kamilb Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) To je drsný jak ty nový ručičky všichni hejtujou Působí uměle, lacině, sou škaredé. SBDB009 sem prodal hlavně kvůli ručkám. Tema solarama by překlenul dobu rozhodování kam dál se posunout, a jestli mu tuna sedí, bez toho aby na tom prodělal gatě. Upraveno 25. října 2018 uživatelem kamilb
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Dobře dobře, máme to jinak, vášně to však vzbuzuje kolosální. Každopádně ale přece nemůžeme dopustit, aby zájemce o plnokrevný tuňáky nakonec odešel se solární hračkou, ne?
pjr86 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 dr. sphinx: Mě na solarech baví ten plastovej shroud občas to kouše mi to pes a nic na tom není. A zlatočerná je zajímavější než cernocerna rozhodne. Nevím jak by vypadalo jety tunaci pvd poskrabany, v oceli je to cajk. Samozřejmě ale 035 mají ultimátni kalibr, lepší chod korunky a klenute sklo, lepší lumi. Ale solary jsou takový skx tuny. Levný hodinky umí Seiko nejvíc. No já si teď koupil 12 let starý OM a jsem spokojenej. Howgh Sent from my iPhone using Tapatalk
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 V pohodě, nemyslel jsem to zle. Ten plastovej shroud mi třeba vůbec neva a už i jinde jsem psal, že je ta řada rozhodně dobrej počin.
pjr86 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Působí uměle, lacině, sou škaredé. SBDB009 sem prodal hlavně kvůli ručkám. Kamilb souhlas za ty prachy to vypadá jak skleněnka. Navíc spring drive tuny to není ono. Ostatně gs Seiko Diver proste nemá tu historii. Sent from my iPhone using Tapatalk
pjr86 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 To rozhodne v pohodě jsem v klidu. Tunaci jsou proste fajn na tom se shodnem! Sent from my iPhone using Tapatalk
M-72 Odesláno 25. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2018 No jo, ty solary to je nakup s rozumem ;-) uznavam. Kdyz ja vzdy potrebuji neco extra :-))) a srdcem mne to tahne asi k tem 26.
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Tak sis to utříbil a někomu ty reediční pak "výhodně se ztrátou prodáš" Cítím se však stále Marinemaster ctí povinován znovu poukázat, že soláry nejsou echt tuňáky. edit: v současnosti se nabízí (pokud bys se dostal do Phy) si to jít porovnat do chronoshopu či helveti, v obou myslím mají oboje. Upraveno 25. října 2018 uživatelem dr.sphinx
kamilb Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) ...echt tuňáky... Tak a jsme u toho akorát z druhé strany.echt tuna sou v tom výběru jenom jedny Upraveno 25. října 2018 uživatelem kamilb
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Slovo echt je kluzký, já se spokojil s tím, že 300+He = může být.
kamilb Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Já to neměl kluzké. Prostě mít to jako James Bond a přes to nejede vlak.
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Tak to má pak M-72 ale stejně smůlu, starší zlaťáky jsou mimo hru.
petr_cha Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 .. a co sbbn027 ? Kdyz uz trochu barvy... A maj marinemaster na cifru.. :-)
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Kdyz jdu tak kolem... Doktore, ja ti to uplne nechtel rikat, ale ta tvoje verze s tahem ma oproti tem cernozlatejm solarum polovicni koule. Je fakt, ze pokud nekdo chce tunaky jen tak z prdele zkusit, tak 498 ideal
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Takže aby to mělo koule, musí tam být zlato?
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Haha, a kolotoc. To uz jsem dnes nekde cetl Ne, tak jsem to nemyslel, jen me proste ta zlatocerna verze dost nadchla. Zaroven kvituju, ze ty plastove solary jsou relativne male a lehke, takze na hobiti ruky uplne super. Jako dlouho me takto zadne hodinky nedostaly... ano, je to jen nahrazka, nejsou to plnohodnotne tunaky, ale za tu desitku jsou vazne pecka.
dr.sphinx Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Ale jo, Fool's Goldy jsou roztomilý, já chtěl ty s tahem hlavně proto, abych si zkusil, jestli mi to nebude stačit místo těch mých tragicky nevkusných tuňáků. Ale zpět ke žlázám: plast = nekoule, ať si je příjemnej, jak chce.
AndyAaron Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Tak to abych sel sehnat nejaky s koulema...
pjr86 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Je to holt evoluce oba cifry maj neco. Tah na tunaky je ale divnej, ještě tak na ocelovejch ale jak to tam kdosi inzeroval s emperorem tak to je brekeke. Sent from my iPhone using Tapatalk
M-72 Odesláno 26. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2018 .. a co sbbn027 ? Kdyz uz trochu barvy... A maj marinemaster na cifru.. :-)photo-13.jpegTaky jsem na ne koukal :-) (Nejake nazory? ) Zatim mam jasno v tom, ze nechci nic s naramkem, solary a ty zlatofialove.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se