli zkoušce a potom už jen mytí. Na všechny mechaniky jsem byl až moc opatrnej, krom několika pracovnich kusů. To mi ve finále bránilo pořádně si je užít a stalo se to jedním z důvodů proč jsem teď tam, kde jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Zase Mida nestojí raketu .. tak to neni tak hrozný se o ně strachovat, ale do vody mam taky baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 O ceně to není. Choval jsem se stejně k mechanikám za půl míče jako k těm za desítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Černá luneta jim sekne, mám jednu archivní, sekne jim i černej cifr, budu sem muset přestat chodit, nebo mi začne bejt smutno. Jsou to skvělý hodinky po všech stránkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Tak já ti je prodám za 35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 To si radši za 30 koupim funglovky ale ne. Už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darrecek Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Tak je sem taky přidám, než nasbírám příspěvky a půjdou do světa.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 před 2 hodinami, darrecek napsal: Tak je sem taky přidám, než nasbírám příspěvky a půjdou do světa.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A proč hned do světa? Jsou super a sedí ti. Já nic jiného nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darrecek Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Já si je pořizoval na běžné nošení, ale v práci se o ně bojím.. Dělám přestavby regálů a tam je hodně příležitostí, s nimi drbnout o stojnu nebo traverzy.. Takže zahálejí doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Přesně můj případ, nemohl jsem se dočkat víkendu...až mě to přestalo bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 To jsou tooly, myslím že jim škrábance budou slušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se