Arthur N. Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března dokupoval jsem origo bronz.sponu 20mm a byla skoro tak draha jako hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mss Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Zdravím, zjistil jsem že potřebuju bronz:) Nemáte tip na něco ve stylu Boldr odyssey / Ancon M26 tank / armida A1 Ale levné... Řekněme tak max 5k.
Rendell Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března před 2 hodinami, mss napsal: Zdravím, zjistil jsem že potřebuju bronz:) Nemáte tip na něco ve stylu Boldr odyssey / Ancon M26 tank / armida A1 Ale levné... Řekněme tak max 5k. Zdar, v inzerci je Raven za 170 eur.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se