Pavelpu27 Odesláno 30. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Bubenické tango No to je strašný Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tak a co ted s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Korejka dobrá, no. Ale s těma jehlama na kopákách...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Tak a co ted s tim? Už máš složeno? Pocity? Jak to hraje? Fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 31 minutami, Pavelpu27 napsal: Už máš složeno? Pocity? Jak to hraje? Fotku? To je mladyho, 8 let, chodi druhej rok do lidovky, tak jsme byli pred volbou to zabalit nebo neco koupit. Takze to dopadlo takhle, nastesti v odlehlejsi casti baraku, kde mame “archiv” bylo dost mista. Jinak technicky vzato jsem to sestavil, ale sam nejsem muzikant, tak nedokazu posoudit pripadny chyby v sestave a syn je dost malej, aby to vyhodnotil. Nastesti mame dost znamych, muzikantu, takze cekam, ze na to prilezitostne zkouknou. Kazdopadne syn ma radost, snad mu to vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Sestavený to máš roztomile Ještě že máš ty známý muzikanty. Malýmu držím palce a vlastně i závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Jasny, nedelam si iluze, v zivote jsem to nestavel. A on to taky zatim neresil-prisel do lidovky a tam to bylo nejak postaveny, navic asi uplnej zaklad. Kazdopadne ma radost a ja doufam, ze mu vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 To je uz dodpela sada, nebo detska? Virbl me prijde jak dospela 14”, to mu mezi kolena narves tezko:) Decko na velky sade az tak od 11 dosahne... Jak bici sestavit a jak mladyho posadit najdes na netu. Preju pevny nervy, nas mladej bubnuje jen na navsteve u brachy a je to idealni stav, me by jeblo:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Je to detska sada, vyber jsme ladili s ucitelem, co k nemu 2. rokem chodi. S tim sestavenim obavy nemam, ty nasi kamosi se v tom (na rozdil ode me) celkem obstojne vyznaji. YT je kdyz tak v zaloze. Jinak jak jsem psal, je to umisteny v baraku trochu bokem, takze do obyvaku to zni jen nepatrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Skupina HAIM,sú tri sesrtry, na začiatku a konci koncertu, všetky tri bubnujú ,plus bubeník, hrajú fajn , mne sa páčia . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Zemřel Joey Jordison Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Nová hračka do baráku. Jediný co mi zbylo a co jsem našel ze starejch časů je stolička a crash a ride činely, včetně stojanů na ně. Je ale fakt, že těch cca 15 let v zahradním domku se na nich celkem podepsalo a jsou tak zatím jako provizorka, páč zní hrozně (hlavně ten crash). jinak se zeptám jak jste na tom s laděním bubnů? Ladíte prostě podle ucha nebo máte nějakou vychytávku? Trošku bojuju s virblem a floortomem, s kopákem a malým přechodem jsem celkem spoko. Díval jsem se na tyto ladičky, nemáte s tím někdo zkušenost? Je to k něčemu dobrý nebo jsou to vyhozený prachy? https://kytary.cz/tama-tw-100/HN097320/ https://kytary.cz/tama-tw200/HN155280/ https://www.gear4music.cz/cs/Bici-a-perkuse/Drum-Dial-Precision-Drum-Tuner/DZR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Krása. Ten kopák je něco menšího - 20"? Ladičky jsem zkoušel, ale stejně to nejlíp zní, když to děláš podle toho, jak ten buben přirozeně zní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Minule som zistil, že mám fotku z môjho jediného vystúpenia za bicími . Manželka ma cvakla. Nočný klub v Hua Hin, už je to skoro 10 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 25. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Tak já taky přihodím. Tohle bylo naprosto neplánovaný vystoupení se skupinou Kadve na oslavě mých 40. Narozenin. Tvl. už je to 10 let . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Do prdele, dneska se probudím a první zpráva - umřel Taylor Hawkins z Foo Fighters . Byl jsem na nich před třemi lety v Pule, mám lupen na červen do Basileje. Ale bez Taylora si to neumím představit. Kurva! Mladej chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Taky me to zasahlo, sympatak a skvelej bubenik i zpevak. Zas co chces v Bogote po vecerech delat, ze… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Taylora je mi hrozně líto, velký sympaťák a srdcař Na rozehnání chmur z jiného soudku - znáte Larnella Lewise? Na bicí nehraju, o technice nemám páru, ale ujíždím na jeho "muzikalitě" - to jak přes bicí komunikuje s ostatními muzikanty, to je lahoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 a ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 No ty kráso, to je něco šílenýho. Je výbornej, na tohle nemám ani uši, natož ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se