Mipa Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 (upraveno) Pro Jiří9:Ano Ronda 715, viz více výše můj příspěvek číslo #9. Edid: Upřesnění adresáta. Upraveno 6. listopadu 2018 uživatelem Mipa
Mipa Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Další nástřel z katalogu od JR_2010. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří9 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Tak mi trochu ta paměť ještě slouží. Ale to čtení je horší . Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem Jiří9
Návštěvník eloga Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) tak tedy , co jsem našel a co vidím.Našel jsem v šuplíku obdobu, co ukazuje Mipa na obrázku č.1 vpravo, ale celé zlacené a přitom s černým fontem a černými ručičkami. Ručky mám také jako jsou na tom listu z katalogu č. 38-167-3-1-4-2.Proti Holdovým se tedy liší v podstatných detailech, tudíž nejsou stejné. Celkově jako rodinná relikvie to památka být může, ale jinak to s funkční baterií to ovšem svému účelu poslouží. Takže jsou to Primky, cca z poloviny 90.let a quartzky. Sběratelsky - žádná hvězdička. Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem eloga
Návštěvník eloga Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) dobrý Mipa, psal jsem to dlouho, mezitím si to dokonal, foto nicht, ale to neva. Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem eloga
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se