Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tano: Ty nožky licuji. Vyfotím to znovu.Délka nozek je opticky zvyraznena koncovkami. Se zbytkem se dá souhlasit,byť se nejedná primárně o potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 tohle je zářnej příklad toho, že inhaus strojek divný hodinky nezachrání ....... koukám na ty fotky a nevím co si o tom mám myslet ..... jak nějakej kickstartér ....... ale nic si z toho Dokusane nedělej ..... já si dneska šel skoro koupit (už sem měl boty) Rado Kapitán Kůk (taky pěkná píčovina) a naštěstí začalo pršet ..... a do zejtra mě to přejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Dokusan: tak to promin, asi jsem se prehledl.Neber to jako kritiku, moc jsem se tesil na tento kousek. I kdyz nemam zatim zadne Ball, moc jim fandim. Jsem z toho takovy rozmrzely..Pro me ma tahle firma koule, jako byk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 No mě je Ball taky sympatickej, už jen tou zeleznicarskou minulosti. Žádný jsem neměl, tak jsem zkusil tyto.Jinak pro mě je největší zklamání ten tah, to je hrůza. Zbytek je zvláštně poskladanej, ale nic co by mě vysloveně vadilo, spíš překvapilo. Každopádně jsem po půl roce čekání jsem měl asi vyšší nároky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Hodím je na hadr nebo kůži. Uvidím jak to bude vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Vyfot pls tu sponu taky, se divim.. obvykle je maj az moc poctivy a macaty. Jinak dej jim sanci a pokud ne, SZ pls:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 V pondělí to vyfotím, ale je to opravdu tenký kousek plisku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Navrhuju černej macatě bombírovanej canvas prošitej modrou nití a půjdeme do kolen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Co si mám představit pod pojmem macate bombirovany? Hoď mi nějakou ukázku Jinak ty koncovky jsou prý tak divný údajně pro to, že to mělo evokovat integrovaný tah. No to se moc nepovedlo Upraveno 19. července 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Navrhuju černej macatě bombírovanej canvas prošitej modrou nití a půjdeme do kolen.taky záleží na tom kde jsou stěžejky ....... pokud jsou na konci nožek tak to bude krásný ..... možná tam jsou třeba dvě ..... nebo tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Obrázek z netu, s řemenem by problém být nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 to vypadá spíš na gumu než řemen ..... takže s tlustou gumou to bude dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) To je origo guma od Ballu. Takže tlustý canvas bude OK.YPO a abych to odlechcil, v záloze mám super řemen z pytlů finské pošty. Upraveno 19. července 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=2369955 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 prodej to kočičákovi a máš po starostech .... už vyslal nákupní signál .... ať se trápí zase von Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=2369955Pěkné, nějak to neumím vygůglit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Hodinky jako takový.. pouzdro, luneta se mi líbí. Škoda fakt toho tahu, ten bývá u ballu jinak prvotřídní..Guma v krabici nebyla? Co baleni, v čem to poslali?A jakpak šajnujou v noci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Jinak ty koncovky jsou prý tak divný údajně pro to, že to mělo evokovat integrovaný tah. No to se moc nepovedlo. V tomto prípade to oveľa lepšie vynikne u ďalšieho nového modelu Roadmaster - Icebreaker s ukazovateľom rezervy chodu. Edit: ešte obrázok modelu. Upraveno 19. července 2019 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tam je zas na cifru divna ta 50h rezerva chodu, kdyz to ma standard ETu se 42h.. za 2k v pre-order nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Bez toho debilniho tahu jsou to úplně jiný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se