Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
A je to i vicemene autenticke ;) Prece jen mi k tomuhle typu hodinek vic sedi plast. Libi se mi to i na Sportech I. Blbe je, ze vetsina dnes nalezenych Sport I ma jen nejake obycejne plastove sklicko a ne to puvodni silne.

A jak to poznáš? Je to viditelné pouhým okem nebo třeba poklepem?

Odesláno

No ja jsem vide jedno s originalem a bylo to videt a i na pohmat, respektiv na tlak to bylo poznat. Obycjne plastove sklicko zmacknes a ono zapruzi. A videl jsem i jedno rozbite, co teda nevim, jak se nekomu podarilo? Aly bylo videt, ze ma dobre 2-3mm.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak jsem mačkal, klepal a nic. Nezdálo se mi, že by sklíčko pružilo, možná mačkám málo. Zase se ale bojím, abych ho nerozmáčkl. Asi budu mít obyčejné sklíčko, protože mi na všech mých Sportech připadá stejné.

Odesláno

Na anglických stránkách www.timefactors.com jsem narazil ny tyto Zena.Nevíte někdo jaký mají sklíčko,a jestli ty s centrální vteřinovkou mají průhled na strojek?

Odesláno
Ty prvni maji vzadu pruhled, ty druhe ne. Za tu cenu tam bude urcite mineral.

citace z ebay: Harded Mineral Crystal On Both Sides

http://cgi.ebay.com/Swiss-Made-Zeno-Watch-...1QQcmdZViewItem

O těch druhých, že by se velký odklízeč mýlil?

Jinak Zeno watch můžu, zkouším je ulovit na ebay, ale zatím se nedaří.

No mylit se samozrejme muzu a nebo jsou k dispozici i verze s pruhledem :) Na timefactors k tem hodinkam pisou toto..

"Case

Polished stainless steel case with solid back.... "

Takze pokud se maji kupovat od Timefactors, bylo by dobre se Eddieho zepat ;)

Odesláno
Ty prvni maji vzadu pruhled, ty druhe ne. Za tu cenu tam bude urcite mineral.

citace z ebay: Harded Mineral Crystal On Both Sides

http://cgi.ebay.com/Swiss-Made-Zeno-Watch-...1QQcmdZViewItem

O těch druhých, že by se velký odklízeč mýlil?

Jinak Zeno watch můžu, zkouším je ulovit na ebay, ale zatím se nedaří.

No mylit se samozrejme muzu a nebo jsou k dispozici i verze s pruhledem :) Na timefactors k tem hodinkam pisou toto..

"Case

Polished stainless steel case with solid back.... "

Takze pokud se maji kupovat od Timefactors, bylo by dobre se Eddieho zepat ;)

Nic ve zlém odklízeči, je to možné, že se prodávají jak s průhledem tak bez.

Hodně se mi líbil ten model, co si měl ty a pak je tady prodal-ty co vypadají jak staré letecké longinesy, škoda, že jsem tehdy neměl o chronomagu páru, za ty peníze, co si je prodával bych je koupil z fleku, taď se za takovou dobrou cenu koupit nedají, zksuím čekat.

Odesláno
Nic ve zlém odklízeči, je to možné, že se prodávají jak s průhledem tak bez.

No vsak to tam pisu, ze je mozne, ze jsou k dispozici asi obe verze? ;)

Hodně se mi líbil ten model, co si měl ty a pak je tady prodal-ty co vypadají jak staré letecké longinesy, škoda, že jsem tehdy neměl o chronomagu páru, za ty peníze, co si je prodával bych je koupil z fleku, taď se za takovou dobrou cenu koupit nedají, zksuím čekat.

Jo to je pekny model. Ale podle mne se zhruba za podobne penize da se stestim koupit. A mozna taky ne. Ja ho koupil jeste v dobe, kdy o nem lidi moc nevedeli a bali se, ze to ja nejaky fake, protoze na ofic. strankach o nem nic nebylo a na ebay uz byly :D Ted uz vsichni vedi ze to fake neni a tak je po nich vetsi poptavka..

• po měsících...
Odesláno

Trochu moc nápisů na ciferníku, určitě bych se obešel bez SWISS MADE MOVE :).

HAND ASSEMBLED IN GERMANY se někdy "překládá" jako VŠE JE Z ČÍNY, V NĚMECKU JSME NASADILI ŘEMÍNEK :D

Myslím, že je to německý design, čínská výroba, všechny běžně dostupné strojky (ETA, Myiota, Čína) a snad i německá kontrola kvality. Proč ne, některý modely se mi docela líbí...

http://www.riedenschild.com/english/

Odesláno
Na RLT se objevily hezký hodinky. Dal bych si říct. 40mm,automat,safír,199 liber.

hodně nápisů a ta datumovka je tam nějak blbě.

Odesláno
Nemam rad PVD hodinky, protoze je na nich hned videt kazdy skrabanecek a driv nebo pozdeji se osoupou. Ale celkove je to pekny koncept. Ne nadarmo ho kde kdo kopiruje :D

Nesouhlas. Poškrábání a ošoupání hrozí hodinkám pokrytým černým plastem, ale PVD spočívá v úpravě povrchu oceli na molekulární úrovni. Poškodit se dá jen tak, že s hodinkami do něčeho mohutně praštíte, jak se mi bohužel jednou stalo s mými PRS-11. Výsledkem byl nicméně jen malý ťuplík viditelný jen při bližším pohledu.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...