Přejít na obsah

luxusny odolny quartz?

Doporučené příspěvky

Zdravím,

rozmýšlam už dlhšie nad nejakymi dobre vypadajúcimi (rozumej luxusnejšie) hodinkami na baterkový pohon teda Quartz cenový strop mam do 900? max.

čiže Breitling ani Omega v baterke neprichádza do úvahy aj keby sa mi páčili chcú za ne veľa :)

Chcem tie hodinky na kovovom remienku to je podmienka zatiaľ čo som tak našiel tak Longines conquest V.H.P mal by to byť superquartz s perpetualnym kalendárom čo sa mi zdá super toto je zatiaľ moj taky kandidát,

ale obraciam sa na vás milý kolegovia pretože je dosť možé že mi niečo mohlo ujsť predsa len máte niektorý lepší prehľad a skúsenosti nechám si prípadne poradiť mechanických hodín mám dosť trvám na baterke ma to svoje výhodi :)

Upraveno uživatelem digiMonster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TH s ETA F06.111 nieje ziadny odolny quartz.....mal som Aquaracer a pri silnejsom otrase preskakovala sekundova rucicka....doporucoval by som Breitling Colt SQ tie mam odskusane aj na sportove aktivity a fakt super.....mam objednane nove tak ked dorazia dame stretko a uvidis....daju sa kupit z DE za 1700e nove co je myslim velmi dobra cena....

Upraveno uživatelem Rusty
Odkaz ke komentáři

Rasťo mne sa páčia tie Breitling Colt strašne moc keby stálý 1200? no dobre ale 1700? dať za Quartz to mi nejako hlava neberie ked môžeš mat v automate za tie iste prachy tie Colty samozrejme nie nové ale môžeš mi to pride už proste veľa penazí :) neviem no rád si prídem k tebe pozrieť tie Colty ako to že ešte neprišli? :)

Odkaz ke komentáři

Jasneee v pohode.....ale su fakt odolne a cena na SK je 2700e :eek: to je supa.....nemali naskladnene,takze prislub je na koniec septembra :whistling:...

Popripade ked to nemusia byt potapky skus GS quartz z druhej ruky...tiez parada :)

Odkaz ke komentáři

Rasťo, nechci zpochybňovat co píšeš, ale kde jsi viděl nové Colty v Chronu v DE za 1.700?? To jest v přepočtu +/-43K. Promiň, ale nic takového jsem neviděl ani já, když jsem si teď procházel ceny.

Teď je otázka, jestli jsi viděl základní basic model bez chrona na kůžce/gumě nebo chronograf, to by mě fakt zajímalo. Díky za upřesnění.

Odkaz ke komentáři

Se hned nečerti. O tom se s Tebou vůbec nebavím, když si přečteš ještě jednou můj dotaz, tak vidíš že se pozastavuji nad tím, co je to za model. Moje myšlenka plyne z toho, co jsi sám napsal výše, kde se zmiňuješ o chronech, máš objednané nové, ale pokud nezmíníš ne-chrono verzi, už není jasné, že píšeš o basic modelu za 1.700?, proto jsem se ptal, protože cenově je mezi nimi dost rozdíl.

Citace: "doporucoval by som Breitling Colt SQ tie mam odskusane aj na sportove aktivity a fakt super.....mam objednane nove tak ked dorazia dame stretko a uvidis....daju sa kupit z DE za 1700e nove co je myslim velmi dobra cena...."

Odkaz ke komentáři

digiMonster: A ještě k věci, pokud se zamýšlíš na kvarcovými modely do 25.000,-Kč, tak bych za sebe doporučil mrknout mezi Certinu a jejich Precidrive, kolega Štencek je má občas za pěkné peníze. A Precidrive je dle mého srovnatelný se SuperQuartzem.

Například zde, Precidrive za pusu: https://www.helveti.cz/certina-c0274171105703

Odkaz ke komentáři

Certinu asi nechcem ani Tissot chcel som niečo menej okukané čo nema každý hned na ruke :) aj ked isto je Certina fajn ale poslednu dobu maju čudny dizajn neviem tomu prísť na chuť. Asi to vidím na tie Longines V.H.P. ak nenajdem niečo zaujmavejšie :-)

Breitling Colt bez chrona su parádne hodky keby stáli tak menej tak idem do nich :D ach jaj no možno raz emócie zvítazia nad rozumom a zadovážim si ich.

Odkaz ke komentáři

Citizeny vypadaju luxusne podľa teba?;) a Satelite wave sú drahé okolo 1300?-1600? záleží od modela

Luxus je dost subjektivní vjem, pro někoho jsou to hodinky osázené brilianty a pro jiného to končí safírovým sklem, ale Citizen určitě patří k tomu lepšímu, co trh nabízí. A Satellite Wave jdou sehnat za 600 dolarů + případně DPH a clo, což je pořád v limitu.

http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-cc3007-55e-cc3005-85e-eco-drive-satellite-wave-world-time-f150-gps-sapphire-japan-watch

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...