cody22 Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) Ahoj, jako neznaly pomeru bych si rad nechal poradit, na koho se obratit s pripadnym problemem. Myslim samozrejme s mechanickyma hodinkama. Asi je dobre byt pripraven na to ze muzu jednou potrebovat jeho sluzby. Pozaduji abych mohl: -beze strachu mu sverit hodinky na udrzbu ci opravy -verit tomu co o mych hodinkach bude tvrdit -popovidat si s odbornikem a neco se priucit -platit ceny bezne, ne nadnesene -potesit oko necim peknym (tim nemyslim prodavacku) Vsem kteri mi v Ceskych Budejovicich daji tip ci pridaji osobni zkusenost budu vdecny. Pripadne budu rad, kdyz se ozvou Budejovicaci. Treba casem nekdy az uvidim ze mate pekny prirustek, dovolim si pozvat vas na kavu a okouknou nejaky pekny kousek Upraveno 6. května 2008 uživatelem cody22
safi Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) člen fóra Mechano....nikomu jinému bych hodinky nesvěřil. Dělal mi mimo jiné i tři renovace 40 let starých hodinek (včetně výroby těsnění atd). Umí modřit šroubky tradičním postupem, upravovat plná dýnka na prosklená...atd... Upraveno 6. května 2008 uživatelem ¨safi
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Zkus na České v podloubí příjemný starší hodinář, dobře se s ním povídá. A Na Sadech naproti hlavní poště je taky docela šikovná hodinářka.
cody22 Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2008 O Mechanovi uz jsem tu cetl samou chvalu, jen asi nebude v CB. Jinak v Ceske to znam, diky za pripomenuti. Jednou jsem tam byl menit baterku a pan byl fakt v cajku. Urcite tam zajdu obhlednout teren:-)
safi Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 O Mechanovi uz jsem tu cetl samou chvalu, jen asi nebude v CB. Jinak v Ceske to znam, diky za pripomenuti. Jednou jsem tam byl menit baterku a pan byl fakt v cajku. Urcite tam zajdu obhlednout teren:-) To nevadí....Já mu hodinky většinou posílám poštou :-) a to bydlím cca 20km od něj :-) a úplně v pohodě :-)
cody22 Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2008 To nevadí....Já mu hodinky většinou posílám poštou :-) a to bydlím cca 20km od něj :-) a úplně v pohodě :-) Na vetsi veci nebo na to modreni ci dynko bych mu je asi poslal take. Ale jde mi o to vedet kdo kde je nablizku, kolikrat by clovek opravdu jen zasel potesit oko a dat rec.
Stepino Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 v pondeli 25.8. jsem byl vyjimecne v C.B. a mel jsem volno a chtel jsem projit bazary a staorzitnosti s tim ze se poohlednu po nejakych naramkovych hodinkach swiss made. jak mam C.B. rad tak v tomto smeru me to zklamalo, protoze jedine co kde obcas meli, tak byly jen kapesni - uznavam ze nektere fakt pekne(artdeco, spindlovky atp...) kdyz jsem se ptal ve starozitnoctvi v ulici Karla IV, tak mi pani rekla ze takovy hodinar (rozumej aspon z poloviny jako Mechano) uz v C.B. neni. tak mi reknete kdyz C.B. neni tak male mesto jak to ze se tam poradny hodinar neuzivy?
Varadero Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Dobry den, chtel bych doporucit hodinare v Kladne a okoli, ktery mi vymemi sklicko s pretesnenim aspon do 3ATM. V bazenu vic nepotrebuju ;-)
cody Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) Dobry den, chtel bych doporucit hodinare v Kladne a okoli, ktery mi vymemi sklicko s pretesnenim aspon do 3ATM. V bazenu vic nepotrebuju ;-) Hodinare ti neporadim, Kladno neznam. Ale do bazenu bych ja s hodinkama pod 10ATM nevlezl. http://www.chronomag.cz/clanek/2004-11-27/...ozor-na-ni.html Upraveno 22. září 2008 uživatelem cody
Varadero Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Hodinare ti neporadim, Kladno neznam. Ale do bazenu bych ja s hodinkama pod 10ATM nevlezl. http://www.chronomag.cz/clanek/2004-11-27/...ozor-na-ni.html Po precteni uz taky ne.
robl.7 Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 MECHANO , mám s ním dobré zkušenosti. Pošleš poštou a vrátí se ti také poštou. Platba za opravu na účet. Férové jednání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se