ismit Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 ahoj, dost se mí líbí ten model Seiko SSA385J1 Fuyugeshiki. Nemáte s ním někdo zkušenost a pokud ano, mohli byste se podělit o zážitky? díky.
Datel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 (upraveno) Vážení, jsou to krasavice, bezesporu. Je to mimo můj dosah, ale naštěstí i mimo potřebu je vlastnit, je to jiná estetika.Ale tak mi připadá, že první článek tahu je jen plechový mezikus. Je to pravda? Pak by to znamenalo, že výrobce rezignoval na snahu o dokonalost celkem prestižní kolekce.... Nechci na to plivat, jen bych na své SNZG13K1 hleděl z lepšího úhlu pohledu. Jako že plechem se zdobí i v lepších rodinách ;o) ---------------------- a fakt že jo. pustil jsem si to na youtube a nahlédl fuj-gejše pod sukni. A fakt, je to plech. Nic proti, jen jsem to nečekal Upraveno 16. března 2019 uživatelem Datel
Datel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 (upraveno) a přitom na SSA349J1 nebo SRPC79J1 to pořešili podle mě lépe. Musím se dobře dívat ;o) Upraveno 16. března 2019 uživatelem Datel
ismit Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Odesláno 20. června 2019 ahoj, je to pravda. Když jsem četl tvou poznámku poprvé, nepřišlo mi to podstatné. Teď už mi to trochu vadí. Z některých úhlů je to poměrně dost vidět. V 16. 3. 2019 v 22:03, Datel napsal: Ale tak mi připadá, že první článek tahu je jen plechový mezikus. Je to pravda? Pak by to znamenalo, že výrobce rezignoval na snahu o dokonalost celkem prestižní kolekce....
Pavel87 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Odesláno 22. června 2019 To jako fakt? Achjo a to se mi tak líbí!
ismit Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Odesláno 24. června 2019 tak nevím, jestli je to z této fotky vidět. Opticky to jakoby ladí s tmavými odlseky tahu, ale na živo jsou ty díry docela velké. Nicméně záleží doslova na úhlu pohledu.
kokos3 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Nedávno jsem SSA385J1 pořídil a musím říct, že hodinky jsou nádherné a úžasné, ale tah mi pije krev. Za ty peníze si plechové koncovky mohli odpustit. Velkou mezeru mezi tahem a nožičkou mohu též potvrdit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se