Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

farba pojde casom dole to je jasne hlavne ked budes narazat nimy o zarubne dveri ako mam ja vo zvyku :) no ale nic tragicke to nebude neboj

Odesláno
  Machovski napsal:
Zdravim všechny!

Přemyšlim o koupi techto hodinek. Nemate nekdo zkušenost - neodrbe se ta barva na lunete?

tagheueraquaracer3ahl0.jpg

Dekuji moc za rady a nazory!

Dobrý dotaz. Také se je chystám koupit. Chceš modré nebo černé? Dlouho jsem řešil barvu, ale pokud nebudu mít další hodinky k obleku, jiné na motorku atd., je černá barva univerzálnější.

Odesláno

Pri kazdodennom noseni tychto hodiniek /pritom ich nesetrim/ cca 3/4 roka drobne stopy na kovovom tahu, na lunete zatial ziadne skrabance,alebo ine opotrebovanie.

Odesláno
  jartop napsal:
Dobrý dotaz. Také se je chystám koupit. Chceš modré nebo černé? Dlouho jsem řešil barvu, ale pokud nebudu mít další hodinky k obleku, jiné na motorku atd., je černá barva univerzálnější.

Pokud si je budu kupovat, tak rozhodne modry. Černy se mi zdaj takovy "obyčejny"... Ale je to samozřejmě otazka vkusu. :thumbsup_anim:

Odesláno

Riešil som podobné dilema medzi modrou a čiernou a rozhodol som sa pre modrú (presvedčila ma manželka) a neľutujem.

Pôvodne som chcel Omega Seamaster 300 m Diver, ale tá cena. Nakoniec ma presvedčila i cena Aquaracerov, ktorú mi dokázal vybaviť známy.

Odesláno
  Machovski napsal:
Omegy jsou samozrejme krasny (zvlašt se mi libi limitka - Bondovka 007), ale ta cena už je docela jinde... Takže asi pujdu do tech aquaraceru...

Kolik stoji tyto Tagy? Myslim si, ze jen o 10000kc min nez Omegy. Urcite nasetri na Omegy.

Odesláno
  jdeteza napsal:
Kolik stoji tyto Tagy? Myslim si, ze jen o 10000kc min nez Omegy. Urcite nasetri na Omegy.

To ses moc netrefil. Ty Tagy stojí 28 tisíc a bondovky, pokud mě paměť neklame, tak 68 tisíc. Takže rozdíl veliký.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...