Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj chronomágové,

jakožto učitel TV přemýšlím o nějakých automatech (na baterky ještě nejsem připraven) které mají otočnou lunetu (takové jsem ještě nikdy neměl) pro stopování hodiny. Ale tak nějak by jsem potřeboval aby se nastavený čas odečítal než klasicky stopoval - přeci potřebuji při rychlém kouknutí na hodinky hned vidět kolik mi zbývá do konce hodiny a ne to složitě odečítat ;-)

Znáte nějaké takové které mají otočnou lunetu, která má na sobě ale značení 15, 30 a hlavně 45 a ne jen třeba po desítkách? Já totiž našel pouze jediné od Seika SRPB81K1 (což je super varianta) ale snad je tu někdo takový co už se po tom pídil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

A nebyla by lepší cesta vybrat si hodinky a na nich vyměnit lunetu? Chtělo by to jen předem ověřit, že je luneta dostupná na vysněné hodinky ...

Jenže momentálně nemám žádné co maji otočnou lunetu a jelikož se jedná o hodinky na tělocviky kde mohou lehce přijít k úrazu tak bych nechtěl nic moc drahého - prostě pracovní hodinky ;-)

Odesláno

... a jelikož se jedná o hodinky na tělocviky kde mohou lehce přijít k úrazu tak bych nechtěl nic moc drahého - prostě pracovní hodinky ;-)

Casio!!!

Je třeba zkusit ten kvarc ;)

Odesláno

Neviem do akej ceny to chceš, ale pozri sa na Sinn 104.

Tak tyhle jsou naprosto famooozní - vůbec jsem netušil že Sinn má něco takového v nabídce. Jen škoda že už jsou mimo můj rozpočet :-(

Jelikož to budou vážně pracovní hodinky a učitelům ještě o tolik nepřidali tak hledám něco do 8000kč, když bude ale něco za polovinu tak by to bylo ideální. Na strojku moc nezáleží, stačí jakýkoliv levný automat ;-)

Odesláno

Neviem ci su automaty tie najvhodnejsie pracovne hodinky pre ucitela telocviku Pokial by si isiel do quartz, tak skus pozriet Wenger Aergraph countdown.

Určitě, na běh nebo kotouly se automaty dokonale hodí. Momentálně na tělocviky používám moje mohutný Steinhart Apollon s gumovým řemenem a jsou v pohodě ;-) V momentální chvíli si prostě na sobě nedokážu představit hodinky se skákající ručičkou a baterkou místo tikajícího srdce s rubínama ;-)

Odesláno (upraveno)

Sportuješ s Apollony?? Předpokládám, že ke smokingu máš Aragon Enforcer :-D

Jinak Pětky mě asi nepřestanou překvapovat, co všechno za ty peníze nabízejí...

Upraveno uživatelem M.K.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...