Snow Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) Pro fanoušky firmy Hamilton hodinky jistě více než známé, ale pro ty, kteří ještě nezaznamenali . Hamilton Codebreak nližší seznámení prezentace v pdf Upraveno 1. května 2008 uživatelem thesis
afrikab Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Me opravdu moc jako art deco nepripadaji.
spiderer Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Fanouskem Hamiltonu zatim nejsem a tenhle model by me rozhodne nepresvedcil abych se jim stal, ale treba je chyba na mem prijimaci
Kalifx Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 No, když si dám pěkně k sobě všechny jejich nový modely, tak tenhle je asi nejslabší. Ale stejně se na ně těším Především na ty na druhým obrázku zleva (ovšem v chronografu) a opravdu hodně zvědavej jsem i na x-copter
spiderer Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 Kalifx - tohle se mi libi, to je poradny retro, celkove ale podle me dobre vyreseny, nevis jaky to je konkretni typ, rad bych se podival na dalsi fotky, protoze tohle se mi libi
Kalifx Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 spiderer napsal: Kalifx - tohle se mi libi, to je poradny retro, celkove ale podle me dobre vyreseny, nevis jaky to je konkretni typ, rad bych se podival na dalsi fotky, protoze tohle se mi libi Na této straně uplně dole. Pocta Route 66. Ale je to spíš zase jen datasheet.
PhoeniX Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Celkem hrůza. A nebo jinak. Je to ještě horší než staré známé modely.
vor Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Nejsou špatný, ale ten nápis na pouzdře bych mít nemusel a taky cena nic moc.
jdeteza Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 thesis napsal: Pro fanoušky firmy Hamilton hodinky jistě více než známé, ale pro ty, kteří ještě nezaznamenali . Hamilton Codebreak nližší seznámení prezentace v pdf Vypadaji uplne jinak, nez normalni Hamilton, jen ta mala vterinovka stejna.
Snow Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) jdeteza napsal: Vypadaji uplne jinak, nez normalni Hamilton, jen ta mala vterinovka stejna. Neuvěřitelný postřeh , co že si to poznal ? Edit - příště prosím necituj celý příspěvek včetně fotografií, díky . Upraveno 6. května 2008 uživatelem thesis
landeron Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 nazdo, mne osobne sa moc nepacia, odporacul by som ich k Hummeru, k nemu by sa hodili
Tyr Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Od nich se mi líbí série Ventura, je nápaditá což se o ostatních řadách moc říct nedá. Eště kdyby nebyly na baterku...
dr.snake Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 kto od koho okopcil VENTURU..seiko od Hamiltona alebo naopak hamilton ventura automatic sa nerobi na kovovom tahu?
Radimk Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Náhodou.. kdyby měly úhlopříčku tak půl metru, tak jsou to krásný nástěnný hodiny..
dr.snake Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 ci sa ti pacia som sa zase nepytal..hmm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se