Přejít na obsah

Témata pro PocketPC s motivy hodinek

safi

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Co to je? valecna fantasy?

...bojuje sa tam dosť ale "valečná fantasy" by som to nenazval.

...asi tam bojují za MÍR !!! (jak za starého režimu :D)

...tak to si teda trafil skoro presne ... :)

BTW prečo ten smajlík na odklizečov dotaz ohľadom FF ? ... problém býva často medzi klávesnicou a stoličkou ... resp. kvázi inteligentná pomôcka v programe niektorým ľudom komplikuje život. Nereagoval som na to nakoľko by sa to veľmi rýchlo mohlo zvrhnúť na flame .. ohľadom toho kto je lama a kto nie :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po letech...

Protože je to jedno z posledních vláken, rozhodl jsem se ho oživit. Po té, co jsem prozkoumal první stranu a aktuální diskuze, jsem si uvědomil, že se tady většinou řeší opravdu pěkný kraviny. Nuže věřím, že ani toto vlákno nezapadne :D

Odkaz ke komentáři

Jen pro dokreslení, jak brutální v té době ta kapacita mobilních 1GB byla...

Přibližně v té samé době jsem měl digiťák Canon Ixus, ke kterému byla v balení CF karta s kapacitou 8MB. A já se rozšoupl a dokoupil kartu 64MB.

Edit: info relevantní jen pro mladší ročníky, nic pro starý páky, který pamatujou ceny v PC kšeftech litr za 1MB RAM. Kdo měl v kompu 16MB byl úplnej milijardář Gatěs.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Jen pro dokreslení, jak brutální v té době ta kapacita mobilních 1GB byla...

Přibližně v té samé době jsem měl digiťák Canon Ixus, ke kterému byla v balení CF karta s kapacitou 8MB. A já se rozšoupl a dokoupil kartu 64MB.

Edit: info relevantní jen pro mladší ročníky, nic pro starý páky, který pamatujou ceny v PC kšeftech litr za 1MB RAM. Kdo měl v kompu 16MB byl úplnej milijardář Gatěs.

he pohrabu v dokumentech a najdu starej ceník, tam jsou sestavy za dvěstě papírů i víc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...