Komar1981 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Moderatory pripadne prosim o presun do spravne sekce - ja si rikal, ze sekce Prim bude ok. Po 1.9. zamkneme. Odkaz na akci nasla manzelka pri hledani vyletu s detmi na tento tyden, ja osobne k tomu nemam vic info. Web: http://www.dotaceeu.cz/cs/Jak-ziskat-dotaci/Akce/Dny-otevrenych-dveri-2018/Den-otevrenych-dveri-s-hodinkami-PRIM Co na vás čeká?Exkurze do výroby Chcete vidět, co všechno je spojené s výrobou hodinek? Komentovaná prohlídka výrobního okruhu vás provede zákoutími továrny a seznámí vás se zajímavostmi z tohoto odvětví. Prohlídka je vhodná pro děti i dospělé. Z kapacitních důvodů je nezbytná registrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 dik za upozorneni, zaregistrovano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Jede někdo z Prahééé? Ptám se pro sebe a pro kámoša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 prece ja ;-)jestli chcete svest tak klido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 jo a ja to mam rezerovano na 12:30, aspon doufam, ze si to pamatuju dobre, pac v potvrzovacim mailu neni uveden cas ;o( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Já mám na 14:30 rezervaci, ale budu už den předem v Hradci Králové,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Pokud bude mít někdo zájem po prohlídce Eltonu se ještě podívat do Městského muzea Nové Město nad Metují na exozici hodinek Prim, nabízím komentovanou prohlídku. Začátek ve 14:00 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 ja + 1 + 1/2 se hlasim, diky :-) Pokud bude mít někdo zájem po prohlídce Eltonu se ještě podívat do Městského muzea Nové Město nad Metují na exozici hodinek Prim, nabízím komentovanou prohlídku. Začátek ve 14:00 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Tam bude lidí jak smetí poslední víkend prázdnin, to Vás moc bavit nebude. Myslím že by jste to měli lepší si udělat náštěvu Chronomagu individuálně, nebo už to nejde? CHCETE VIDĚT JAK SE VYRÁBÍ HODINKY PRIM?Termíny prohlídky:CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ OD 30.7. - 10.8.2018 každé úterý a čtvrtek (kromě svátků a celozávodní dovolené) od 9:00 , od 10:00, od 11:00 hod.Návštěvu továrny si můžete domluvit telefonicky na čísle +420 491 470 401, nebo +420 491 470 431, případně e-mailem info@prim.cz.Cena prohlídky:dospělí: 50,- Kč, děti a důchodci : 30,- KčVětší skupiny (školy, zájezdy) po individuální dohodě. Na Vaši návštěvu se těší hodináři z Nového Města nad Metují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) To accutron: Ahoj, já bych určitě také rád, ale mám prohlídku v Eltonu rezervovanou od 13:00, tak nevím jestli to k tobě na druhou stihnu.Jinak jsme 2 + 2. Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) Pro ty, kterým 14:00 nevyhovuje, tak udělám druhou komentovanou prohlídku od 15:00.V obou případech sraz před pokladnou muzea. Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Budu tam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Budu ve dvě před pokladnou, ženský sem poslal do zámku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Ubytovani v Destnem a pripraveni na zitrek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Velký poděkování accutronovi, prohlídka v muzeu s komentářem byla super! A Nový Město mě překvapilo jak je hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 (upraveno) pridavam se s podekovanim, u Accutrona bylo supr, v Eltonu to ale bylo taky zajimave, do kasny mince vhozena, takze se urcite jeste vratime ochutnavka z muzea, snad to neva Upraveno 1. září 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Diky Liborovi za super komentovanou prohlidku. Perfektni zazitek a spousta zajimavej informaci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 V Eltonu taky moc zajimavy. Videt ty jednotlive kroky vyroby a jeste k tomu u stejnejch hodinek jako jsem mel na ruce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Meli tam krasnou vitrinku, kterou jsem myslel, ze vypacim. Pak mi pani rekla, ze jsou to atrapy, tak jsem zastrcil sroubovak a sel dal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 no tvl, to fakt? du ty Orliky votevrit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se