Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Trochu to tady oživím :) Spaceview reedice na aftermarket mesh náramku (ve stylu černé verze, ta se nabízela originálně na mesh)
IMG_9005.thumb.JPEG.b8c160b0f43d77098baba1d5bdaa8d80.JPEG

• Like 1
  • Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

@KralJan Ty jsou krasný!! Co je tam za strojovnu? 262khz to asi nebude že? Dělá vůbec Bulova nějaké potápky co maj storjek 262khz? 

Divám se že jsem tohle vlákno zakládal tak jedny Bulovy přidám 96b229

20250718_103144.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 46 minutami, lindys napsal:

t

před 6 hodinami, code2 napsal:

@KralJan Ty jsou krasný!! Co je tam za strojovnu? 262khz to asi nebude že? Dělá vůbec Bulova nějaké potápky co maj storjek 262khz? 

Divám se že jsem tohle vlákno zakládal tak jedny Bulovy přidám 96b229

20250718_103144.jpg

To nejsou 262, mají Miyota 2115.

Tvoje taky hezký, mám je taky, ale chcípl jim strojek a nejde opravit

• Like 1
Odesláno

@KralJan, super že potápky mají 262khz ale ten zvláštní hranatý tvar mně moc nesedí.

CO se týče těch 262khz tak jsem slyšel že se to nevyplatí opravovat. Jak dlouho ti fungovaly? 

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ladime formu s kalendárom, sice hodinove meškanie no nevadi  😂

IMG_9683.jpeg

Upraveno uživatelem rooosta
  • Like 2
Odesláno
před 9 hodinami, rooosta napsal:

Ladime formu s kalendárom, sice hodinove meškanie no nevadi  😂

Krásná rodinka! Omlouvám se za ošklivý noční foto, ale pořídil jsem svým Lunar Pilot místo řemenu náramek "beads of rice". A přijde mi, že jim sedne jak p. na h. Dokonce bych řek, že vypadají líp, než verze na origo tahu. Nebo mám blbej vkus? 🤔

LunarPilot.thumb.jpg.febcaf05884b6a83f82ffc28176b23e8.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno
V 8. 8. 2025 v 20:12, Radek124 napsal:

Po bezmála 4 týdnech odchylka 0 sekund B) image.thumb.jpeg.888357cf90bc2a5d2f345f6af47731b7.jpeg

Moc se mi líbí, jen si mi trošku tu radost zkazil tím tahem, jelikož mám malé zápěstí 😅

Odesláno

Vzhledem k tomu že v této cenové kategorii nejde o "investiční hodinky", brání snad někdo nebo něco majitelům malých zápěstí v "hardtuningu" tahu? Kromě prvních 4 dílků "integrovaně" přiléhajících k hodinkám je celá horní část tahu na fotce rovná a technicky vzato tedy i zakrátitelná - jen je potřeba poněkud důraznějších nástrojů než vyrážeč pinů, když už Číňan (coby hrdě deklarovaný výrobce jinak pěkného tahu) neumí používat mozek a Japonec (producent hodinek Bulova je Citizen) je línej mu tu "výhodnou výrobní úsporu" omlátit o palici... 

image.jpeg.d29ea5dd03d3dc95289a69e2f3bb8120.jpeg

• po měsíci...
Odesláno

Bulova Racer , nové, tak že v ,,záběhu" 🙂

Bulova racer.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Zaujaly mě dvě věci - atypická tachymetrická stupnice pro rychlosti do 50 km/h (alternativně samozřejmě klidně 50 mil/h) a tedy její přesah a začátek na pozici těsně na 3. Přijde mi to dost praktické. 

A za druhé logo na pravé spodní nožce. 

Super.

PS: A teď na druhý pohled ještě třetí věc - že nemají vteřinovku :) 

• Díky 1
Odesláno
před 4 hodinami, Vlcak napsal:

Zaujaly mě dvě věci - atypická tachymetrická stupnice pro rychlosti do 50 km/h (alternativně samozřejmě klidně 50 mil/h) a tedy její přesah a začátek na pozici těsně na 3. Přijde mi to dost praktické. 

A za druhé logo na pravé spodní nožce. 

Super.

PS: A teď na druhý pohled ještě třetí věc - že nemají vteřinovku :) 

Ano, jak píšeš.

A ještě mají indikaci dopoledne, odpoledne, formou malého 24 hodinového ciferníčku 😄

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...