Přejít na obsah

Mistr?  

64 hlasů

1. 1. Tak kdo?

• AC Sparta
      23
    • SK Slavia
      41

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hugo, jasně, nemáme momentálně ani na jednu evropskou soutěž a ztrácíme ve všem. Nemyslím, že je to jen otázka peněz, je to shnilostí celýho fotbalovýho hnutí. Z tradičního všelidového sportu udělali kulisu pro podvodníky galerku a spodinu, prostě si ten sport přivlastnili a změnili k obrazu svému. Cesta alspoň do průměru bude dlouhá. Nedá se to svádět na nevzdělané špatně vychované dvacetileté výrostky, co vyrostli v naprosté bezstarostné nesamostanosti.

Jako první krok bych navrnul zmenšit počet klubů v první lize na 12. Ubydou ty nemožný zimní holomajzny, ve kterých se sraní ti zbylí alspoň průměrní fotbalisti a zbylá hrstka slušných bloudů v hledišti nastydne. Obě skupiny pak nestihnou vždy zaručeně groteskní ligové finále :).

Upraveno uživatelem cigi
  • Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
......

Tedy prešovskej beton s nulovou aktivitou dopředu. Ještě bych pochopil, že to hraje střížkov, ale že takhle hráli na letné v té době vedoucí Boleslav a pak i jablone, to už je na mne moc...

Boleslav přijede s betonem i na Slavii a komentátoři se rozplývají nad tím, jak Boleslav hraje útočně. To jsem myslel že mě omejou, když jsem koukal na záznam. Vůbec úroveň komentátorů na ČT (kromě Bosáka se Štěpánem) je tristní.

Jako první krok bych navrnul zmenšit počet klubů v první lize na 12. Ubydou ty nemožný zimní holomajzny, ve kterých se sraní ti zbylí alspoň průměrní fotbalisti a zbylá hrstka slušných bloudů v hledišti nastydne. Obě skupiny pak nestihnou vždy zaručeně groteskní ligové finále :).

Taky bych to viděl jako řešení a snížil bych to rovnou na deset, tzn. čtyřikrát každý s každým. Náročnějších zápasů by přibylo. Bohužel je to absolutně neproveditelná varianta, že by si třeba takový Starka nebo Kapr tohle odhlasovali, to je nemožný. Obzvlášť když třeba Starka ví snad na každýho něco...

Odesláno

Problém snížení počtu kluibů je ještě menší šance na prosazení mladejch. Dneska není problém třeba Jeslínka, kterej je momentálně na Spartě přes počet umístit na hostování do Střížkova. Když ubude klubů, ubude těhle šancí pro ně. Leda že by se zavedlo povinné pravidlo, že v základní jedenáctce musí být x hráčů do třeba 21 let...

Odesláno

Jasně, ale je to něco za něco. Na druhou stranu - zase by se zvýšila kvalita druhý ligy, boj o první ligu by měl daleko větší význam. A tam by ty mladý kluci taky něco nasbírali. Na střížkově se Jeslínek naučí akorát beton, v tý druhý lize by se hrálo otevřeněji. Plus přidej to, že dost klubů má béčko ve třetí lize, Sparta ve druhý. Pak Teplice mají vyloženě farmu v Ústí a Slavie spolupráci s Hlučínem, ty mladý kluci by šanci měli.

Něco se prostě udělat musí, plně se ukazuje jak jsme momentálně v řiti. Košťálovci to vytunelovali a prachy jsou pryč. Třeba to nevyjde, ale změny jsou nutný. Jenže pohnout s chobotnicí českýho fotbalu, to je nadlidskej úkol...

Odesláno

Dyk teď fotbal vede sám Ježíš Kristus, který veškerou nepravost vymete. Teda alespoň se to tak před jeho volbou říkalo (a že IH jinak velmi uznávám).

Odesláno

Do téhle polohy ho stylizovala média, vůbec mu to nezávidím. Neříkám že je to nějaký spasitel, ale chtěl bys tam radši Vinše? Vždyť ten člověk ani nedokáže vést vlastní klub, plus je to zastánce "starých pořádků".

Kdo si myslel že Hašek jako mávnutím proutku změní český fotbal, ten byl hodně naivní.

Odesláno (upraveno)

Pribino, pindero, anketu ponechme v realitě. Pro celej náš fotbal je naštěstí dobře, že ligu vyhraje některý ze dvou klubů výkonostně alspoň z evropského fotbalového dna a ne lokální čutálisti podporovaní lítými barbary (bohužel, taky bych rád někdy v budoucnosti chtěl vzít kluka na dobrej fotbal slávia/bááánik, kde podle očekávání bude slušně bouřit stadion a po zápase to s ostravaky v klídku probereme v knajpě, kluk kakao, my pivko .........).

Přesně jako Chumpus mám za to, že argument s více příležitostmi mladým hráčům v lize o 16 týmech je naprosto mimo mísu. Šance je větší pouze pro šíbry a agenty, a to v tom smyslu, že mladí v první lize jsou více na očích a lépe a dřív prodejní do zahraničí. Jestli právě tohle prospívá našemu fotbalu, tak to myslím, že ne.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
. . . taky bych rád někdy v budoucnosti chtěl vzít kluka na dobrej fotbal slávia/bááánik, kde podle očekávání bude slušně bouřit stadion a po zápase to s ostravaky v klídku probereme v knajpě, kluk kakao, my pivko . . .

Tak to klidne muzeme i ted, ja se chodim na fotbal divat a ne se poprat, kdyz jsem bydlel jeste v Ostrave tak jsem moc zapasu nevynechal a kdyz byly nejake vytrznosti tak to bylo vetsinou u casti hostu, kde se hrstka vylizmozku z obou stran posilnena chlastem snazila poprat. Na 3/4 stadionu je dle meho bezpecno a na hlavni krytou tribunu budu se synem na fotbal beze strachu chodit, teda jeste tak 2-3 roky aby z toho neco mel :)

Hlavne to je taky ale o te atmosfere, kdyz na 20000 stadion prijde 5000 lidi tak je to o nicem . . .

Odesláno
Do téhle polohy ho stylizovala média, vůbec mu to nezávidím. Neříkám že je to nějaký spasitel, ale chtěl bys tam radši Vinše? Vždyť ten člověk ani nedokáže vést vlastní klub, plus je to zastánce "starých pořádků".

Kdo si myslel že Hašek jako mávnutím proutku změní český fotbal, ten byl hodně naivní.

Ne, každopádně raději Haška, o tom žádná. Jen se bojím, aby z toho nebyl tak trochu "syndrom Obama" Protože s tím problémem tak rychle nehne, pokud vůbec. Fotbal není je první liga. Tyhle věci prorůstají všemy kategriema včetně žákovskejch a až do ligy pralesa.

Jinak dneska jsem byl poprvé v Edenu na návštěvě. Teda cena lístu drsná - na bydýlko naproti hlavní za pěťo, to je mazec. Polovina ceny mý permice na letnou na první řadu ochozu u půlky naproti hlavní. Slušně vás v edenu dusej, to teda jo. Nicméně stadion pěknej, o tom žádná, moc pěknej. Byla to pohoda, sprostá slova nad výkony hráčů obou stran padala, to ne že ne, ale v takové příjemné atmošce. Když jsem nad zabitou šancí Kaloudy lomil rukama, soused z nedaleka řekl, že tady jsem v Edenu. Já na to, že jo, ale že fandím těm druhejm. A pohoda "džes", smáli jsme se na sebe. Upřímně, takhle to probíhá i na Letné, pokud někdo z hostí nezačne nadávat fanouškům domácích. Pak je "vůl" to neslušnější slovo. Ale tak to je všude, i dnes v Edenu jsem to viděl. Jiank ale až bude kluk trochu větší a udrží pozornost dýl jak 5 minut, tak se opravdu nebojím ho na fotbal vzít. Sprostý slova stejně bude znát ze školy a fyzické násilí opravdu (snad mimo kotel) nehrozí.

Fotbal nebyl nic extrémně úchvatnýho. Ale čekal jsem to horší, bylo to každopádně nad průměrem ligy. Když se vezme stav obou mančaftů... Kritikové ať si zajdou "pochutnat" třeba na ČB-Příbram nebo Kladno-Střížkov....

Odesláno
Jinak dneska jsem byl poprvé v Edenu na návštěvě. Teda cena lístu drsná - na bydýlko naproti hlavní za pěťo, to je mazec. Polovina ceny mý permice na letnou na první řadu ochozu u půlky naproti hlavní. Slušně vás v edenu dusej, to teda jo. Nicméně stadion pěknej, o tom žádná, moc pěknej. Byla to pohoda, sprostá slova nad výkony hráčů obou stran padala, to ne že ne, ale v takové příjemné atmošce. Když jsem nad zabitou šancí Kaloudy lomil rukama, soused z nedaleka řekl, že tady jsem v Edenu. Já na to, že jo, ale že fandím těm druhejm. A pohoda "džes", smáli jsme se na sebe. Upřímně, takhle to probíhá i na Letné, pokud někdo z hostí nezačne nadávat fanouškům domácích. Pak je "vůl" to neslušnější slovo. Ale tak to je všude, i dnes v Edenu jsem to viděl. Jiank ale až bude kluk trochu větší a udrží pozornost dýl jak 5 minut, tak se opravdu nebojím ho na fotbal vzít. Sprostý slova stejně bude znát ze školy a fyzické násilí opravdu (snad mimo kotel) nehrozí.

Fotbal nebyl nic extrémně úchvatnýho. Ale čekal jsem to horší, bylo to každopádně nad průměrem ligy. Když se vezme stav obou mančaftů... Kritikové ať si zajdou "pochutnat" třeba na ČB-Příbram nebo Kladno-Střížkov....

Když máš permici, tak je cena lístků v pohodě. Single lístky v nejvyšší kategorii dražší jsou, jinak to celkem taky jde. Na Spartě se nedivím že jsou ceny lístků nižší, moc lidí tam nechodí. To že se většinou nahlásí víc než tam je, to je taky dobrý vtip. Víš co, je to byznys - novej stadion, úspěchy - tak se to na Slavii vyšroubovalo. Ale jak jsem napsal, permice je levná.

To že někdo nebere děcko na fotbal a argumentuje tím, že to je nebezpečný apod. se dopouští alibismu. Když se vyhne sektrou hostí, tak je to v klidu. Navíc minimálně u pražských S jsou rodinné tribuny. Nevidím v tom tedy problém.

Fotbal dneska očekávanej, Sparta hrála beton a Slavie měla hrát fotbal. Mezi šestnáctkama se nám to dařilo, ale ve vápně nám to letos nejde ještě víc než dřív, takže to bylo špatný. Čili úspěšná taktika Sparty, i když koukat se na to z pohledu fanouška nedá. K tomu bramboračka od rozhodčího a člověk z toho má houno.

Odesláno

no ja nevim, ja byl onehda na fotbale a po faulu na domaciho se zvednul kluk, tak do 11ti let a zacal krice "ty cur@ku, co delas? 3,14ca sudi piskej to ty zmrd?..." otec stal vedle nej.

Odesláno

A pánové, víte co je na tý český lize nejsmutnější? Že Šmíca se pomalu rok léčí ze zranění, pak nastoupí na 15 minut a za ten čas ukáže víc než předtím hráči obou týmů dohromady. A to ve 36 letech.

Odesláno
Myslíš tím kolenem do hlavy?

Tak derby bylo tvrde z obou stran, podle me na ceskou ligu nadprumerny zapas. Nefandim zadnemu tymu z domaci souteze, bohuzel mi vadi Repka a to uz delsi dobu - proto jsem v posledni dobe pri derby asi trochu stranil slavii. Jeho naznacovani hlavicek na soupere, gesta a rvani na rozhodciho bohuzel z meho pohledu zastinuji jeho fotbalove kvality.

Odesláno (upraveno)
Když máš permici, tak je cena lístků v pohodě. Single lístky v nejvyšší kategorii dražší jsou, jinak to celkem taky jde. Na Spartě se nedivím že jsou ceny lístků nižší, moc lidí tam nechodí. To že se většinou nahlásí víc než tam je, to je taky dobrý vtip.

Kolikrát jsi na letné byl, aby jsi viděl kolik lidí tam chodí? To, že občas je nahlášen počet lidí vyšší, to je ale fakt. Na ligu tam ale běžně těch cca 8 až 10 tisíc je.

Ale nehlásí u vás náhodou ne počet návštěvníků, ale počet prodaných lístků a to včetně všech prodaných permic? Ono to pak také moc nesedí (krom atraktivních zápasů). Ne každej permanentkář přijde.

...

K tomu bramboračka od rozhodčího a člověk z toho má houno.

Už to začíná, rozhodčí to pouštěl na obě strany a už začínají potoky... Večer jsem koukal na sestřih PL a kdyby se u nás (ne)pískalo tak jako tam, tak by rozhodčí byli všeobecně věšeni. Snad v utkání Birminghamu něco, co jsem si říkal jako jasná a neodiskutovatelná pentle. A světe div se - nic a nikdo neprotestoval...

Upraveno uživatelem Hugo14
Odesláno
Už to začíná, rozhodčí to pouštěl na obě strany a už začínají potoky... Večer jsem koukal na sestřih PL a kdyby se u nás (ne)pískalo tak jako tam, tak by rozhodčí byli všeobecně věšeni. Snad v utkání Birminghamu něco, co jsem si říkal jako jasná a neodiskutovatelná pentle. A světe div se - nic a nikdo neprotestoval...

Myslim ze rozhodci piskal dobre. V PL to maji takto nastaveno dlouhodobe. U nas se takhle pousti jeden zapas z deseti - z toho plynou reakce po zapase viz. vyse.

Odesláno
Ale nehlásí u vás náhodou ne počet návštěvníků, ale počet prodaných lístků a to včetně všech prodaných permic? Ono to pak také moc nesedí (krom atraktivních zápasů). Ne každej permanentkář přijde.

...

Opakovaně jsem četl, že hlásí číslo, které se jim ukáže na turniketech, tedy počet lidí, který skutečně přijde. Jestli si něco nepřidávaj, těžko říct.

Fotbal jsem neviděl, takže nekomentuji.

Odesláno
Opakovaně jsem četl, že hlásí číslo, které se jim ukáže na turniketech, tedy počet lidí, který skutečně přijde. Jestli si něco nepřidávaj, těžko říct.

Fotbal jsem neviděl, takže nekomentuji.

sem ti mohl dat permici. ti to budu muset vyrezat na ceklo, ze mas u me fotbal nebo hokej gratis :)

Odesláno
sem ti mohl dat permici. ti to budu muset vyrezat na ceklo, ze mas u me fotbal nebo hokej gratis :)

Upřímně řečeno, já už si to pamatuju :D Ale jsem v poslední době slabší na nervy, takže na fotbaly ani hokeje nechodím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...