paya01 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Foto včerejší, na ruce i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 23. 1. 2024 v 6:04, paya01 napsal: 2 dny Nevím... O dva dny později a ještě to není ani odeslané podle statusu u objednávky: Being prepared for despatch ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 36 minutami, Lukáš3 napsal: Nevím... O dva dny později a ještě to není ani odeslané podle statusu u objednávky: Being prepared for despatch ¯\_(ツ)_/¯ Asi po výprodeji nevědí, kam dřív skočit. Neboj, to dorazí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Já dnes takto. Jsou nový barvy The Twelve, ve 36mm i 40mm. Ty zelený titanovky mě budou ležet v hlavě, i když ty mé modré jsou stále super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Pěkné barvičky, jen co je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Včera i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Tak a je doma... Dneska probehlomodbahnění hodinek a nasazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Pěkně! Má taky šroubované články náramku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna @shewcza Zdar měl by mít, kolega jistě potvrdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna @shewcza Jj jsou tam šrouby působí hodně bytelně a kvalitně. Super ale ta patina mi už teď chybí budu tomu muset pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Super, je to odvážná kombinace a to se mi líbí. Doufám, že ten kečup jsi ještě povečeřel a nepřišel na zmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Líbí se mi, že je ti teskno po patině, já bych zase chtěl, aby zůstaly pořád takové, jako když je poprvé vytáhneš z krabičky. Ale jsou fakt krásné, povedený hodinky a zvlášť v tom bronzu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna (upraveno) @shewcza Jasný na oběd byly špagety Mě ten bronz bez patiny přijde trochu lacině vypadající no ¯\_(ツ)_/¯ Ale chvíli vydržím takhle. Zítra je vymáchám v chlorovaným bazénu aspoň Upraveno 30. ledna uživatelem Lukáš3 Překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Lepší, než jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 30 minutami, shewcza napsal: Lepší, než jsem čekal A sakra... další tady budu vídat. mě strašně lákají ty nový 36 s těma supr barvičkama. Ty máš datum, takže 40mm? Jsou krásný ty si měl i prx že? Je tam hodně znát, ten rozdíl ceny? Já pořád bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února @Lukáš3 já taky uvažoval nad těma menšíma, miluju malé hodinky, ale myslím, že v tomto případě už by to bylo možná moc (koukni na fotce. Zápěstí aktualne 18.5). Jinak ten rozdíl je znát hlavně ve zpracování, v promakanosti detailů ale hlavně, což je zásadní v nositelnosti. Pro mě byly PRX extrémně nepohodlné. Neseděly na ruce, tohle je pravý opak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února @shewcza já mám 19 a nosí se mi hezky. Ale ty Wardy vypadají mnohem líp na ruce a i působí menším dojmem. Asi jak mají užší pouzdru u ,,nožek". Mohl by být nějaký sraz... Chtěl bych je vidět naživo a ještě jsem na žádném nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Nebo se stav jestli budes mit cestu kolem, kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Já na tu stranu jezdím jen za tebou pro hodinky ale kdyby náhodou, rád se ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se