Přejít na obsah

Jaké Bulovy máte na ruce?

code2

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk
V 6. 3. 2023 v 9:42, Harwey napsal:

Vyfotit pekne sa ich neda, na zivo su ovela krajsie ako na fotkach. Tah je zvlastny s tymi kusmi ocele, trhacia spona je ok.

IMG_20230306_093905.jpg

Jsou to opravdu moc designově povedené a netradiční hodinky, já je ještě z ruky za ten týden, co je mám, skoro nesundal.

Jsou u těch s modrým displejem opravdu ve skutečnosti takto vidět přes sklíčko jednotlivé segmenty při neaktivním displeji?  Protože u těch mých s červeným sklíčkem vůbec vidět nejsou, sklíčko je asi takové tmavší a matnější, ale nemohu to porovnat. Na fotkách ale i videích mi to ale vždy tak přijde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

To u mých zlatých s červeným displejem nemám šanci segmenty vidět, sklíčko je matné neprůhledné, snad jedině na přímém slunci se zkusím podívat. Asi tedy ty s modrým musí "svítit" výrazně víc. Na sluníčku to asi bude výhoda lepší čitelnosti, ve tmě možná zase už trochu zbytečně silná záře. Já si snad budu muset ty s modrým koupit, abych to mohl porovnat 😄

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Chilliluk napsal:

Jsou to opravdu moc designově povedené a netradiční hodinky, já je ještě z ruky za ten týden, co je mám, skoro nesundal.

Jsou u těch s modrým displejem opravdu ve skutečnosti takto vidět přes sklíčko jednotlivé segmenty při neaktivním displeji?  Protože u těch mých s červeným sklíčkem vůbec vidět nejsou, sklíčko je asi takové tmavší a matnější, ale nemohu to porovnat. Na fotkách ale i videích mi to ale vždy tak přijde.

_20230307_235506.JPG

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ať dělám, co dělám, nemůžu je vyfotit tak jako vy, aby byl ten displej vidět nerozsvícený za sklíčkem. Na to je sklíčko moc matné a tmavé.

IMG_1280.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Moc pěkný to tady máme. Já se teda přiznávám, že u těch mých starých mi nesvítí 3 segmenty displeje, ale fotku jsem vychytal tak, aby to nebylo znát a ty nefunkční segmenty byly neaktivní. Snad se mi to podaří nějak vyřešit. Každopádně na sluníčku není na dipleji nic vidět, to se musí displej zakrýt. Je vidět, že doba pokročila...jsem rád za tu novou verzi, protože ty staré (i kdyby byly plně funkční) jsou už prostě tak nějak na hraně použitelnosti v dnešní době.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Chilliluk napsal:

Moc pěkný to tady máme. Já se teda přiznávám, že u těch mých starých mi nesvítí 3 segmenty displeje, ale fotku jsem vychytal tak, aby to nebylo znát a ty nefunkční segmenty byly neaktivní. Snad se mi to podaří nějak vyřešit. Každopádně na sluníčku není na dipleji nic vidět, to se musí displej zakrýt. Je vidět, že doba pokročila...jsem rád za tu novou verzi, protože ty staré (i kdyby byly plně funkční) jsou už prostě tak nějak na hraně použitelnosti v dnešní době.

To budou zaoxidované kontakty.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

To nevím, no, čím to bude. Snad to půjde nějak vyřešit.

Nasadil jsem tah z nových Computronů a podle mě jim sedne jak pro ně dělaný..

IMG_1399.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...