minimus80 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Modré Fugu zmenili majitela a už sú domaPekne potápky na malé ruky, už po nich pokukuje mladý(10r) len mi je ich ľúto dať mu ich omlátiť, predsa len je to limitka:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 na remeni pohodlne, este najst ten spravny, zatial docasne na tom co je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Tak i já je dávám do prodeje. Moc jsem je vzhledem ke své práci nenosil, je škoda je mít jen "v šuplíku".Každopádně jsou to velmi zajímavé hodinky. Lumi je krásné. Ciferník výborně čitelný. Jen bych volil jiné ručičky, nejlépe z Ecozilly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Sakra, taky jsem je chtěl prodat a koupit si něco většího, ale trh je zjevně zaplaven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Fugu, ktore som kupil od Minimusa. Na zimu na horween kozenom remienku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Stavaju sa z nich putovne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 (upraveno) Vsimol som si ich historiu, ale su stale ako nove ;-) Neviete, kde by sa dal zohnat ten original naramok a kolko by stal? Upraveno 20. března 2020 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 minimus ti ho nedal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 minimus ti ho nedal?Ciernu gumu som mu dal ale on mysli asi tah, ten som teda nemal ani ja:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Jaaaj ak tah, tak niekto ho tu kupoval tusim z ebay, ale ze fakt som si neni isty. Tah je ale aktual k este novsim fugu, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Ano, myslel som tah. Viem, ze sa da kupit nejaky z ebay, ale zaujimal by ma skor original, co sa dava na fugu... Mal by sadnut aj tah z ny0040, ale ten nema plne clanky a tiez sa mi nepaci ze ma divers extension. Upraveno 21. března 2020 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Nahodil som univerzalny tah od geckoty. Nieje s nim ziadny problem, len ta medzera medzi hodinkami a tahom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Na instagramovém účtu Heimdallr (dělá kopírky Seiko hodinek od SKX přes 6105 po Tuna) vystavili fotku bronzového pouzdra NY0040 a korunku FUGU. Prý je do června začnou nabízet. Podrobnosti - bude safír? 9015 nebo NH35? keramická luneta nebo lumi - zatím nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Tak Heimdallr Fugu je realita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Od neděle v prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 (upraveno) Pohon NH-36 (na webu Heimdallr je uvedeno 35A), safír s AR, cena 180 $ Upraveno 7. června 2020 uživatelem kempo007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Řešili jste už někdo na Fugu výměnu minerálu za safír s AR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Vážení, je lehce přes 7 tisíc za nové fugu v černý verzi v pohodě? Měl jsem NY0040, tam jsem měl "štěstí" na příšerně zpackaný provedení u třech kusů za sebou. Tahle verze mě ale láká dlouho a osobně se mi líbí víc než levnější NY0040, tak přemýšlím, že bych to prubnul a přinejhorším je prodal dál, kdyby to nenaplnilo očekávání. Jen bych nechtěl moc tratit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Tak cenu si musíš asi zvážiť sám. Aktuálne dosť vymetený sklad, ale možno to chce spýtať sa na dostupnosť: http://www.dutyfreeislandshop.com/catalogsearch/result/?q=ny008 http://www.dutyfreeislandshop.com/catalogsearch/result/?q=ny009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 (upraveno) Děkuju za odkazy, poptáno. Upraveno 24. června 2020 uživatelem Milan59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se