Dokusan Odesláno 3. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 5 hodinami, tlotlo22 napsal: Moc pěkné oblekovky s 5-ti denním manuálním SH21 a dobře Ti sedí Zajímavé je pro Wardy použití římských číslic a ještě obdélníkového datumové okénka. V jedné recenzi jsem četl, že jako nevýhoda jsou modré ručky na bílém cifru, když ostatní prvky jsou černé, mě to ale naopak přijde jako moc hezká kombinace. Ta modrá je opravdu hodně tmavá a nijak nesnižuje legibilitu. Navíc to usnadňuje i volbu jinak barevného řemenu. Ta modrá je za většiny podmínek spíše černá, mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Modry rucky jsou super, mne se to taky libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 To si člověk chce vzít hodinky a hele... SH21 nezklame, ale nějaký idiot nevypnul na noc cinkadlo a BC se zastavily. Volba byla tedy jasná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 (upraveno) To chce natahovač a je po problému Tedy se zastavením, potom se zase ztíží rozhodování Upraveno 5. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Po dlouhé době GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 22 hodinami, martin151 napsal: Po dlouhé době GMT. GMT v hezkém balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) Na Wardím fóru se objevil jeden nespokojený příspěvek s kvalitou Conceptů, přesněji oranžového lumi trojúhelníku. Nějak se neudržel. Ještě že nezapadl do soukolí Jeden z komentářů byl, že by to vůbec nevadilo, kdyby tam nebyl, že tam stejně ruší a namísto toho by měl být dokončen lumi kruh okolo "cifru". Tak snad to bude výjimka. Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 22 hodinami, martin151 napsal: Po dlouhé době GMT. Povedené GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 11 minutami, tlotlo22 napsal: Na Wardím fóru se objevil jeden nespokojený příspěvek s kvalitou Conceptů, přesněji oranžového lumi trojúhelníku. Nějak se neudržel. Ještě že nezapadl do soukolí Jeden z komentářů byl, že by to vůbec nevadilo, kdyby tam nebyl, že tam stejně ruší a namísto toho by měl být dokončen lumi kruh okolo "cifru". Tak snad to bude výjimka. Foto je děsivé, ale co jsem koukal, zatím mi tam drží a doufám, že tam ještě dlouho zůstane No každopádně fotka dost zneklidňující, i když je zase otázka, jak k tomu došlo. Zda třeba s nimi někde nefláknul o futra, aniž by si to uvědomil? Nevím... těžko soudit, každopádně teď jsem dost znejistil, tak FAKT DÍKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Přemýšlím, že k nim pořídím ten jejich "jubilee" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 4 hodinami, mustardSauce napsal: Přemýšlím, že k nim pořídím ten jejich "jubilee" Myslíš Consort, ten by jim parádně seknul. Jakožto novinka, má už standardně šroubovací osičky. Jen je škoda, že nemá mikroregulaci, ale ta spona by byla k povaze tahu veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 9 hodinami, mustardSauce napsal: Přemýšlím, že k nim pořídím ten jejich "jubilee" To už je o vkusu každého, za mě jsou cajk takhle, ale třeba jo. Vyzkoušej a dej foto Každopádně moc hezká hodinka. Co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 @tlotlo22 jakože není šroubek z obou stran, jako u tohoto? Osobně mi ta veliká spona nijak nevadí, mikroregulace je super, jen schytává při kancl-divingu větší množství škrábanců. @DarylVanHorne C63 Sealander 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 V rámci hodinkovýho vyhoření zvažuju, že bych poslal do světa tyhle Twelve. Kdybyste měli někdo chuť, napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Ach ta modrá Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek. Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Na nové gumě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Nová guma ještě jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Druhý den takto, titanové XII. Asi tři měsíce jsem je měl (včetně příslušné gumy) objednané, dost jsem se na ně těšil a zároveň se obával, aby i naživo sedly... A sedly, jsou skvělé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se