Hardslimer Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Hezke! Jen tak dale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 3. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Dnešní další úlovek,tmavě červené,15 barva ve sbírce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) Nádhera! Držím palce, ať sbírku nadále rozšiřuješ. Taky je musím sehnat, jsou krásný a ma ruku sednou neskutečně! Zvlášť ty tmavě modrý jsou dokonalý. Btw. u koho je necháváš servisovat, nějaký tip prosím? Díky. Upraveno 8. března 2019 uživatelem Olaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Kolko je vlastne celkovo tych farebnych verzii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Děkuji za slova podpory,teď už je dost těžké narazit na další barvy,myslím si že bude tak cca víc jak 25 barev,ale boužel jsem nikde nesehnal přesnější informace,a moje všechny Orienty servisuje p.Volavka(hodinářství Volavka Praha Karlín)p:Volavka má i náhradní díly,sklíčka,a umí je opravit,já jsem zatím vždy maximálně spokojen(černé Orienty mi zatím nedorazily,známa má přijed z Anglie až příští měsíc,těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Krasa.......co dodat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 (upraveno) Sry, špatný post. Upraveno 26. března 2019 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 14. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Tak konečně dorazily černé Orienty z Angline,jsou v nenošeném-tak že v super stavu,tak že už 15 barva,potřebuji další sehnat další barvy které nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Paráda. I když tak trochu: kdo si hraje, nezlobí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samek Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Tahle hodinky mám moc rád,nosíval je i můj otec ještě za totáče.Mám tyhle dvoje zelený nosím každý den-je to pro mně nejhezčí barva cifru.Ty druhý mám schovány jsou ještě s větším nápisem Japan na ciferníku i na dínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 13. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Moc pěkné,a už máš sbírku,ještě je hodně zajímavých barev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Tak sem taky trochu ulít, fotka jen s telefonu, až bude víc světla zkusim hezčí pikčr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Ten telefon fotí hrozně o moc lepší to Teda neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Ahojte borci, trochu sa cítim trápne, ale poriadil som si tieto fešandy a neviem s nimi narábať :-))) V prvom rade, nedajú sa manuálne natiahnúť a iba pomocou auto náťahu? Ďalej, viete mi presnejšie vysvetliť ako funguje meranie rýchlosti myslím? Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Venceremos1 tento model nemá ruční nátah takže nezbejvá než mávat rukou, ale hodinář mi prozradil že i když automaty ruční nátah mají tak je to pro hodinky poněkud nezdravé natahovat je tímto způsobem, a s tím tachometrem ti nepomůžu taky sem to po vygůglení nepobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbartos Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 V 13. 2. 2020 v 13:40, Venceremos1 napsal: Ahojte borci, trochu sa cítim trápne, ale poriadil som si tieto fešandy a neviem s nimi narábať :-))) V prvom rade, nedajú sa manuálne natiahnúť a iba pomocou auto náťahu? Ďalej, viete mi presnejšie vysvetliť ako funguje meranie rýchlosti myslím? Ďakujem Taky jsem si je https://www.orient-watch.com/Collections/ORIENT/Sports/ORIENT%3A-Mechanical-Sports-Watch/p/EU07005W dnes koupil a jsem z nich jelen... To "měření rychlosti" je logaritmické pravítko a o tom jsem něco našel tady - https://www.hodinky-365.cz/blog/jak-funguje-logaritmicka-stupnice . Bohužel tam jsou i nápisy NAUT, STAT a 80 KM, které v tom odkazu výše vysvětlené nejsou. Pokud navíc někdo víte, do jakého roku je ten kalendář, který určuje aktuální měsíc, budu vděčný za vysvětlení, co za rok nastavit až se dostaneme mimo ty "hodinkové" roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbartos Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Teď jsem mluvil s dovozcem http://www.orienthodinky.cz/ a ten mi řekl, že kalendář i u aktuálně jím dodávaných modelů (otázkou ale je, zda jde o letošní výrobky, nebo ještě o výrobky z roku cca 2015, když se prý takových hodinek prodá do 10 kusů za rok...) je jen do roku 2036 (já mám v hodinkách roky 2010-2031). Ale že lze vyměnit příslušný díl s roky, kde jsou roky posunuté do aktuálna. Nebo, že je možné na současný díl natisknout/nalepit nové roky. Na vysvětlení NAUT, STAT a 80 KM jsem se zapomněl zeptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 mě teda kalendář skončil někdy po miléniu a ani by mě nenapadlo do toho hrabat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 (upraveno) To je asi levnější koupit si nové a postupně rozšiřovat sbírku. Jakou radost budou mít dědicové, když získají troje nebo i čtvery vintážky ;o) Upraveno 25. září 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se