spiderer Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Myslím si, že to Conrad popsal zcela výstižně i když na poněkud atypickém příkladu , Oris BC4 Flight Timer by prostě bez onoho ovladače lunety nebyly Oris BC4 Flight Timer . To ano popsal, ale ja jsem se jen snazil naznacit to, ze nepotrebuji mit Oris BC4 Flight Timer a ja nevim co, ale pekny hodinky ktery se mi libi a jejich oznaceni mi je vcelku putna, stitek s nazvem modelu nosit nechci, hodinky nosit chci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) To ano popsal, ale ja jsem se jen snazil naznacit to, ze nepotrebuji mit Oris BC4 Flight Timer a ja nevim co, ale pekny hodinky ktery se mi libi a jejich oznaceni mi je vcelku putna, stitek s nazvem modelu nosit nechci, hodinky nosit chci Ale tohle vlákno které založil Thesis se jmenuje - Oris BC4 Flight Timer, model 2008 Jinak ze sekce Aviation u Orisu máš jiné dvě řady Oris BC3 a Oris big crown Edited April 22, 2008 by Conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nejlepší je Tag Heuer !!! :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Ale tohle vlákno které založil Thesis se jmenuje - Oris BC4 Flight Timer, model 2008 Jinak ze sekce Aviation u Orisu máš jiné dvě řady Oris BC3 a Oris big crown Dik za moznosti pane, ale me se prave jak jsem psal uplne na zacatku velmi libi pouzdro a cifernik, to je to co me na techto Orisech pritahuje Ostatni modely od Orisu se mi predevsim pouzdrem nelibi, celkove mi nicim zvlast nezajimaji, ale tohle je vyjimka, designovane primo pro me Kazdopadne nerad bych Thesis-ovi znesvecoval vlakno, pokud se tak stalo, tak se hluboce omlouvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ropucháč Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Oris BC4 Flight Timer modelová řada 2008, pro porovnání nového modelu připojuji fotografii starého typu, mně osobně se více líbí starší a co vám ? keby tam nebola ta pi...ina na otacanie lunety a Oris by nerobil take strasne "plasotve" ciferniky, tak by sa mi dost pacili aj jedny aj druhe moje hodnotenie v sucastnom stave - taky slabsi priemer /kebyze ich dostanem tak ich nosim:) / Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nejlepší je Tag Heuer !!! :lol2: YPO, ze ty to nemas z vlastni hlavy? Ale odpoved je to trefna Link to comment Share on other sites More sharing options...
boo-beek Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nejlepší je Tag Heuer !!! Nemel by sis za tohle dat ban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 (edited) ...........Kazdopadne nerad bych Thesis-ovi znesvecoval vlakno, pokud se tak stalo, tak se hluboce omlouvam Nemáš důvod se komukoliv omlouvat , jsme na diskusním fóru, bez výměny názorů by to nemělo tu správnou šťávu . Edited April 22, 2008 by thesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Tak me kamarad potesil tim ze Oris BC4 budou i bez tlacitka na druhou casovou zonu a to Oris BC4 Pointer Date: Ty s indexama bez cisel se mi libi mnohem vic a jeste je i verze chrono, ale ta uz mi prijde celkem preplacana: Zatim bohuzel nejsou znamy ceny ani dostupnost, kazdopadne se tesim, nebo jsem zvedav, zalezi kdy budou a za jakou sumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Ty s indexama bez cisel se mi libi mnohem vic a jeste je i verze chrono, ale ta uz mi prijde celkem preplacana: Mas pravdu, jinak dik za info, vypadaji velice dobre. 7750 bude asi ve vsech techto modelech. Edited May 11, 2008 by Baker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Zatim bohuzel nejsou znamy ceny ani dostupnost, kazdopadne se tesim, nebo jsem zvedav, zalezi kdy budou a za jakou sumu +/- ceny ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 +/- ceny ... Dik, to je celkem rozumna suma, uz aby byly na pultech Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Mas pravdu, jinak dik za info, vypadaji velice dobre. 7750 bude asi ve vsech techto modelech. Myslis ze bude 7750 i v tech nechrono? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Myslis ze bude 7750 i v tech nechrono? No tipnul bych si ze ano, stejne tak to dela panerai, kdy dava do svych automat modelu 7750 a nechava pouze vterinovku na "9". Ktery jiny kalibr by to jeste mohl byt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Jejda, to jsou hezký hoďky, bez vyjímky - pro mě má ovšem ta bradavice něco do sebe. Ještě tu není fotka toho staršího modelu bez chronografu, ten je taky éňoňůňo ! Kdyby neexistovaly primky, byl bych ve stáji ORIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIGHTinGALE Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 keby tam nebola ta pi...ina na otacanie lunety a Oris by nerobil take strasne "plasotve" ciferniky, tak by sa mi dost pacili aj jedny aj druhe moje hodnotenie v sucastnom stave - taky slabsi priemer /kebyze ich dostanem tak ich nosim:) / Prosím o překlad (či vysvětlení) slova "plasotve". Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedwine Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Prosím o překlad (či vysvětlení) slova "plasotve". Díky. žeby nejaka umelina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Tak uz jsou v CR, dneska jsem je videl v Letnanech v Planeu, chronografy sice nemaji a nevedi jestli budou mit, ale tyhle maji a jsou docela pekny, cena mi prijde docela rozumna - 37.000 CZK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 (edited) Jejda, to jsou hezký hoďky, bez vyjímky - pro mě má ovšem ta bradavice něco do sebe. Ještě tu není fotka toho staršího modelu bez chronografu, ten je taky éňoňůňo ! Kdyby neexistovaly primky, byl bych ve stáji ORIS. Jsi můj člověk,ta tzv. bradavice je jako znaménko krásy na pěkné ženě,bez ní by to nebylo to pravé ořechové Edited October 24, 2008 by Conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Tak uz jsou v CR, dneska jsem je videl v Letnanech v Planeu, chronografy sice nemaji a nevedi jestli budou mit, ale tyhle maji a jsou docela pekny, cena mi prijde docela rozumna - 37.000 CZK Neptal jsi se na kalibr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts