Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
:cigar: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: ...... safi,že si byl zase někde v hospodě ?
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Také by Fortisům moc slušel růžový pásek s červenejma beruškama po téhle kombinaci se mohli ruští kosmonauti utlouct

Odesláno
Také by Fortisům moc slušel růžový pásek s červenejma beruškama po téhle kombinaci se mohli ruští kosmonauti utlouct

Ale to uz by je potom mohli nosit jenom irsti setri ;)

• po měsíci...
Odesláno

Laki: ty ceny jsou hodně nahoře... Občas se dají sehnat Fortisy za slušné peníze, nedávno byly k mání na Polském chronomagu Marinemastery za necelých 18 000Kč... Stačí mít trošku štestí... Kopie Fortise jsem teda ještě neviděl, ale možná se mýlím...

Návštěvník YPO
Odesláno
... aka je priemerna net cena Fortis B-42 Diver Day/Date 648.10.12K?

Dik

trochu jsem to tu promazal a pokud máš zájem o Fortis v jakémkoli provedení tak je spousta možností jak najít cenu na internetu - nepostujte sem prosím odkazy na pochybné stránky - konkrétně u této značky jsem na to alergický :) a i u ostatních značek to je proti pravidlům fóra.

jen pro informaci ---- Fortis nepodporuje prodej po internetu a solidní autorizovaní prodejci nesmí tuto značku prodávat přes internet - viz oficiální stránky

Odesláno (upraveno)
ale to pin*****ches.com mi neda spat, aj ked doprava plus 191 USD :crying_anim02:

Proboha co to jsou za silene ceny, na to bych si dal velky pozor.

Upraveno uživatelem Baker
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

a je to tady přátelé - stránka piatdatdwatches.com je zrušena...

a bílá s bílou je jistě povedená kombinace, ale spíše pro našeho Leoše :-)

Upraveno uživatelem alois
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tento model jsem si zkoušel v pátek v Palladiu..

Ty hodinky mi na kovovém tahu naprosto učarovaly... V kombinaci s tou modrou vteřinovkou..... Co dodat - dokonalost a nádhera. Posted Image

• po měsících...
Odesláno

Zdravím,jelikož ještě nemám dostatečný počet příspěvků,požádal bych vás o informaci,naprosto mě okouzlili B-42 white dial, nemáte někdo tip,kde by se dali sehnat za rozumnou cenu?:suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...