Gigo Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Ahoj, potřeboval bych radu. Zjistil jsem, že se mně vteřinová ručička stopek přestala vracet na "60" ale zůstane při vynulování na "59". Skoro stopky nepoužívám, ale co jsem si na tisíc procent jistý, tak že před výměnou baterie u Hanáka v Brně bylo vše v naprostém pořádku. Bohužel jsem stopky po výměně baterky použil na kolečkových bruslích, tak jsem si nevšiml odkud startovala :-( Cca 4 měsíce zpět (z toho nošeny cca 14 dní) jsem nechával v Brně u Hanáka měnit baterii. Nabízeli mně buď obyč výměnu s následným testem vodotěsnosti. Nebo "nějaký" kompletní kompletní servis se seřízením a ultrazvukovým čištěním za cca 3.500,-. Šel jsem do první varianty.. Poradíte co s tím, respektive kdo by za rozumný peníz pomohl? Nesnažím se vzniklý problém rozhodně mermomocí na někoho svalit..ono už je to stejně zbytečné, ale zajímá mě proč se to mohlo stát. Hodinky např. nikdy nespadly.. Předem děkuji za postřehy a pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Jak je to u TAG Heuer nevím, ale běžné kvarcky se dají na tu nulu/šedesátku nastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Snad pomůže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Toto mi funguje u 20 let starých timexů. Jsem zvědavý zda to zabere i u Tagů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 U mých F1 to taky tak funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Měla by to být standartní funkce. U mě funguje u prehistorických hodinek s Miyotou OS10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gigo Odesláno 30. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Tak paráda - podařilo se Mnohokrát děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Tak sláva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se