Přejít na obsah

Everybody loves Seiko?

suloco

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 191
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

:offtopic:

sry za OT, ale nedá mi to...
@suloco: proč zakládáš téma s anglickými slovíčky, když anglicky neumíš?  Je to jen otrocký překlad české otázky a je to špatně. 

:frusty:

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Datli, místo cow stomach jsi mohl napsat tripe, to jen tak ze sportu. Ale hlavně pobavil Quido a jeho hotentotská AJ, kterou ale nemá problém použít pro kritiku angličtiny ostatních. Made my day (to je vlastně taky špatně, žejo :) ).

Pokud jsem jenom nepochopil rafinovaný humor, sorry.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři

OK opravím to - v kontextu toho, že hledáš problém, kde není (jasně, tohle ti Murphy nevysvětlí), je pak legrační, že se v konverzaci s kolegou ukáže, že bůhvíjakej angličtinář nejsi. To je samozřejmě OK.

A promiň -  za mojí možná ukvapenou reakci může kombinace tvýho jazykovýho mravokárectví (jsem padlý bohemista a možná právě proto jsem víc alergickej asi jen na sršní pigáro) a taky toho, že je to hodně ex-post a trochu irelevantní komentář k OP, imho teda.

edit: a jasně, ironie spočívající v poukazování na irelevantní příspěvěk jiným irelevantním příspěvkem mi neuniká :)

Odkaz ke komentáři

seděl tu vedle mne kolega z Walesu a v obědové pouze jsme trochu kecali o hodinkách a já mu ukazoval tohle fórum, on má Seika, tak jsme zajeli do sekce Seika... atd atd., no a narazili jsme na tohle vlákno, když tu koukal - nadpis v angličtině, a že prý WTF,  že ale nechápe, co tím chce autor říct... oni asi ti rodilý mluvčí se nedokáží vcítit do těch tvarů od nerodilých mluvčích, nebo co, přestože mně té mé hotetonštině rozumí - tož nevím; já mu teda rozumím s obtížemi, to je fakt, ale to je můj problém...

ex-post? hm... já jsem to vlákno dříve neviděl a tady přece nejsme na chatu... 
:rolleyes:

nakonec teda jde h***o, jelikož i ten obsah od suloco je o ničem  :shutup:

Odkaz ke komentáři

Ano, jde o h-o, jak píšeš. Nezapomínej ale, že rodilák není automatická autorita. Název vlákna určitě není standardní AJ, ale zcela v normě přiměřěné kreativity, kterou rodiláci umí. Příklad: nejsem baba, ale kdybych byl, možná bys si řek: "Bitch much?" Nebylo by to v týhle situaci sice úplně přesně, ale pro sejk argumentu to myslím stačí.

ještě edit: teprve teď jsem si umědomil, co to je za blbovlákno, souhlasím, že je mírně řečeno o ničem. Ale vytrolil nás v docela velkém počtu :)

Odkaz ke komentáři

Tak já asi k tématu přidám možná pro někoho nepopulární názor, ale měl jsem SEIKO jednou na ruce na radu zde na fóru a musím říct, že mi k srdci vůbec nepřirostly. Nějak mi prostě nesednou, i když je poměr cena výkon úžasnej, tak prostě ne. 

Odkaz ke komentáři

Mít Seika rád samozřejmě není povinný. Měl jsi na ruce nějaký m*tky nebo něco pořádnýho? Ony nejsou Seika jako Seika.

Je pravda, že jsem měl na ruce ty z těch levnějších za cca 7k.

Poměr cena výkon je asi ten nejhorší pohled na hodinky co existuje.

Napadlo mě to jako jeden z faktorů, protože jinak jsem za sebe žádný nenašel, prostě mne žádné nenadchly. Ať už ty levnější, nebo dražší. 

Odkaz ke komentáři

Onehdy jsem byl někde na nějakém obědě, a musím říci, že mi tam vůbec nechutnalo. Takže už tam nepůjdu

Pokud to bude k tématu Everybody loves to go to the restaurants? pak je to celkem relevantní. Ale pokud jsem si spletl tému a na Seiko se tu jen pějí slova chvály, pak samozřejmě uznávám chybu. 

Upraveno uživatelem Zachary
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...