Jump to content

Oris BC4 Flight Timer, model 2008

Snow

Recommended Posts

Myslím si, že to Conrad popsal zcela výstižně i když na poněkud atypickém příkladu :D , Oris BC4 Flight Timer by prostě bez onoho ovladače lunety nebyly Oris BC4 Flight Timer .

To ano popsal, ale ja jsem se jen snazil naznacit to, ze nepotrebuji mit Oris BC4 Flight Timer a ja nevim co, ale pekny hodinky ktery se mi libi a jejich oznaceni mi je vcelku putna, stitek s nazvem modelu nosit nechci, hodinky nosit chci ;)

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To ano popsal, ale ja jsem se jen snazil naznacit to, ze nepotrebuji mit Oris BC4 Flight Timer a ja nevim co, ale pekny hodinky ktery se mi libi a jejich oznaceni mi je vcelku putna, stitek s nazvem modelu nosit nechci, hodinky nosit chci ;)

Ale tohle vlákno které založil Thesis se jmenuje - Oris BC4 Flight Timer, model 2008

Jinak ze sekce Aviation u Orisu máš jiné dvě řady Oris BC3 a Oris big crown

Edited by Conrad

Ale tohle vlákno které založil Thesis se jmenuje - Oris BC4 Flight Timer, model 2008

Jinak ze sekce Aviation u Orisu máš jiné dvě řady Oris BC3 a Oris big crown

Dik za moznosti pane, ale me se prave jak jsem psal uplne na zacatku velmi libi pouzdro a cifernik, to je to co me na techto Orisech pritahuje ;) Ostatni modely od Orisu se mi predevsim pouzdrem nelibi, celkove mi nicim zvlast nezajimaji, ale tohle je vyjimka, designovane primo pro me ;) Kazdopadne nerad bych Thesis-ovi znesvecoval vlakno, pokud se tak stalo, tak se hluboce omlouvam ;)

Oris BC4 Flight Timer modelová řada 2008, pro porovnání nového modelu připojuji fotografii starého typu, mně osobně se více líbí starší a co vám ?

zp_bc4_ft_pr_detail613.jpg

post-1045-1190363007782.jpg

keby tam nebola ta pi...ina na otacanie lunety a Oris by nerobil take strasne "plasotve" ciferniky, tak by sa mi dost pacili aj jedny aj druhe :)

moje hodnotenie v sucastnom stave - taky slabsi priemer /kebyze ich dostanem tak ich nosim:) /

...........Kazdopadne nerad bych Thesis-ovi znesvecoval vlakno, pokud se tak stalo, tak se hluboce omlouvam ;)

Nemáš důvod se komukoliv omlouvat :) , jsme na diskusním fóru, bez výměny názorů by to nemělo tu správnou šťávu ;) .

Edited by thesis

• 3 weeks later...

Tak me kamarad potesil tim ze Oris BC4 budou i bez tlacitka na druhou casovou zonu a to Oris BC4 Pointer Date:

645.7617.41.54.MB.jpg

645.7617.41.64.MB.jpg

Ty s indexama bez cisel se mi libi mnohem vic a jeste je i verze chrono, ale ta uz mi prijde celkem preplacana:

674.7616.41.54.MB.jpg

Zatim bohuzel nejsou znamy ceny ani dostupnost, kazdopadne se tesim, nebo jsem zvedav, zalezi kdy budou a za jakou sumu ;)

Ty s indexama bez cisel se mi libi mnohem vic a jeste je i verze chrono, ale ta uz mi prijde celkem preplacana:

Mas pravdu, jinak dik za info, vypadaji velice dobre. 7750 bude asi ve vsech techto modelech.

Edited by Baker

Myslis ze bude 7750 i v tech nechrono? ;)

No tipnul bych si ze ano, stejne tak to dela panerai, kdy dava do svych automat modelu 7750 a nechava pouze vterinovku na "9". Ktery jiny kalibr by to jeste mohl byt ?

Jejda, to jsou hezký hoďky, bez vyjímky - pro mě má ovšem ta bradavice něco do sebe. Ještě tu není fotka toho staršího modelu bez chronografu, ten je taky éňoňůňo ! Kdyby neexistovaly primky, byl bych ve stáji ORIS.

keby tam nebola ta pi...ina na otacanie lunety a Oris by nerobil take strasne "plasotve" ciferniky, tak by sa mi dost pacili aj jedny aj druhe :)

moje hodnotenie v sucastnom stave - taky slabsi priemer /kebyze ich dostanem tak ich nosim:) /

Prosím o překlad (či vysvětlení) slova "plasotve". Díky.

• 4 months later...
Jejda, to jsou hezký hoďky, bez vyjímky - pro mě má ovšem ta bradavice něco do sebe. Ještě tu není fotka toho staršího modelu bez chronografu, ten je taky éňoňůňo ! Kdyby neexistovaly primky, byl bych ve stáji ORIS.

Jsi můj člověk,ta tzv. bradavice je jako znaménko krásy na pěkné ženě,bez ní by to nebylo to pravé ořechové

Edited by Conrad