H-B Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Odesláno 7. září 2008 kubson napsal: nakonec jsem vybral Seiko SBBN007 - i přesto, že je tam den v týdnu a kovový tah je potřeba dokoupit... no ale pak jsem zas vychladnul a myšlenku na nákup takových hodinek na čas opustil a teď to nechávám uležet Aha . Tuna Can se mi taky líbí, bohužel bych asi neunosil 48mm...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Odesláno 7. září 2008 kubson napsal: nakonec jsem vybral Seiko SBBN007 - i přesto, že je tam den v týdnu a kovový tah je potřeba dokoupit... no ale pak jsem zas vychladnul a myšlenku na nákup takových hodinek na čas opustil a teď to nechávám uležet Kubo, já silně uvažuju o těchto, ale nenašel jsem je jinde, než v Japonsku. SEIKO Prospex 1000M Diver Quartz "Black" SBBN011 Nesložíme se na poštovné?
kubson Odesláno 7. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2008 ty jsou kouzelné a dají samozřejmě objednat kdykoli btw na sbbn007 nějací odvážlivci pvd taky dávají:
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Odesláno 7. září 2008 (upraveno) Našel jsem je jen tady, ale nejsou zrovna levné. Navíc doprava a DPH http://www.kseiya.zoovy.com/product/S-SBBN...ck_SBBN011.html Nemáš, Kubo, nějaký tip na levnější nákup (jen nové hodinky)? K tomu dodatečnému PVD - pořád by zůstal bílý datový věnec a světlé ručky, což bude asi rušit. Upraveno 7. září 2008 uživatelem NIGHTinGALE
Karki Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Dobry den. Zdravím všechny příznivce tohoto fora. Po dvou měsicích pročítaní tohoto fora,jsem si vybral hodinky ktere splnují skoro vše co od hodinek požaduju. Jsou to Traser P 6504 Black Storm Pro.Vzhledem k tomu,že bydlím kousek od Haviřova a Kubson je prodává,snad by nebyl problem je vidět v realu.Ale narazil jsem na hodinky Nite Watch Nite MX30 - 202 Watch.A musím se se přiznat,že se mi moc líbi.Další vyhoda Ronda 715Li -10 let životnost baterie.Rad bych se zeptal na názor místních znalcu a jestli náhodou je někdo tady nemá.Diky za odpovědi http://www.nitewatchshop.co.uk/p/1950/Nite...0-202-Watch.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se