Harwey Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Odesláno 23. května 2023 a nad ktorymi rozmyslas? https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.DW-H5600-1/ https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.DW-H5600MB-1/ https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.DW-H5600EX-1/
jeanda Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Ahoj, potřeboval bych poradit od zdejších odborníků na digitálky. Koupil jsem si Casio W-202 a zarazil mě velmi "mdlý" displej. Při kolmém pohledu, nebo pohledu mírně shora má displej velmi malý kontrast a segmenty jakoby vybledlé. Při pohledu zespodu je kontrast v pořádku - viz foto. Myslel jsem, že Casia mají právě velmi dobře čitelné displeje. Proto bych se chtěl zeptat, jestli máte někdo s tímto modelem (stejní modul jako B640) osobní zkušenost a zda je to normální, či je slabá baterie nebo se jedná o padělek. Přemýšlím, zda je vrátit a koupit jinde (kupoval jsem na Zalandu), nebo raději koupit Casio W-59, které jsem chtěl původně. Mimo jiné mě zarazila i porušená pečeť na krabičce (lepící páska s logem Casio). Díky za případné rady a postřehy.
t2 Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Ahoj mám B640W a ten display mi dělá to co tobě, ale já to beru jak to je. Není to zas tak, aby mi to vadilo. Jinak tvoje hodinky se zdají být originál. Za W59 bych neměnil protože velmi zaostávají funkčně za modulem 3294. Nemají odpočet, stopky mají rozsah jen na hodinu a mají jen základní budíček.
Lisky Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 2. 3. 2025 v 18:06, jeanda napsal: Ahoj, potřeboval bych poradit od zdejších odborníků na digitálky. Koupil jsem si Casio W-202 a zarazil mě velmi "mdlý" displej. Při kolmém pohledu, nebo pohledu mírně shora má displej velmi malý kontrast a segmenty jakoby vybledlé. Při pohledu zespodu je kontrast v pořádku - viz foto. Myslel jsem, že Casia mají právě velmi dobře čitelné displeje. Proto bych se chtěl zeptat, jestli máte někdo s tímto modelem (stejní modul jako B640) osobní zkušenost a zda je to normální, či je slabá baterie nebo se jedná o padělek. Přemýšlím, zda je vrátit a koupit jinde (kupoval jsem na Zalandu), nebo raději koupit Casio W-59, které jsem chtěl původně. Mimo jiné mě zarazila i porušená pečeť na krabičce (lepící páska s logem Casio). Díky za případné rady a postřehy. Rozšířit To su nové hodinky?
jeanda Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 8:21, Lisky napsal: To su nové hodinky? Rozšířit Ano, jsou (alespoň doufám, vhledem k tomu porušenému obalu).
Josef01 Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Ztrátu kontrastu má často na svědomí slabší baterie, ale obecně LCD displeje mají čitelnost lepší při pohledu pod úhlem než kolmo, to je optická vlastnost odrazu světla.
Lisky Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 12:07, jeanda napsal: Ano, jsou (alespoň doufám, vhledem k tomu porušenému obalu). Rozšířit Ak máte doklad o kúpe tak je v záruke. Ja by som skúsil priložiť polarizačnú fóliu či sa kontrast nezlepší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se