Kalifx Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Death metal a teda hlavně Slayer - thrash, ale ti jedou pořád to svoje, Metallica se dost změnila.... Moje mládí to byl SODOM, PROTECTOR, ASSASSINS, SDI, SOD, SLAYER, DEATH, MORGOTH, TANKARD, OBITUARY a plno dalších dnes už skoro neznámých kapel. Slayer a jejich Seasons in the Abyss (společně s albem Kreatoru Coma of Souls) je moje nejoblíbenější žánrová deska... Od S.D.I. jsem měl na konci osmdesátejch let jenom jednu kazetu (koupenou někde na blešáku). Myslím, že se to jmenovalo Sign Of The Wicked. Tu jsem na starým JVC kazeťáku naprosto ohobloval neustálým poslechem
romanm Odesláno 4. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2008 K té hlasitosti.Seděl jsem v nějaké čtvrté,páte řadě pod střechou,tam se dalo normálním hlasem komunikovat ,takže slabota..moc lidí tam netrsalo,asi jsem tam byl s neustále podupávájicíma nohama a pohybujícím tělem do rytmu jako poněkud exot..
Filipes Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Slayer a jejich Seasons in the Abyss ... čoveče jako bys to psal za mě
Drummer Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 93 Brno, předkapela Suicidal Tendencies, Ještě The Cult. Stál jsem asi deset metrů od pódia a užíval si to od dostavby a zvukovky. BTW podle videa na Youtube zpívá Hetfield pořád stejně falešně.
midloch Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 čoveče jako bys to psal za mě I za mě, v autě je to cdčko v permenanci skoro každej den
Frantik Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Mel jsem listky uplne naproti podiu, kde jsme byli schovani za velkou ceduli/obrazovkou. Prisel poradatel a dal nam na vymenu listky do klubove sekce. Myslel jsem, ze se mi to zda!!! Nakonec jsme zrali raut ve VIP, pili pivko po litrech a cumeli ze skveleho mista kousek od podia!! Bylo tam dost lidi /hlavne takovejch tech pipinek a pseudocelebrit), na kterych bylo evidentni, ze ty listky dostali a moc si to neuzivali (Pavel Kouba, Leška, Mareš, Horst Siegl, apod.), ale nastesti tam bylo i tvrde jadro fans :-) a tak jsme to nakonec slušně rozjeli a vrchol samozrejme pri Enter Sadman. Paráda
Frantik Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Jinak pro fanousky drsnejsi muziky http://www.brutalassault.edgedesign.cz/ Mimo jine Carcass, Six feet under (ex. frontman Cannibal Corpse), Paradise lost (ty jeste zijou) a klasicke pohřby Cradle of filth. Nikdy jsem nemel odvahu na tenhle "festival" jet, protoze si nedovedu (nebo spíše dovedu) představit, co tam bude za satany
Titan Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 http://www.novinky.cz/clanek/141745-nova-d...si-servery.html
Kalifx Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Je to v tomhle vlákně přece jen trochu OT, ale nedá mně to. Dnes jsem na to narazil na Youtube: Slayer (kluci už trošku postarší, ale furt jim to hraje ) http://www.youtube.com/watch?v=CnNwykfIWQw Kreator (zmatený video poplatný době, ale parta kolem Mille Petrozzi prostě umí...) http://www.youtube.com/watch?v=X2tluUf-fUQ
railmaster Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Jinak pro fanousky drsnejsi muziky http://www.brutalassault.edgedesign.cz/ Mimo jine Carcass, Six feet under (ex. frontman Cannibal Corpse), Paradise lost (ty jeste zijou) a klasicke pohřby Cradle of filth. Nikdy jsem nemel odvahu na tenhle "festival" jet, protoze si nedovedu (nebo spíše dovedu) představit, co tam bude za satany Z Cradle nemusíš mať obavy. Dosť výrazne zmäkli.
railmaster Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Do Incheby na Judášov sa nechystáte?
romanm Odesláno 27. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Metallica vydala nové album,tak jsem vyhrabal tohle vlákno.K albu jsem se dostal teprv dnes,v uších mi zní od rána.Skladby na rozdíl od St.Anger zní velice uvolněně,pohodově,atmosférou mi připomínají "černé album".Tahle kapela je prostě moje srdcová záležitost.
Quasar007 Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 jj, byl jsem na zahajovačce v Berlíně a to nové album má něco do sebe. Osobně mám od nich radši "staré pecky" a max po Black album. No a na tom novem citim celkem dost vliv těch starších věcí a to je fajn. Je to pro mne taková "srdcovka". Když byli tenkrát v Brně a narychlo jim dělali předskokany Suicidal T. tak to byl mazec na druhou, od te doby uz nebyly koncerty natolik spontanni, ale některé (např. '96 a pak poslední pražský) byly opravdu skvělé.
Ghill Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 Hmm, trochu OT, ale AC/DC vydali nove album, uz sa tesim na koncert. 8 rokov bola dlha doba.
romanm Odesláno 27. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2008 jj, byl jsem na zahajovačce v Berlíně a to nové album má něco do sebe. Osobně mám od nich radši "staré pecky" a max po Black album. No a na tom novem citim celkem dost vliv těch starších věcí a to je fajn. Je to pro mne taková "srdcovka". Když byli tenkrát v Brně a narychlo jim dělali předskokany Suicidal T. tak to byl mazec na druhou, od te doby uz nebyly koncerty natolik spontanni, ale některé (např. '96 a pak poslední pražský) byly opravdu skvělé. Jako že jsi byl na koncertě v Berlíně v oficialní den vydání alba 12.září?tak to gratuluji,co hráli z Death Magnetic?Jo Brno 93 bylo hodně silný,tenkrát jsme tam už zevlovali už noc před koncertem,spolužákovi se před koncertem podařilo vysomrovat na lupen asi za dvě hodiny,bylo to hodně ujetý,bylo nam 17.
midloch Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Chystáte se někdo do Mimoně? Přemýšlím o tom, ale krom SLAYER na kterých sem byl předloni v Práglu mě tam láká max tak trošku ten Anthrax, zbytek je slabota
Horhe Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Přemýšlím o tom, ale krom SLAYER na kterých sem byl předloni v Práglu mě tam láká max tak trošku ten Anthrax, zbytek je slabota No myslim si, že to je jedinečná příležitost vidět velkou trashovou čtyřku pohromadě, no a potom Mastodon, Heaven&h.ell a Devil Driver, prostě prda. Lístek už mám. (aha, on ten blbej automat bere peklo jako sprostý slovo do píče) Upraveno 17. února 2010 uživatelem Horhe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se