Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník RaGe
Odesláno

Za mně taky Samuraje v oceli. - Originální design + vlastní kalibr + kvalita + charisma

Steinharty - design, který má spoustu dalších hodinek

Odesláno

Jednoznacne samuraje, charismaticky hodinky do drsnych podminek, ktere si na nic nehrajou ;) Ty Steinharty jsou nudnou kopii Submarineru s navic naprosto debilni vlastnosti a tou je nezvetsujici lupa u data, absolutne nechapu proc ji tam tedy cpou, ale asi to bude pouze na efekt, ze je to dostatecne Rolex-like.. Kdyz neco jako ty Steinharty tak radsi cinsky Rolex-like Grand 21, Apogaum a podobne okolo 100 USD nez nacincanej Steinhart za 8k ceskejch, kterej ani to sklo na datum neni schopnej udelat poradne.. ;)

Samuraje jsou skutecne prima hodinky, jediny co me na nich vadilo bylo to ze byly celkem vysoky a zadrhaval se mi o ne rukav od bundy ;) Kdyz uz tak doporucuju radsi ocel nez titan - budes o nich vedet a maji hezci cifernik a navic jsou jeste levnejsi ;) Preju at vyberes to co se bude libit!

Odesláno

Já se rozhodoval mezi Seikama Samurai v titanu, potápkama Steinhart a Seikama Monster. Steinhart jsem již vyloučil a teď vidím, že jsem dobře udělal, když jsem se navíc dozvěděl, že ta lupa je tam jen pro parádu. Teď nevím jestli dýl vydržet a pořídit Samuraje v titanu nebo mít dřív Monstra :unsure: . Pokud by to byly Samuraje, určitě bych je chtěl v titanu, kvůli váze.

Odesláno
  spiderer napsal:
Jednoznacne samuraje, charismaticky hodinky do drsnych podminek, ktere si na nic nehrajou ;) Ty Steinharty jsou nudnou kopii Submarineru s navic naprosto debilni vlastnosti a tou je nezvetsujici lupa u data, absolutne nechapu proc ji tam tedy cpou, ale asi to bude pouze na efekt, ze je to dostatecne Rolex-like.. Kdyz neco jako ty Steinharty tak radsi cinsky Rolex-like Grand 21, Apogaum a podobne okolo 100 USD nez nacincanej Steinhart za 8k ceskejch, kterej ani to sklo na datum neni schopnej udelat poradne.. ;)

Samuraje jsou skutecne prima hodinky, jediny co me na nich vadilo bylo to ze byly celkem vysoky a zadrhaval se mi o ne rukav od bundy ;) Kdyz uz tak doporucuju radsi ocel nez titan - budes o nich vedet a maji hezci cifernik a navic jsou jeste levnejsi ;) Preju at vyberes to co se bude libit!

Výška hodinek mě nevadí, určitě nejsou vyšší než Fortis B42 a ty se nosí ! Pod košili mám Realmaistery:-).

Návštěvník Kamil
Odesláno
  aviatik008 napsal:
Pod košili mám Realmaistery:-).

Asi jsem mimo, ale co to je za hodinky?

Odesláno
  spiderer napsal:

snv30470ca7.jpg

No nevim, ale zdá se mi, že přecejenom trochu zvětšuje.

Odesláno
  aviatik008 napsal:
Ještě jsem narazil na aukru na Omegy. Jsou sice dražší, ale koupat se s něma dá také. Na ty jsem si také myslel. Pak na chvíli z aukra zmizely a už jsou tam zase. Takže Seiko nebo Omega

U těchto Omeg pozor, dřív tam prodávající uváděl průměr 38 bez korunky, v novějších inzerátech už průměr nepíše, doporučuji se raději zeptat.

Odesláno

Ty omegy bych jel osobně prohlédnout. Nemám to tam daleko. Jen bych měl asi strach z vodotěsnosti (nové nejsou) a dát je do Brna k Hanákovi, to bych měl asi strach, po pročítání tohoto fóra.

Odesláno

Ty Omegy SPM "bondovky" z Aukra - dle dynka s vypalenym logem soudim na r.v 2005-07, tedy pomerne nove, jsou to ty velke 41mm. Nicmene se zdaji celkem obnosene.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...