tomas284 Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Moc prosím o pomoc rád bych si zakoupila na ebay breitlingy a ted mi tam padli do oka tyto col quarz ale nejsem si jistý originalem prosím o radu díky Tom http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...A:IT&ih=011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Myslim ze prodejce a jeho hodnoceni jsou OK, ze se nemusis bat, musel bych doma nakouknout do chytrych knih, ale rekl bych ze je to hodne stary kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Myslim ze prodejce a jeho hodnoceni jsou OK, ze se nemusis bat, musel bych doma nakouknout do chytrych knih, ale rekl bych ze je to hodne stary kousek. Téhle větičky by jsi se nebál ? Astorlive is not affiliated with Breitling Watch USA, or any other watch company, and is not an official Breitling Jeweler. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Téhle větičky by jsi se nebál ? Astorlive is not affiliated with Breitling Watch USA, or any other watch company, and is not an official Breitling Jeweler. ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Hodinky se vyrabely koncem 80-tych let, vyroba skoncila pocatkem 90-tych let, vodotesnost 300m, rozmery: prumer 38mm bez korunky x 44mm delka, 11mm tloustka. Sklicko je safirove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas284 Odesláno 5. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 děkuji moc za názory,ano je to starší kousek ,ale breitling je moje vysněná značka(: dlouho jsem trpěl taky na omegu ,ale nakonec to vyhrál breitling a rozhodl jsem si pořídit nějaký pěkný kousek.Bohužel mě limitují peníze asi jako skoro náš všechny skoro a proto volím starší stroj ale BREITLING.Ještě se rozmyslím jestli je vezmu mám na e by ještě v pácu jiné colty tak uvidím jak se bide odvíjet cena díky moc všem Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Jeden můj známej je má, jsou dost malý ..., pokud nemáš tenkou ruku, hledal bych dál, v týhle ceně a v quartzu bych taky zvážil starší Tag Heuer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas284 Odesláno 5. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 tak to mě vůbec nenapadlo že by mi nemuseli být přes ruku.sápěstí mám silné 21cm možná i o torchu víc .díky za postřeh to budu muset zohlednit při výběru.myslel jsem že pásek je dost dlouhý a spíše je tu možnost ho zkracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 tak to mě vůbec nenapadlo že by mi nemuseli být přes ruku.sápěstí mám silné 21cm možná i o torchu víc .díky za postřeh to budu muset zohlednit při výběru.myslel jsem že pásek je dost dlouhý a spíše je tu možnost ho zkracovat. Řemen si koupíš dlouhej jak potřebuješ, o to nejde, ale na zápěstí 21+ jsou to malý hodinky, průměr 38 cm s maličkým ciferníkem, doporučil bych hodinky s větším průměrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 na takoví ruce opravdu zaniknou chtělo by to přidat na průměru pokud je luneta v jiné barvě než číselník hodinky opticky zmenšuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas284 Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 máte pravdu to by asi vypadalo jak když nosím dávské tak kouknu raději po něčem jiném jsem rád za každou radu.Nechci nákup uspěchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se