Machovski Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Zdravim všechny! Přemyšlim o koupi techto hodinek. Nemate nekdo zkušenost - neodrbe se ta barva na lunete? Dekuji moc za rady a nazory!
tommi_d Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Mám presne tie Tagy, neviem či som reprezentatívna vzorka, mám ich od decembra 2007 a zatiaľ na lunete ani škrabanček
Blekota Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 farba pojde casom dole to je jasne hlavne ked budes narazat nimy o zarubne dveri ako mam ja vo zvyku no ale nic tragicke to nebude neboj
jartop Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Machovski napsal: Zdravim všechny! Přemyšlim o koupi techto hodinek. Nemate nekdo zkušenost - neodrbe se ta barva na lunete? Dekuji moc za rady a nazory! Dobrý dotaz. Také se je chystám koupit. Chceš modré nebo černé? Dlouho jsem řešil barvu, ale pokud nebudu mít další hodinky k obleku, jiné na motorku atd., je černá barva univerzálnější.
sauce Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Tyhle modré jsem měl, barevný kroužek na lunetě se zdál opravdu kvalitně provedený - vůbec bych se toho nebál
Frantik Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Trochu prisetri a kup Omega Seamaster. Je to velký rozdil a budes nadsenej
utrejch Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Frantik napsal: Trochu prisetri a kup Omega Seamaster. Je to velký rozdil a budes nadsenej Na todle jsem cekal
sauce Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Frantik napsal: Trochu prisetri a kup Omega Seamaster. Je to velký rozdil a budes nadsenej Můžu potvrdit, prošel jsem stejným vývojem...
Stano74 Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Pri kazdodennom noseni tychto hodiniek /pritom ich nesetrim/ cca 3/4 roka drobne stopy na kovovom tahu, na lunete zatial ziadne skrabance,alebo ine opotrebovanie.
Machovski Odesláno 23. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 jartop napsal: Dobrý dotaz. Také se je chystám koupit. Chceš modré nebo černé? Dlouho jsem řešil barvu, ale pokud nebudu mít další hodinky k obleku, jiné na motorku atd., je černá barva univerzálnější. Pokud si je budu kupovat, tak rozhodne modry. Černy se mi zdaj takovy "obyčejny"... Ale je to samozřejmě otazka vkusu.
Machovski Odesláno 23. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Jo, a jinak dekuji všem za rady a nazory!
tommi_d Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Riešil som podobné dilema medzi modrou a čiernou a rozhodol som sa pre modrú (presvedčila ma manželka) a neľutujem. Pôvodne som chcel Omega Seamaster 300 m Diver, ale tá cena. Nakoniec ma presvedčila i cena Aquaracerov, ktorú mi dokázal vybaviť známy.
Machovski Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Omegy jsou samozrejme krasny (zvlašt se mi libi limitka - Bondovka 007), ale ta cena už je docela jinde... Takže asi pujdu do tech aquaraceru...
jdeteza Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Machovski napsal: Omegy jsou samozrejme krasny (zvlašt se mi libi limitka - Bondovka 007), ale ta cena už je docela jinde... Takže asi pujdu do tech aquaraceru... Kolik stoji tyto Tagy? Myslim si, ze jen o 10000kc min nez Omegy. Urcite nasetri na Omegy.
lolohh Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 jdeteza napsal: Kolik stoji tyto Tagy? Myslim si, ze jen o 10000kc min nez Omegy. Urcite nasetri na Omegy. To ses moc netrefil. Ty Tagy stojí 28 tisíc a bondovky, pokud mě paměť neklame, tak 68 tisíc. Takže rozdíl veliký.
Machovski Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 No, ja jsem videl tyto TAGy za 31000 kč...
Machovski Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Jo, a bondovky nevim kolik přesne, ale minimalne 2x tolik stat budou určite... Takže cenovy rozdil docela je...
jdeteza Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 lolohh napsal: To ses moc netrefil. Ty Tagy stojí 28 tisíc a bondovky, pokud mě paměť neklame, tak 68 tisíc. Takže rozdíl veliký. Mozno ty bondovky, ktere jsem videl v prodejne byli kvarcove. Stali neco kolem 47 000kc.
Machovski Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 No jo, možna to byl kvarc... Ale ja chci automaty...
jdeteza Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Machovski napsal: No jo, možna to byl kvarc... Ale ja chci automaty... Kvarcove hodinky jsou presnejsi. +-3 vteriny denne. Automaty az -5 +25 vterin denne, a vypadaji skoro stejne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se