Přejít na obsah

Mistr?  

64 hlasů

1. 1. Tak kdo?

• AC Sparta
      23
    • SK Slavia
      41

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Kolikrát jsi na letné byl, aby jsi viděl kolik lidí tam chodí? To, že občas je nahlášen počet lidí vyšší, to je ale fakt. Na ligu tam ale běžně těch cca 8 až 10 tisíc je.

Ale nehlásí u vás náhodou ne počet návštěvníků, ale počet prodaných lístků a to včetně všech prodaných permic? Ono to pak také moc nesedí (krom atraktivních zápasů). Ne každej permanentkář přijde.

...

Už to začíná, rozhodčí to pouštěl na obě strany a už začínají potoky... Večer jsem koukal na sestřih PL a kdyby se u nás (ne)pískalo tak jako tam, tak by rozhodčí byli všeobecně věšeni. Snad v utkání Birminghamu něco, co jsem si říkal jako jasná a neodiskutovatelná pentle. A světe div se - nic a nikdo neprotestoval...

Byl jsem tam třeba loni na Boleslavi, kdy se nahlásilo nějakých 15, ale jestli tam bylo tak 10-11 max? Letos mi kamarád sparťan řikal že k pár úletům taky došlo. Zas tolik mě Sparta nezajímá, abych si to zjišťoval detailně. Počet prodaných lístků se u nás nahlásil poprvý letos, zatim to bylo snad 2x. A že by se to někomu líbilo, to ne. Pořád ale ani na Spartě nedosahujou teplickýho úletu - nemají tam turnikety a ženám dali vstup zdarma (bez lístku) - jak si to pak spočítali, to je záhadou.

Nevím proč mluvíš o nějakých potocích, napsal jsem jasně že z toho udělal bramboračku. Jestli si myslíš že to znamená že brečím že nás řezal, tak se buď nauč číst nebo chápat význam slov. Rozhodně to totiž neznamená že to řídil jednostranně. Tomu tak bylo jenom prvních 25 minut, kdy nedodržoval oboustranně zákroky tělem. Pak to začal srát na obě strany. U nás tam určitě nedal žlutou Hubáčkovi, na víc si teď nevzpomenu.

Řepka je kapitola sama pro sebe, co jemu všechno projde, to je neuvěřitelný. To snad i jako Sparťan musíš uznat. Třeba loni s tou Boleslaví měl být do poločasu venku, jak při jeho zákrocích ztichlo hlediště, to je výmluvný. Letos měl taky pár chuťovek.

Upraveno uživatelem Chumpus
  • Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hm, ale včera na něj jako slávista asi nic mít nemůžeš. Šenkyho vymazal a jemu se ani nepovedlo ho vyprovokovat k blikanci. Včera mu já vytýkám několik věcí - šenkyho šanci po našem gólu a pak ve druhé půlce se po blbě odehraném míči hádali s Hubníkem, když už se v blízkosti vápna zase hrálo...

Jinak pokud jde o něj obecně - na hřišti to v hlavě 100% rozhodně nemá (pokud jde o mimoherní chování), ale jeho hra je sice tvrdá, ale nikoli zákeřná.

Odesláno
Hm, ale včera na něj jako slávista asi nic mít nemůžeš. Šenkyho vymazal a jemu se ani nepovedlo ho vyprovokovat k blikanci. Včera mu já vytýkám několik věcí - šenkyho šanci po našem gólu a pak ve druhé půlce se po blbě odehraném míči hádali s Hubníkem, když už se v blízkosti vápna zase hrálo...

Jinak pokud jde o něj obecně - na hřišti to v hlavě 100% rozhodně nemá (pokud jde o mimoherní chování), ale jeho hra je sice tvrdá, ale nikoli zákeřná.

Včera se obdivuhodně držel, za to naznačení na Šenkyho dle pravidel žlutá následovat měla, ale to dřív budou padat rolexky z nebe, než za tohle bude trest pro Řepku (ono i pro ostatní). Že nebyla odpískaná desítka za ten loket na Černýho, to už je spíš věc rozhodčího. Spíš bych za včerejšek profackoval Blažka, ukázal že je to totální guma. Člověk se pak stydí že někdo takovejhle vůbec prošel Slavií.

Ad ta Řepkova tvrdá hra - víš, ale ona je neúnosně tvrdá. Akorát v český lize jsou z něj všichni posraný. Venku se s ním nemazlili a taky podle toho vypadala jeho karetní bilance. Zákeřnej ale neni, to je třeba Materazzi - viz http://www.youtube.com/watch?v=VMqSysgrhzU...feature=related

Co mi leží v žaludku, to jsou zákroky z loňskýho podzimního derby. Tam nemělo několik sparťanů dohrát, třeba zákrok Kučery tam byl vyloženě kriminální. Jenom to dokazuje, že český rozhodčí nezvládaj vyhrocený zápasy nebo zápasy ve velkým tempu.

A ještě jedna věc - včera se opět zranil Milan Černý, po "luxusním" zákroku Kušníra. Tohle je velká ztráta i pro český fotbal, protože tenhle kluk být půl roku zdravej, tak je v reprezentaci. Než se kdysi na mládežnickým turnaji smolně zranil (skoro na konci posledního zápasu, taky po "luxusním" zákroku), tak to byla obrovská naděje. Teď ukazuje že nic nezapoměl, ale potřebuje čas. Ten se mu ale nedostává...

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Po F. Veselém další smutná zpráva pro fanoušky Slávie.

Takže ač sparťan, vždycky jsem tě uznával a měl vcelku rád. Dosáhl víc, než většina českých fotbalistů. A takovejhle konec, to sis opravdu nezasloužil, to ne. Takže Šmíco, hodně štěstí v další etapě.

Odesláno

Jo jo, je to blbý, škoda ho :( Měl jsem ho vždycky z českých fotbalistů snad nejradši, i když nejlepší asi nikdy nebyl. Končí sice smutně, ale dosáhl tolika úspěchů, že on asi smutný není.

Odesláno (upraveno)

Ani jsem tomu nemohl uvěřit.

Ale budu si Františka pamatovat takto - z let 2006 a 2007, kdy jsem měl tu čest s ním hrávat za "Business Football Stars"!

Tak jim tam nahoře zase všem po tom křídle uteč, Franto!

edit: pravopis

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Murphy97
  • po 4 týdnech...
Odesláno

To se naše pražská S zase jednou vytáhla.

V poslední době se nemůžu v televizi koukat na fotbal. Neuvěřitelně mě sere to simulování, deptá mě to, že nějaký fotbalista dá jinému facku (třeba omylem), nebo někoho zkosí a pak se tak diví, že to písknou a rozhazuje rukama jako blázen. Jsem už na to asi starej.

Odesláno

V poslední době se nemůžu v televizi koukat na fotbal. Neuvěřitelně mě sere to simulování, deptá mě to, že nějaký fotbalista dá jinému facku (třeba omylem), nebo někoho zkosí a pak se tak diví, že to písknou a rozhazuje rukama jako blázen. Jsem už na to asi starej.

Tož to máš asi tak. Bývalá kolegyně mé manželky měla syna ve Slavii. No a tam trenéři vyžadovali od těch jedenáctiletejch kluků, aby

nedohrávali souboje a raději sebou sekli na zem při sebemenším kontaktu se soupeřem ! Pak ten fotbal má za něco stát.

K anketě jen dodám, že mi tam osobně chybí odpověď ani jeden . Respektive doufám, že ani jeden

Odesláno
Tož to máš asi tak. Bývalá kolegyně mé manželky měla syna ve Slavii. No a tam trenéři vyžadovali od těch jedenáctiletejch kluků, aby

nedohrávali souboje a raději sebou sekli na zem při sebemenším kontaktu se soupeřem ! Pak ten fotbal má za něco stát.

K anketě jen dodám, že mi tam osobně chybí odpověď ani jeden . Respektive doufám, že ani jeden

Ale jo, to sem taky slyšel. Ale že jim to neni trapný, když vědí, že je snímá X kamer a že to uvidí spousta lidí, co jsou za ksindly. Je to hrozný.

Odesláno
a proto jedine

Byl jsem jednou na americkém fotbale (což je něco jiného než rugby, vím). Po hodině jsem odešel, protože ti borci něco dělali asi tak tři minuty, jinak furt na něco čekali, přesouvali se a odpočívali. Největší nuda mého života.

Odesláno
Byl jsem jednou na americkém fotbale (což je něco jiného než rugby, vím). Po hodině jsem odešel, protože ti borci něco dělali asi tak tři minuty, jinak furt na něco čekali, přesouvali se a odpočívali. Největší nuda mého života.

to je naprosta pravda. rugby je v tomhle uplne jine

Odesláno (upraveno)

Spartu jsem neviděl, ale nepřišlo mi že by Slavia hrála špatně. Samozřejmě, že mě můžete obviňovat ze zkresleného pohledu, ale výkon chválil i můj táta a ten Slavii zkritizuje skoro vždycky, takže se orientuju podle toho. Akorát tam nedotlačili toho blbýho góla, resp. dotlačili, ale skopčák fouknul nějakej nesmysl. A teď mě můžete obviňovat že jsem ubrečený :)

edit: rugby je super, rád se na něj koukám. Myslim že by třeba fotbalu velmi prospělo kdyby měli rozhodčí odposlouchatelný vysílačky, jako v rugby.

Upraveno uživatelem Chumpus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...