Přejít na obsah

předvánoční flame

YPO

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 24. 12. 2018 v 12:27, Derchan napsal:

@JR_2010 Dobře, díky za názor. Já jaksi měla za to, že tohle žumpoidní vlákno je póza všeobecně a prostě si tu píšete věci, abyste upustili stres nebo deprivaci z jiných členů fóra, ale v reálu to z pusy těžko vyloudíte, krom Hasiče, tomu dost věřím, že by vypustil svoje ďábelský zlý dvojče a srovnal nás všechny jak dřevo na zimu. :-)

Ale je samozřejmě možný, že za a) jsem to úplně blbě pochopila B) samozřejmě kdo mě fakt zná, ví, že mluvím sprostě a má mě i tak rád (čemuž se celoživotně dost divím), ale když naklušu mezi lidi, co mě vidí jen podle psanýho projevu, vypadá to zle. Což si mi prostě nedošlo.

Já už tu jednou byla, myslím registrovaná na Chronomagu, před rokem jsem se tu ptala na svoje první hodinky, který jsem pak dostala k Vánocům, vyjadřovala jsem se i ve všeobecných tématech, jenže mi z nějakýho záhadnýho důvodu pak zmizela registrace a já se sem nasáčkovala znovu. Takže i to asi není úplně ideální situace.

Profil tu pořád máš. Stačí zadat heslo a přihlásit se.

post-5320-0-97373800-1545667902_thumb.jpg

• Odpovědi 847
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 24. 12. 2018 v 15:32, Maxel napsal:

Bůra. Pětka. Pikador. Simply clever :)

Jooo, písecká periférie.

Pikador je co? Myslíš jako pětikilo,jo?

Odesláno

Mohu tedy poprosit o smazání nicku Derchan a už pojedu napevno pod tím původním? Nechápu, že mi to tehdy nešlo, když i heslo je pořád stejný... :-( Asi moje hloupost.

Odesláno
  V 24. 12. 2018 v 16:35, villain83 napsal:

No, asi nejsi prvni pripad. Ja mam takovej pocit, ze uz to tady minimalne dvakrat, co si pamatuju, kdosi resil a byl si jistej, ze heslo mel spravny...

Jo, a skřítkové a draci existují .... Svatá prostoto.

Odesláno

takže vyhlašuju největší flejm roku ......

1. místo: plekanec x vondráčková

2. místo: nic sem neplatil a částka taky nesouhlasí

3. místo: tohle vlákno

Odesláno
  V 24. 12. 2018 v 18:56, Bert napsal:

Jo, a skřítkové a draci existují .... Svatá prostoto.

Ja to nemyslel tak, ze jim nekdo zamezil umyslne pristup, spis jsem si myslel, ze se mohlo jednat o nejakou systemovou chybu, viz. treba dobu nefungujici sz. I kdyz v pripade jednoho ex moda a jeho "lasky" k urcitejm vlaknum bych se ani nedivil:-)

Ba ne, zadnou konspiraci nehledam, prostoto...

Odesláno

ježiš .... na mantu sem úplně zapomněl ..... tak změna ..... od novýho roku si budu čistit zuby dvakrát tejdně

Odesláno
  V 24. 12. 2018 v 17:53, YPO napsal:

tak kdopak viděl prasátko ?

Kdo by věřil na prasátko, když doma přece všichni víme, že bylo v tý paštice, co jsme měli jako předkrm před obědem- to dá rozum, né ?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...