Ondraj Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Tady je poměrně slušný výběr všelijakých prostředků, některé by stály určitě za vyzkoušení.
old black Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Jediný správný postup naznačil Janne: jak se zašpiní řemen, koupit nové Rolexy!!!
koblih69 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Se zmíněným Renapurem mám poměrně mizernou zkušenost. Tedy z doby kdy jsem měl koženou sedačku. Smrdělo to, špatně se to vsakovalo, dělalo to mapy... Na radu kolegy motorkáře jsem koupil za 140,- kyblík krému na sedla v jezdeckých potřebách. Několikrát ročně tím nakonzervuju celou kombinézu. Je perfektně nepromokavá, po letech vypadá jako nová a rozhodně nesmrdí - tedy když pominu vůni včelího vosku Na kombinézu, boty... mám černý na ostatní malý bezbarvý. S bezbarvým vždy ošetřím i kožený řemínek. Jsem alergik a je to bez příznaků, navím tkaé jaké by měly být když je to přírodní produkt a navíc neplácám ten řemem zespodu ale shora. Na spodní stranu doporučuju maximálně sprej na broušenou kůži ( kdekoliv v obuvi ) - zachová strukturu, zalepí póry a snadno se pak vyčistí jen suchým kartáčem. ... no a jinak bych taky doporučoval koupit nový řemínek zmíněné věci sice prodlouží životnost, ale ze starého ( neošetřeného ) nový neudělají....
Kupa54 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 Z příspěvků vidím, že skušenosti jsou velmi rozdílné a bude také hodně záležet na typu kůže, protože já mám s Renapurem dlouhodobě ty nejlepší výsledky (kombiméza, boty, kožená sedačka i sedadla v autě), snad jen v prvních dnech po aplikaci se na boty chytá víc prachu. Přikláním se však také k názoru,že nejlepší údržba řemínku k hodinkám je koupě nových Rolexů na oceli. :thumbsup_anim:
Vit Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Odesláno 22. května 2008 (upraveno) A co na to říká odborník na kůži Simon? Jaký způsob ošetřování řemínků z kůže doporučuje on? Upraveno 22. května 2008 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se