Jiří Štencek Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Tohle se čte jedna radost! Díky a ať slouží! Jirko ! Řekl bych, že se vám opravdu povedly, nosím je těch pět týdnů, co je mám, denně a jsem fakt spokojenej. Osvit je tak akorát, jsou fak lehký, a příjemný na dotyk (to je sakra důležitý) Rozhodně je nijak nešetřím a k mému překvapení na nich opravdu není vůbec nic vidět, prostě žádná vlásečnice, vůbec nic. Hodil jsem na ně Hirsch Pure ... a super kombinace ! Původně jsem je chtěl jen jako alternativu, když jdu na střelnici, ale vzhledem k tomu, že jsem dal všechny Rolexky naráz na větší servis, budu až do půlky února mít jen tyhle Trasery ... takže si je budu užívat dlouho. No a pak si asi nechám Rolády na takový to lepší nošení a tyhle akční nechám na každodenní akci IMG_0603.jpeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Zdravím, O hodinky mám zájem. Moc se mi líbí. Je možnost ještě hodinky získat? Jakou cestou? Předem děkuji za odpověď. Hezké svátky a PF 2019 samozřejmě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Zdravím, O hodinky mám zájem. Moc se mi líbí. Je možnost ještě hodinky získat? Jakou cestou? Předem děkuji za odpověď. Hezké svátky a PF 2019 samozřejmě !Patrně poslední kus skladem: https://www.chronoshop.cz/traser-p66-tactical-mission/traser-p66-csr-100-le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Co konkrétně myslíš? Rozdíly v HodinkyTraser.cz a Helveti.cz?Ano. Už jsem to s Tebou a s kolegyní řešil po SZ, a při koupi na prodejně bohužel znova..(máte 5%; ne, 5+5; z kterých stránek jste objednaval....atd.). Nakonec vše v pohodě ;-), ale je to takový "divný". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 26. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Taky se nám 1ks uvolnil Zdravím, O hodinky mám zájem. Moc se mi líbí. Je možnost ještě hodinky získat? Jakou cestou? Předem děkuji za odpověď. Hezké svátky a PF 2019 samozřejmě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Zvažuji na pořídit kožený řemínek, ideálně černý a bez prošití a docela mne zaujalo tohle:https://www.reminky-na-hodinky.cz/zbozi/kozeny-reminek-na-hodinky-plain-top-grain-lavvu-lscub22/Nemáte někdo zkušenost? Ještě k tomu chci dát tuhle přezku:https://www.strapshop.cz/prezky/hirsch-pvd-prezka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Zvažuji na pořídit kožený řemínek, ideálně černý a bez prošití a docela mne zaujalo tohle:https://www.reminky-na-hodinky.cz/zbozi/kozeny-reminek-na-hodinky-plain-top-grain-lavvu-lscub22/Nemáte někdo zkušenost? Ještě k tomu chci dát tuhle přezku:https://www.strapshop.cz/prezky/hirsch-pvd-prezkaPřezku mám a je v pohodě, jen řemen jsem dal Hirsch Pure ... guma, řekl bych, k takovým hodinkám sedí líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Když já tu gumu nemusím.... jen mi to přijde levný na ten popis...ale kdoví, třeba je to OK.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Když já tu gumu nemusím.... jen mi to přijde levný na ten popis...ale kdoví, třeba je to OK....Levná není, vypadá skvěle ... a vydrží všechno Na "taktický" hodinky patří něco, co snese vodu ... a to kůže nikdy nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Tak jsem doplnil Campagnolo Canvas o přezku Hirsch H-Black...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tak jsem pořídil nový silikonový řemínek, řekl bych, že jim sluší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Ten silikon vypadá dobře, můžu poprosit link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 https://hodinar-frydl.sluzby.cz/diamant-silikon-remen-cerny-bila-obsivka-s-22-20-mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Ahoj chlapi, tak se hrdě hlásím do klubu.Nakonec jsem neodolal a přestože už jedny Trasery mám, musel jsem je mít.Hned pozítří se mnou poletí směr Turecko, do města Malatya a už se těším, jak mi tam večer při pohledu na ně bude ukazovat čas naše vlajka...Aktuálně přezuto na hnědou kůži, myslím, že to vypadá vcelku pěkně i na ní. Mmch, Jirko (Štencek), díky moc za tento počin, byl to super nápad. A ten slíbený report na putovní Trasery budu snad mít už konečně hotový i s fotkama. Měl jsem od listopadu složitější období (řešil jsem poměrně složitou situaci kolem bydlení) ale snad už to bude ok.Každopádně zůstávám i nadále věrný Traserům od Helveti... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Hnědý řemen jim prostě sluší! Skvělá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Musím říci, že mi to pokaždé, když jsem se v Turecku podíval na hodinky dělalo radost...Ta trikolora tritia je prostě famózní. To se neokouká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 .......ta trikolora tritia je prostě famózní. To se neokouká... Naprosto souhlasím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Po Traserech jsem již koukal delší dobu, a když vloni oznámili uvedení této limitky tak šly úspory do světa... Jsem s nimi velmi spokojený.I přesto že jsou obrovské, jsou pro mě pracovní účely vyhovující. Nezacházím s nimi nijak v bavlnce, dostavaj čoudy a myslím, že na toto přesně hodinky jsou dělané a možná se jim to i líbí.Původní NATO vyměněný za jinou, trochu odolnější, variantu "trikolory". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 18. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Jsem strašně rád, že se hodinky stále líbí. Jsem nadšený, co s nimi dokážete udělat (v různých kombinacích řemenů). Stejně tak mě těší, že se nám asi podařilo podpořit vlastenectví a národní hrdost Holt vlajka je vlajka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Zkouška na střelnici, vydrželi střelbu z "padesátky", ráže .50 BMG. ;-)(Nebylo foceno kvůli hodinkám, ale trochu tam vidět jsou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se