trestidlo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Dobry den, v dedictvi jsem dostala starsi hodinky Primator. Mozna nefunkcni, rozhodne chybi natahovaci kolecko.Muzete mi prosim poradit, zda maji nejakou cenu?Dekuji mocPetra Doksanska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Pouze jako vzpomínky na někoho, kdo tady už není. Lze uvažovat o ceně stříbra, vidím tam punc. Pár stokorun. Maximálně.
colommbo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Jak píše kolega, případná citová hodnota bude převyšovat cenu tržní, i cena materiálu pouzdra (Ag) bude minimální.
Dan83bz Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 eBay určí správnou cenu, pokud si myslíte, že to stojí za to
trestidlo Odesláno 16. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Dobry den,moc se omlouvam, ze jsem neodepsala drive. Moc Vam dekuji.Petra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se