Tikal Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Vytáhnul jsem je na světlo, ať to mohu pořádně vyfotit. Patina krásně postupuje, už to nechávám samovolně dozrávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 @Tikal ty jo, vypadají perfektně!!! A díky za návod Ne že bych to chtěl, ale jde i tahle patina následně odstranit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 před 8 hodinami, Tikal napsal: Vytáhnul jsem je na světlo, ať to mohu pořádně vyfotit. Patina krásně postupuje, už to nechávám samovolně dozrávat. Nádhera - a i dobře zvolené hodinky na testy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 před 10 hodinami, Snekofon napsal: Nádhera - a i dobře zvolené hodinky na testy . Vypadají skvěle vlastně každý den nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Přesně tak, mění se to každým dnem. Ostarnit patinu určitě půjde, v nejhorším znovu vyleštit, ale toho se nedočkají žádné mé bronzovky, vždyť je mám právě na tou zábavu z plesnivnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2024 Po roce na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Nosím hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldas Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 V 25. 3. 2024 v 18:09, Lacifer napsal: Nosím hodinky Tak ty jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 (upraveno) Tak po cakacke jak na lolexky konecne prisli. Nieco vyse tyzden na ruke, zatial ziadne urychlovace a uz to daco chyta... Upraveno 28. března 2024 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Po vajicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Nuda doma, tak ocet a citron a jsou jako novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Tak už mám i mosazné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 S tím tahem to má koule a krásně to mění barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 před 13 hodinami, Tikal napsal: S tím tahem to má koule a krásně to mění barvu Děkuji. S tím tahem jsou (pro mě) dokonalý... Byly na ruce i dnes, ale nefotil jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se