volekto Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Viděl jsem je v modré a černé barvě před vánocemi v Drážďanech. Měli by je mít i v Koscomu. Hodně jsem váhal mezi nimi a Tudorem Black Bay 58. Nakonec vyhrály Unionky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Uniony jsou boží... taky jsem chtěl Tudory, ale jak jsem spatřil Uniony, byla to láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Jsou nádherné, já dnes bigdate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 (upraveno) Aha, príspevok sa mi nezobrazil, tak ešte raz: Výborný model a skvelý výber a to platí aj pre kolegov vyššie. Baza - Noramis pôsobí trochu mohutnejšie, no fotka môže skreslovať, pozriem si o nich viac, koľko to v priemere majú. Ale nedivil by som sa, ak aj 44mm. Podobne ako u Fortis Off.Cosmo B42. 42mm puzdro, no celkovo aj s lunetou to bolo 44mm. Nezvykle umiestnená dátumovka nalavo. Paráda. Upraveno 21. srpna 2024 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Noramis jsou mohutnější, 43mm průměr a hlavně na výšku 15,8mm. Jsou to sportovní hodinky, hmotnost 136g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Ale nechrono verze je menší - 42 mm a výška 12,9 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Dík, pozrel som si. Noramis chrono som tipoval na 44mm, má to 43mm, nebol som ďaleko. Teda tie športové Noramis lunetou. Chrono bez lunety bude aj nižšie. Ale mne sa viac páčia tie s lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 18. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Konečně bude nový tah na Noramis Date Sport. Jaro 2025... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 A já zrovna teď objednal mesh a kaučuk s překlápěčkou za randál peněz ale moje chyba, o tomhle se už spekulovalo na Uhrforu. 290 eur je dobrá cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Trošku víc mi sedí ta guma, ale i ten mesh je fajn. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se