dehyd Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2006 Co to je? valecna fantasy? ...bojuje sa tam dosť ale "valečná fantasy" by som to nenazval. ...asi tam bojují za MÍR !!! (jak za starého režimu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2006 Co to je? valecna fantasy? ...bojuje sa tam dosť ale "valečná fantasy" by som to nenazval. ...asi tam bojují za MÍR !!! (jak za starého režimu ) ...tak to si teda trafil skoro presne ... BTW prečo ten smajlík na odklizečov dotaz ohľadom FF ? ... problém býva často medzi klávesnicou a stoličkou ... resp. kvázi inteligentná pomôcka v programe niektorým ľudom komplikuje život. Nereagoval som na to nakoľko by sa to veľmi rýchlo mohlo zvrhnúť na flame .. ohľadom toho kto je lama a kto nie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2006 BTW prečo ten smajlík na odklizečov dotaz ohľadom FF ? Mě jen rozesmála ta ta první čast věty - jako dobrej kameňák - to FF už tam nepatřilo, zkopíroval jsem větší čast textu než jsem chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 16. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2006 ... hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Protože je to jedno z posledních vláken, rozhodl jsem se ho oživit. Po té, co jsem prozkoumal první stranu a aktuální diskuze, jsem si uvědomil, že se tady většinou řeší opravdu pěkný kraviny. Nuže věřím, že ani toto vlákno nezapadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Díky za připomínku. Vzpomínám na časy, kdy jsem v Pocket PC měl 1GB harddrive IBM (formát Compactflash) za deset papírů a měl jsem pocit, že se mi tam vejde celý svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 A taky vešel, a to je to peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Jen pro dokreslení, jak brutální v té době ta kapacita mobilních 1GB byla... Přibližně v té samé době jsem měl digiťák Canon Ixus, ke kterému byla v balení CF karta s kapacitou 8MB. A já se rozšoupl a dokoupil kartu 64MB. Edit: info relevantní jen pro mladší ročníky, nic pro starý páky, který pamatujou ceny v PC kšeftech litr za 1MB RAM. Kdo měl v kompu 16MB byl úplnej milijardář Gatěs. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Jen pro dokreslení, jak brutální v té době ta kapacita mobilních 1GB byla...Přibližně v té samé době jsem měl digiťák Canon Ixus, ke kterému byla v balení CF karta s kapacitou 8MB. A já se rozšoupl a dokoupil kartu 64MB. Edit: info relevantní jen pro mladší ročníky, nic pro starý páky, který pamatujou ceny v PC kšeftech litr za 1MB RAM. Kdo měl v kompu 16MB byl úplnej milijardář Gatěs.he pohrabu v dokumentech a najdu starej ceník, tam jsou sestavy za dvěstě papírů i víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Chodili jsme ke kamarádovi obdivovat černej Escom 486 s 8Mb RAM, stál tehdy 65 tisíc, ovšem to tehdy bylo pár let po revoluci, za to byl solidní jetej auťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Chodili jsme ke kamarádovi obdivovat černej Escom 486 s 8Mb RAM, stál tehdy 65 tisíc, ovšem to tehdy bylo pár let po revoluci, za to byl solidní jetej auťák. Že Escom ... Kde sú tie časy a kde skončila moja prvá 386? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se