Alessio Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 (upraveno) Volba nad volby, mám je 4 měsice a čím dále tím více jsem nadšen je to na 99,9%...v uterý se těším na katalog od YPA :-). Sice mě to bude stát nějakou tu kačku (ale nevím, možná se nedávají ale prodávají...nevím, neřeším). Kdyby měly ten nápis Schaffhausen pod okýnky se dnem a datumem symetricky, nebylo by už co řešit. Je to taková malá nedokonalost (pro mě), ale zase mě to láká, pořád si je prohlížím a říkám si, jestli jsem fakt tak pitomej, že bych si je nevzal kvůli tomu, že mají nevycentrovaný nápis edit: tak katalog nebude, YPO se asi urazil (já to nemyslel špatně...). Dotaz na majitele katalogů IWC - má cenu se po nich dál pídit, resp. pokud to chápu dobře, tak je to vlastně vytištěný ten online katalog z webu IWC. Upraveno 6. října 2008 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Koupil jsem ho od Bakera. TADY Moc o tom řemenu nevím. Cena původně 144 Eu. Kvalita zpracování skvělá, celkově moc pěkný řemen. Tady na tom WEBu je pár dalších řemenů od týhle firmy. Zdravim-trochu pozde,ale stejne blahopreji -prekrasny remen -neveril jsem nikdy ,ze cerny cifernik lze kombinovat s hnedym remenem-vase fotografie jsou pro mne dukazem,ze to nejen lze,ale vysledek muze byt spickovy-----Diky Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Prosim jeste jedna otazka do aktualniho vlakna -nevite rozdil u Aquatimer - Chrono-Automatic IW371933 a IW371928--ja vidim rozdil pouze v cene,ale nejsem odbornik diky za pomoc Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Prosim jeste jedna otazka do aktualniho vlakna -nevite rozdil u Aquatimer - Chrono-Automatic IW371933 a IW371928--ja vidim rozdil pouze v cene,ale nejsem odbornik diky za pomoc Dan Kaučukový řemen vs. kovový tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Kaučukový řemen vs. kovový tah. Prominte,ale cena uvedena u obou modelu je rozdilna a tahy jsou u obou kovove stranky na ktere koukam----www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariffs-for-IWC-watches-No_55.htm---- Chrono-Automatic---prvni dve fota Diky za snahu Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Já si nechal přes google.com vyhledat obrázky IW371933, vyjelo mi toto. Když jsem dal vyhledat IW371928, tak vyjelo toto. Z toho jsem udělal svůj závěr. Možná se mýlím, ale moc se mi tomu nechce věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Já si nechal přes google.com vyhledat obrázky IW371933, vyjelo mi toto. Když jsem dal vyhledat IW371928, tak vyjelo toto. Z toho jsem udělal svůj závěr. Možná se mýlím, ale moc se mi tomu nechce věřit. Diky za nazor -nevite nahodou cenu v cechach na kovovem tahu diky Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 podle me uzasne iwc knizky/katalogu je jak pise lolohh. rozdil je v tahu/remenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 (upraveno) mam pred sebou nejnovejsi katalog IWC a cislo IW371928 souhlasi to jsou Aquatimer chrono-automatic v oceli na ocelovem tahu a IW371933 jsou ocelove na kaucuku je to tam zmatlo me ze nejsou vyfocene v oficialnim katalogu ale nasel jsem je v ceniku cena IW371928 - 6600,- CHF cena IW371933 - 5380,- CHF minus 5 procent pri platbe v hotovosti to je cena v katalogu na minuly mesic ve Swissu a ted kdyz se budou rusit hranice bych nevahal vyjet na vylet Upraveno 13. listopadu 2008 uživatelem sety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 cena v CR okolo 110 tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 cena v CR okolo 110 tisic Moc diky za informace Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 ...ted kdyz se budou rusit hranice... hahá, žádné schovávání pod kobereček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Tak tady jsou konečně nějaké fotky s novým Big Pilot řemenem od StrapLuxe.com. Myslím si, že tentokrát je to trefa do černého. Děkuji všem, kteří mě přesvědčili, že by těmto hodinkám slušel pořádný "pilotní řemen".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Je pravda, že u těchto hodinek svítí jen indexy na 3, 6, 9 a 12? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Je pravda, že u těchto hodinek svítí jen indexy na 3, 6, 9 a 12? http://flickr.com/photos/ypo2008/305199220...57609807664339/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Tak tady jsou konečně nějaké fotky s novým Big Pilot řemenem od StrapLuxe.com. Myslím si, že tentokrát je to trefa do černého. Děkuji všem, kteří mě přesvědčili, že by těmto hodinkám slušel pořádný "pilotní řemen".. Vypada to dobre, ale neni ten remen vetsi (sirsi u stezejek) nez by mel byt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Pravdu máš. Je široký 22mm a bylo by potřeba 21mm. Ale to podle mě není problém...Člověk si s tím jen trochu pohraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesiak Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2008 Jo jeste adresu na ten shop - http://www.watchesonnet.com/IW371701.html Jinak ten prepocet na CZK je samozrejme bez postovneho (to je s pojistenim neco pres 100$) a bez ceskeho DPH, ktere ti pri poslani kuryrni sluzbou vymeri. Kazdopadne stejne je to cena okolo 65t Kc, takze je to stale o cca 30t nizsi nez v CR. A kdyz si tam clovek pro ne dojede osobne, usetri za ceske DPH A aka je skusenost s www.watchesonnet.com? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 AHOJ, MŮŽU SE ZEPTAT, KDE NAJDU TEN OBCHOD VE VÍDNI? Úplně OFF TOPIC sorry, ale.... v USA je téměř vše minimálně 40% levnější, někdy o 60% a více... . Takže nevím proč jsi překvapen.. ???? Hodně fotím a nedávno jsem si koupil objektiv v NY, Nikkor 80-200/2,8 za 19 tisíc a tady stál 34. Prostě je to tak nastavený (každý distributor tady cenu natahuje jak jen může) a nijak bych se tím nevzrušoval K tématu, jsem z Brna a IWCčka bych koupil určo ve Vídni. Byl jsem tam v jednom obchůdku v "kraťasech a tričku", pouštěli mně videa z útrob strojků a nevěřil jsem vlastním očím (v positivním slova smyslu). V Olympii v Brně jak nemáš drahý kvádro, tak tě ani nepozdraví. Už se to tu probíralo. Já bych hodinky nad 50 tisíc koupil v zahraničí. Už jen pro ten přístup. Pokud chci někde utratit naspořené chechtáky, tak ne tam, kde natahují cenu. Nedávají všechny náležitosti k hodinkách (viz Dušák) a chovají se, jakoby snědli všechen rozum světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se