Flipik Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Dneska tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Vyfotit pekne sa ich neda, na zivo su ovela krajsie ako na fotkach. Tah je zvlastny s tymi kusmi ocele, trhacia spona je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 V 6. 3. 2023 v 9:42, Harwey napsal: Vyfotit pekne sa ich neda, na zivo su ovela krajsie ako na fotkach. Tah je zvlastny s tymi kusmi ocele, trhacia spona je ok. Jsou to opravdu moc designově povedené a netradiční hodinky, já je ještě z ruky za ten týden, co je mám, skoro nesundal. Jsou u těch s modrým displejem opravdu ve skutečnosti takto vidět přes sklíčko jednotlivé segmenty při neaktivním displeji? Protože u těch mých s červeným sklíčkem vůbec vidět nejsou, sklíčko je asi takové tmavší a matnější, ale nemohu to porovnat. Na fotkách ale i videích mi to ale vždy tak přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Dobra otazka. Segmenty su vidiet, ale ked to porovnam s fotkami alebo pri pohlade cez mobil, tak je to vyraznejsie. Asi je to cockami, alebo polarizaciou, alebo neviem cim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 To u mých zlatých s červeným displejem nemám šanci segmenty vidět, sklíčko je matné neprůhledné, snad jedině na přímém slunci se zkusím podívat. Asi tedy ty s modrým musí "svítit" výrazně víc. Na sluníčku to asi bude výhoda lepší čitelnosti, ve tmě možná zase už trochu zbytečně silná záře. Já si snad budu muset ty s modrým koupit, abych to mohl porovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Zelený to mají takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 před 4 hodinami, Chilliluk napsal: Jsou to opravdu moc designově povedené a netradiční hodinky, já je ještě z ruky za ten týden, co je mám, skoro nesundal. Jsou u těch s modrým displejem opravdu ve skutečnosti takto vidět přes sklíčko jednotlivé segmenty při neaktivním displeji? Protože u těch mých s červeným sklíčkem vůbec vidět nejsou, sklíčko je asi takové tmavší a matnější, ale nemohu to porovnat. Na fotkách ale i videích mi to ale vždy tak přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Ať dělám, co dělám, nemůžu je vyfotit tak jako vy, aby byl ten displej vidět nerozsvícený za sklíčkem. Na to je sklíčko moc matné a tmavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 ano modre svietia fest, ale zase na cervenych vidim prave tu vyhodu neviditelnych segmentov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 17 hodinami, Chilliluk napsal: Ať dělám, co dělám, nemůžu je vyfotit tak jako vy, aby byl ten displej vidět nerozsvícený za sklíčkem. Na to je sklíčko moc matné a tmavé. Ty už máš druhé?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Ty už máš druhé?!!! Nemám, to jsou pořád ty moje první původní - zlatá verze a červený displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 17 minutami, Chilliluk napsal: Nemám, to jsou pořád ty moje první původní - zlatá verze a červený displej. Na té fotce vypadají jako černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedůležitej civil Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Displej zhasíná, ale desátá fotka už se musí povést! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedůležitej civil Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 14:14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedůležitej civil Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Retrofoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Dneska původní ze sedmdesátek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Moc pěkný to tady máme. Já se teda přiznávám, že u těch mých starých mi nesvítí 3 segmenty displeje, ale fotku jsem vychytal tak, aby to nebylo znát a ty nefunkční segmenty byly neaktivní. Snad se mi to podaří nějak vyřešit. Každopádně na sluníčku není na dipleji nic vidět, to se musí displej zakrýt. Je vidět, že doba pokročila...jsem rád za tu novou verzi, protože ty staré (i kdyby byly plně funkční) jsou už prostě tak nějak na hraně použitelnosti v dnešní době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 8 minutami, Chilliluk napsal: Moc pěkný to tady máme. Já se teda přiznávám, že u těch mých starých mi nesvítí 3 segmenty displeje, ale fotku jsem vychytal tak, aby to nebylo znát a ty nefunkční segmenty byly neaktivní. Snad se mi to podaří nějak vyřešit. Každopádně na sluníčku není na dipleji nic vidět, to se musí displej zakrýt. Je vidět, že doba pokročila...jsem rád za tu novou verzi, protože ty staré (i kdyby byly plně funkční) jsou už prostě tak nějak na hraně použitelnosti v dnešní době. To budou zaoxidované kontakty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 To nevím, no, čím to bude. Snad to půjde nějak vyřešit. Nasadil jsem tah z nových Computronů a podle mě jim sedne jak pro ně dělaný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se