Přejít na obsah

IWC Pilot's Watch Chronograph Automatic

Pafelik

Doporučené příspěvky

No, já sem ty fotky s řemenem DiModell nedal, někdo mne předběhl, ale je to on. A na to jak je konstrukčně perfektně udělaný a jak sedí, není drahý. A pilotkám sedí. Samozřejmě, jsou jiné, taky pěkné možnosti, aligátor, odrbaná kůže atd., ale mě k pilotkám prostě sedí jednoduchost s bílým prošitím a s DiModell Jumbem mám dobrou zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Čoveče, já jsem si v tom ajfru ani nevšim, že ty fotky nejsou od tebe :) . Děkuju teda libovy za pěkný fotky! ;)

A taky musim pochválit Kubsona za neuvěřitelně rychlé vyřízení objednávky. Pomalu druhý den jsem je měl doma!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem pro inspiraci nafotil dva nový řemeny od Kubsona + dva aligátory.

Di-Modell Jumbo, černá, světlé prošití

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Di-Modell Jumbo, červenohnědá, světlé prošití

4.jpg

5.jpg

6.jpg

IWC černý aligátor

7.jpg

8.jpg

Di-Modell černý aligátor, světlé prošití (bohužel nevím, jaký přesně typ to je)

10.jpg

11.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem pro inspiraci nafotil dva nový řemeny od Kubsona + dva aligátory.

No tedy, abych rekl pravdu, myslim, ze ty remeny Di-Modell ty hodinky velmi degraduji, obycejny nudny remen (neni mysleno zle, ale jen mi to tak pripada), remen bez tvaru, bez barvy.. Ty aligatori remeny uz jsou o kousek lepsi, i kdyz taky mi to neprijde uplne ono.. ale treba to muze byt jen fotkama. U me zatim porad vede ten "vintage" remens velkou sponou, to ma svoje kouzlo ;)

Odkaz ke komentáři

Z těch fotek to tak moc nevypadá, ale hold ty kucííí z těch močálů přece jen vypadaj nějak líp než ten mladej dobytek.

To urcite ;) Myslim, ze celkem dobre by mohl vypadat krokodyli remen s mensima "takovejma-tema-ctvereckama-ktery-jsou-jako-supiny-ci-co" ;) pripadne pstrosi noha nebo dobre zabarvenej gekon, taky zalezi na tloustce a profilu remene, ale k temto hodinkam je myslim celkem radost vybirat, moznosti je hodne ;)

Odkaz ke komentáři

to Spiderer: Zkůšám, testuju, tudleten támdleten, ale hold je to fuška. Např. ten hnědej řemen jsem koupil hlavně proto, abych si mohl nějak levně vyzkoušet, jestli k tomu nějaká hnědá vůbec pude...Na netu je zajímavejch řemenů spousta, jenže ty fotky dost matou a mně se to moc nechce riskovat. Zatim jsem koupil řemeny čtyři (mam eště další dva jakoby kevlarový od Watchboys) a nějak moc to nevypadá, že je budu nosit...vlastně jenom střídam ty dva aligátory. Ty se mi líběj moc a k těm hodinkám podle mě patřej. Na těch fotkách to tak nevynikne, ale v reálu vypadaj moc hezky. Hlavně ten originál od IWC je nádherně zpracovanej..

Kdybyste měl někdo eště nějakej nápad nebo fotku, sem s tim!

Odkaz ke komentáři

Je fakt, ze vybirat remeny podle fotek na netu neni zadna sranda, v idealnim pripade ma clovek remen v ruce a vidi jak mu sedi barva, odstin, material, tloustka, ohebnost, jak ladi ke konkretnim hodinkam atd atd atd.. Na tohle jsem si navyknul navstivit v Praze Simona, kouknout se na reminky ktere ma v policce, na kuze ktere ma v atelieru a potom uz jenom vymyslet spolecnymi silami jak to bude ve finale vypadat ;) A zatim jsem vzdy byl spokojen nad maximalni miru, ktere jsem dosahl, nekdy i mnohem drazsimi seriovymi remeny.. Nekomu vsak sedi prakticky jakakoliv kuze a remenu dava cas, nekdo jako ja, potrebuje aby remen pracoval okamzite a ihned vypadal dle predstav, to se mi ale zatim na netu nebo na pultech obchodu najit nepodarilo ;)

Odkaz ke komentáři

Zkrátka to vypadá, že návštěva u Simona je nevyhnutelná...Hold neni co řešit. Člověk bude mít přesně to, co si přeje, v perfektní kvalitě a navíc ten pocit, že je to jen jeden takovej kus na světě! Tomu se hold sériový řemeny nemaj šanci vyrovnat.

A vypadá to, že mě to vyjde i mnohem levněji než tyhle experimenty..no, uvidíme. Postřádam do prasátka a zajedu se tam někdy podívat.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vy mě dáváte. Zrovna včera jsem se rozhodl, že je vlastně nechci, že Archimede mi na lítání bohatě stačej, pak vlezu do IWC sekce, první vlákno a předsevzetí je v p***. Protože do států se nechystám, rád bych věděl, zda má někdo konkrétní zkušenosti s tím obchodem watchesonnet.com. Z tyhle peníze do nich jdu i se clem a DPH. A pokud by mě štastní majitelé, kterých je tu koukám dost, popsali co to všechno umí, byl bych neskonale vděčen.

Odkaz ke komentáři

to Spiderer: Zkůšám, testuju, tudleten támdleten, ale hold je to fuška. Např. ten hnědej řemen jsem koupil hlavně proto, abych si mohl nějak levně vyzkoušet, jestli k tomu nějaká hnědá vůbec pude...Na netu je zajímavejch řemenů spousta, jenže ty fotky dost matou a mně se to moc nechce riskovat. Zatim jsem koupil řemeny čtyři (mam eště další dva jakoby kevlarový od Watchboys) a nějak moc to nevypadá, že je budu nosit...vlastně jenom střídam ty dva aligátory. Ty se mi líběj moc a k těm hodinkám podle mě patřej. Na těch fotkách to tak nevynikne, ale v reálu vypadaj moc hezky. Hlavně ten originál od IWC je nádherně zpracovanej..

Kdybyste měl někdo eště nějakej nápad nebo fotku, sem s tim!

Ten černej aligátor na tom vypadá nejlíp.

Taky teď dost blbnu s řemeny (čekám, co se designově vyklube z MOiMO). Zrovna před pár dny jsem si objednal žraloky BOB na dvoje Fortisy a nemůžu se dočkat, až přijdou. Jsou to mí první žraloci. O aligátorovi od Di-Modell jsem uvažoval taky, ale nějak nemůžu překousnout WR 200 u hodinek a WR 0 řemen.

Asi nejdřív utratím pěkný tísíce za haldu konfekčních řemínků a nakonec skončím s prosíkem u Simona. Ještě jsem tam nikdy nebyl. No jo, zkušenosti a slepý cesty jsou někdy (vždycky) drahý. :wallbash:

To ví i Jára Cimrman.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Já to věděl, že lidi bude zajímat akorát ta stoletá tapeta :D

Náhodou, vrátilo mě to vzpomínky na starý panelákový byt...to byly časy...ááách...žádný sekání trávy :-D

Jdou zatím přesně? Já už to fakt nevydržím a během pár týdnů si jedu pro spitfiry chrono...ještě čekám na info z dubaje od kolegy z fóra, ale velmi pravděpodobně to vyhraje schaffhausen :-)

Odkaz ke komentáři

Náhodou, vrátilo mě to vzpomínky na starý panelákový byt...to byly časy...ááách...žádný sekání trávy :-D

Jdou zatím přesně? Já už to fakt nevydržím a během pár týdnů si jedu pro spitfiry chrono...ještě čekám na info z dubaje od kolegy z fóra, ale velmi pravděpodobně to vyhraje schaffhausen :-)

Volba nad volby, mám je 4 měsice a čím dále tím více jsem nadšen

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...