Kalisport Odesláno včera v 14:02 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:02 Dá se nastavit vlastní délka kroku v aplikaci, což znamená, že si zvolím určitou vzdálenost, například 50 metrů, spočítám počet kroků, které na této vzdálenosti udělám, a zadám to do aplikace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno včera v 15:03 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:03 Teď jsi mě rozesmál. Tak nejdřív chceš kalibrovat kroky, abys neměl 164 kroků když dojdeš z postele do kuchyně (alespoň tak jsem to pochopil) a teď píšeš o kalibraci vzdálenosti. To samozřejmě lze, ale ta se právě počítá z načtených kroků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno včera v 17:24 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 17:24 Jsem rád, že tě to pobavilo. Mým cílem bylo jen kalibrovat krokoměr, aby mi při krátké chůzi nevykazoval nereálné hodnoty, jako těch 164 kroků do kuchyně. Kalibrace vzdálenosti je právě jedním ze způsobů, jak zvýšit přesnost počítání kroků. Ale chápu, že můj popis mohl vyvolat úsměv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno včera v 17:47 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 17:47 před 3 hodinami, Beet napsal: Nevím o tom, že by se krokoměr u Garminu nějak kalibroval. buď ti to počítá kvalifikovaný odhad anebo si můžeš sám nastavit délku kroku pro přesnější měření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno včera v 19:21 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 19:21 před 1 hodinou, Kalisport napsal: Jsem rád, že tě to pobavilo. Mým cílem bylo jen kalibrovat krokoměr, aby mi při krátké chůzi nevykazoval nereálné hodnoty, jako těch 164 kroků do kuchyně. Kalibrace vzdálenosti je právě jedním ze způsobů, jak zvýšit přesnost počítání kroků. Ale chápu, že můj popis mohl vyvolat úsměv. Tuto informaci čerpáš odkud? Že kalibrace vzdálenosti zvýší přesnost počítání kroků. Počet kroků počítá akcelerometr v hodinkách. To by jsi musel nějak nastavit jeho citlivost. A nenačetlo ti to těch 100 kroků třeba i ve spánku? Já když se moc v noci vrtím, tak pár kroků ráno na hodinkých mám. Před hodinou, Bukoowsky napsal: buď ti to počítá kvalifikovaný odhad anebo si můžeš sám nastavit délku kroku pro přesnější měření. Vzdálenost kroku mám taky nastavenu na svou délku kroku. Ale to se bavíme o výpočtu ušlé vzdálenosti právě z počtu kroků a nikoliv o kalibraci krokoměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se