budo Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 (upraveno) Když jsem sem začal chodit, vzbudil jsem v přítelkyni zájem o hodinky. Aby mi to líp procházelo. No, nevím, jestli je to nějaká výhoda. Včera jsem napsal, že bych koupil Monstra, dneska ráno nemůžu najít svá Seika 5 Sports. Hledám, hledám, nikde nejsou. Tak se ptám přítelkyně, jestli je neviděla. Ona si jen vytáhla rukáv a drze povídá "vem si Alphy, já musim trénovat!" Vyvalil jsem oči. "Na co?" Ptám se. "No co?! Budeš přece mít Monstra, ne?" Řikám "naval!" Dostalo se mi odpovědi "vem si Alphy".... Tak nevim, jestli je to nějaká výhoda..... :-( Buď kvůli tomu nadávaj nebo nám hodinky seberou... Asi začnu místo hodinek chlastat... Upraveno 24. dubna 2008 uživatelem budo
Onisan Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 jo a vona ti po čase všechno vychlastá... drž se hodinek, ty patří do kategorie "nespotřebovatelných" věcí
skik Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Když jsem sem začal chodit, vzbudil jsem v přítelkyni zájem o hodinky. Aby mi to líp procházelo. No, nevím, jestli je to nějaká výhoda. Včera jsem napsal, že bych koupil Monstra, dneska ráno nemůžu najít svá Seika 5 Sports. Hledám, hledám, nikde nejsou. Tak se ptám přítelkyně, jestli je neviděla. Ona si jen vytáhla rukáv a drze povídá "vem si Alphy, já musim trénovat!" Vyvalil jsem oči. "Na co?" Ptám se. "No co?! Budeš přece mít Monstra, ne?" Řikám "naval!" Dostalo se mi odpovědi "vem si Alphy".... Tak nevim, jestli je to nějaká výhoda..... :-( Buď kvůli tomu nadávaj nebo nám hodinky seberou... Asi začnu místo hodinek chlastat... Musím říci, že mám měsíc Seiko 5 Military (na koženém tahu) a na ruce je měla žena vícekrát než já (a to byly nošeny v podstatě každý den) - prostě se jí líbí - asi to bude i tou velikostí ...
Onisan Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 ta "moje" me zatim podporuje a sama hodinkam odolava... zatim mam stesti...! to se změní... neboj už jsem také slyšel "ty si furt kupuješ nějaké hodinečky, kdy koupíš nějaké pěkné mně"... nebo si takhle koukám večer na chronomag a slyším "Na co koukáš? Zase na hodinky? A jsou alespoň dámský?"
Baker Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 si takhle koukám večer na chronomag a slyším "Na co koukáš? Zase na hodinky? A jsou alespoň dámský?" To je naprosto presne
boo-beek Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 to se změní... neboj už jsem také slyšel "ty si furt kupuješ nějaké hodinečky, kdy koupíš nějaké pěkné mně"... nebo si takhle koukám večer na chronomag a slyším "Na co koukáš? Zase na hodinky? A jsou alespoň dámský?" Hm, polovicka ted zrovna nosi Seiko 5 s velikostu nejakejch 38, nebo kolik maji, takze ji je uplne ukradene, jestli damske nebo panske. A nejvic me dostala, kdyz se ptala, kdy konecne si necham prelestit Omegy Mark III, ze takhle je nosit nebude. Typicky damske hodinky... Jeste stesti, ze vonafky a spodni pradlo nepouziva moje
Onisan Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Jeste stesti, ze vonafky a spodni pradlo nepouziva moje aby si se nedivil.... doma furt nejsi, někde stále lítáš.....
boo-beek Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 aby si se nedivil.... doma furt nejsi, někde stále lítáš..... Ono, me by to bylo docela ukradeny, ale konkretne vonafky - rychlejc by se vypotrebovaly
Conrad Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Hm, polovicka ted zrovna nosi Seiko 5 s velikostu nejakejch 38, nebo kolik maji, takze ji je uplne ukradene, jestli damske nebo panske. A nejvic me dostala, kdyz se ptala, kdy konecne si necham prelestit Omegy Mark III, ze takhle je nosit nebude. Typicky damske hodinky... Jeste stesti, ze vonafky a spodni pradlo nepouziva moje Snadná pomoc,aby jsi nebyl prodělečný za půjčení svých Omeg si půjčuj její tanga:
Návštěvník tolja Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Snadná pomoc,aby jsi nebyl prodělečný za půjčení svých Omeg si půjčuj její tanga: Máloco vypadá tak směšně jako chlap s holým zadkem.
safi Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 (upraveno) Máloco vypadá tak směšně jako chlap s holým zadkem. ...přítelkyně si pomalu brousí tuby na Alpinisty...... Upraveno 24. dubna 2008 uživatelem ¨safi
M916 Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Máloco vypadá tak směšně jako chlap s holým zadkem. Jo - a chlupatejma nohama s černejma podkolenkama ! Ale s těma ženskejma se to sá řešit: najdi si takovou, která má poloviční zápěstí jak ty a kupuj si jen XL pásky... vsadím se, že pásky měnit nebude
Catwanderer Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Mému Lepšímu já se líbí Poljoty Strela. Je z nich celá vedle a neustále se dožaduje "té dírky do pásku" aby jí neplandaly na ruce, že "to takhle teda nosit nebude"; má úzké zápěstí. Já se k tomu zatím nemám a zdatně se odvolávám na technologickou náročnost takového procesu . Myslím, že mě stejně v brzké době nemine přizpůsobení řemenu obvodu její ručky. Musím říct, že jí ohromně sluší. Naštěstí ostatní moje hodinky nechává (zatím?) bez povšimnutí.
Conrad Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Všichni brečíte dobře ale na blbejch hrobech posuďte sami. Když jsem ji poznal měla noname China Potom Longines Flagship ode mne Potom Breitlig heritage 38 mm od Altmana Potom vlastní watchwinder z E bay Bojím se zítřka
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 ...Bojím se zítřka Pořídíš si jinou, abys měl komu kupovat hodinky. (Ne že jí to ukážeš)
B.F.G. Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Tak to je v pohodě. Ta moje málem dostala infarkt, když včera uviděla na mé ruce nové Steinharty (neprozřetelně jsem slíbil, že si letos žádné hodinky nekoupím). Ale jednu věc se za ten rok přeci jen o hodinkách naučila. Přesně pozná, zda mám na ruce hodinky nové, nebo ne
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Tak to je v pohodě. Ta moje málem dostala infarkt, když včera uviděla na mé ruce nové Steinharty (neprozřetelně jsem slíbil, že si letos žádné hodinky nekoupím). Ale jednu věc se za ten rok přeci jen o hodinkách naučila. Přesně pozná, zda mám na ruce hodinky nové, nebo ne Na to mám trik. 1) Často se ptát, jestli se jí ty a tamty hodinky líbí. Spolehlivě ji tím otrávíš a přestane si hodinek všímat. 2) Točit řemínky - Já jsem své drahé polovičce několika řemeny na Samurajích udělal takový zmatek v hlavě, že se přestala orientovat, kolik jich a jim podobných vlastně mám 3) Občas teatrálně nějaký pro tebe okoukaný kus prodat a málem u toho plakat. Je si vědoma toho, že nejseš úplnej magor a dovedeš se ve své vášni krotit. To, že si na pofoukání bolístky pak koupíš jiné a o dost dražší, je už normální, protože jsi předtím trpěl Celkem mi to klape a těším se na nějaký další nový kousek, až zjistím, jak jsem zrovna bez těhlech mohl bezmála čtyřicet let žít
B.F.G. Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Na to mám trik. 1) Často se ptát, jestli se jí ty a tamty hodinky líbí. Spolehlivě ji tím otrávíš a přestane si hodinek všímat. 2) Točit řemínky - Já jsem své drahé polovičce několika řemeny na Samurajích udělal takový zmatek v hlavě, že se přestala orientovat, kolik jich a jim podobných vlastně mám 3) Občas teatrálně nějaký pro tebe okoukaný kus prodat a málem u toho plakat. Je si vědoma toho, že nejseš úplnej magor a dovedeš se ve své vášni krotit. To, že si na pofoukání bolístky pak koupíš jiné a o dost dražší, je už normální, protože jsi předtím trpěl Celkem mi to klape a těším se na nějaký další nový kousek, až zjistím, jak jsem zrovna bez těhlech mohl bezmála čtyřicet let žít Hochu zapomeň! Ona pozná ty hodinky, na řemen ani nemrkne okem Takové triky jsem samozřejmě zkoušel taky.
bender Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Musim si taky prihodit ... moje vintage Orienty ted nosi sestra. Za zacatku zbrblala, ze se ji porad zastavujou, ale uz prisla na to, ze je musi mit cely den na ruce a je to OK. Ted se s nima chodi chlubit kamaradkam ... Nastesti to neni pritelkyne, tak na dalsi kousek uz nema narok
Baker Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Nevedel jsem kam to dat a zakladat nove vlakno je nesmysl. Tak to davam sem. http://zpravy.idnes.cz/vydelavam-dost-nech...2821_domaci_zra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se