martar Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) V produkci IWC se (kromě Aquatimerů) vůbec neorientuju, ale mezi několika nově annoncovanými modely pro SIHH 2019 mne docela zaujaly pilotky s keramickou lunetou - IWC Pilot's watch Timezoner Spitfire Edition "The Longest Flight". Navazují na pilotky Timezoner z r. 2016, tentokrát ale v nechrono verzi a s vintage laděním... vzhledem k velikosti hodinky jen pro velký kluky. https://monochrome-watches.com/iwc-pilots-watch-timezoner-spitfire-edition-the-longest-flight-iw395501-sihh-2019-hands-on-price/ TECHNICAL SPECIFICATIONS ? IWC PILOT?S WATCH TIMEZONER SPITFIRE EDITION "THE LONGEST FLIGHT" Case: 46mm diameter x 15.2mm height - stainless steel case - steel caseback - screw-in crown ? glass secured against displacement by drops in air pressure - 60m water-resistant Dial/Bezel: black dial, rhodium-plated hands - black rotating ceramic bezel to set the world time zone function Movement: Calibre IWC 82760, in-house - self-winding with Pellaton system - 4hz frequency - 25 jewels - 60h power reserve - hours, minutes, seconds on the central axis, date display, 24-hour display for world timer function, timezoner function for setting a second time-zone with the bezel Strap: green textile strap - steel buckle Reference: IW395501Limited to 250 piecesPrice: EUR 14,100 (indicative price (subject to changes before the SIHH)) (Monochrome-watches.com) Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Poradny hodinky pro poradny chlapy se zapestim jako stehno. Moc se mi libi. Skoro bych rekl, ze davat na ne vintage luminovu je skoda a zvladly by i klasickou bilou (ktera by mozna vypadala lip s kozenym remenem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tyhle budou libový i na semiši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Ja jsem spis myslel nejakyho poradnyho hnedyho aligatora v cene 4 až 5 hodinek znacky seiko 5 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) a. fakt pekné hodinkyb. opačne plynúci čas v bielom okienku by mi do pár hodín spôsobil nevratné škody v ľavej hemisfére Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) Další info a fotky zde https://www.ablogtowatch.com/iwc-pilots-watch-timezoner-spitfire-edition-longest-flight-sihh-2019/ Tady je luneta s eskama, co se pred třemi lety tak líbily Bandimu... A tady i dýnko - docela pěkný Na rozdíl od Timezonerů chrono jsou trojručky perfektně přehledný a datový okýnko opticky plynule doplňuje kruh čislic. Akorát ta velikost, no. Ale mají lunetu, takže kdo unosí PO 45,5 nebo starý SOH 46 by měl zvládnout i tyhle šmrncovní pilotky. Tenhle zdroj odhaduje cenu na 13.500 USD Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Moci mi tu fúze retra a moderních GMT nefunguje. Ten výřez jsem bral na UTC flígrech. A jinak v recenzi ta GMT funkce dostává dost na frak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Na první pohled líbivý, na ten druhej už na nich ale člověk vidí chyby- ta luneta je prostě mega široká, logo na 9, i ta žlutá lumi a korunka mi tady moc neštymuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Taky jsem si bláhově myslel, že po odchodu CEO k B zase budou pěkný IWC a oni jedou dál kolotoč styl :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se