mik@ Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Cafte... po tom co som cez vikend navstvil predajnu v auparku, mi nieco preskocilo v hlave a stale myslim na nejake hodinky (doteraz som mal casio mozno za 3000sk a bol som spokojny ).. Tak som aj nejako nasiel toto forum... No vlastne ine som chcel pisat Zapacili sa mi hodinky TAG HEUER AQUARACER... V auparku stali 26900sk na ebay http://tinyurl.com/3pf2vs (+clo by ma to vyslo nieco nad 23000 cize to sa az tak velmi neoplati... Tatino celkom casto lieta po europe a chcem sa teda opytat ci mate nejake skusenosti s kupou hodiniek na letisku... Neviete nahodou na ktorom europskom letisku maju najlepsie ceny?? Vopred dik za odpoved...
koblih69 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Cafte... po tom co som cez vikend navstvil predajnu v auparku, mi nieco preskocilo v hlave a stale myslim na nejake hodinky (doteraz som mal casio mozno za 3000sk a bol som spokojny ).. Tak som aj nejako nasiel toto forum... No vlastne ine som chcel pisat Zapacili sa mi hodinky TAG HEUER AQUARACER... V auparku stali 26900sk na ebay http://tinyurl.com/3pf2vs (+clo by ma to vyslo nieco nad 23000 cize to sa az tak velmi neoplati... Tatino celkom casto lieta po europe a chcem sa teda opytat ci mate nejake skusenosti s kupou hodiniek na letisku... Neviete nahodou na ktorom europskom letisku maju najlepsie ceny?? Vopred dik za odpoved... No a není škoda to dát za quarz? Co třeba tyhle http://www.redfingerprint.com/watches_deta.../WAF2112.BA0806
mik@ Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2008 uf no musim si rychlo nastudovat co to vlastne je... ale uz ta cena je na mna moc... Okrem toho ja mam len 17 a budu to moje prvy normalne hodinky, takze to nemusim prehanat... Ta cena uz bola tak na hrane drahsie zatial urcite nie. Chcem len zistit kde by som sa k nim mohol dostat najlacnejsie...
koblih69 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 uf no musim si rychlo nastudovat co to vlastne je... ale uz ta cena je na mna moc... Okrem toho ja mam len 17 a budu to moje prvy normalne hodinky, takze to nemusim prehanat... Ta cena uz bola tak na hrane drahsie zatial urcite nie. Chcem len zistit kde by som sa k nim mohol dostat najlacnejsie... Je to jen odkaz, dají se najít podstatně lepší ceny. Jen chci naznačit, že když už vydáš takový peníze za hodinky tak bych spíš volil mechaniku než quartz.
mik@ Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2008 asi som uplne slepy, ale nedari sa mi najst ziadne FAQ pre novacikov... dufam, ze tu nieco take je... pls. poslite mi niekto link, lebo si to musim trosku nastudovat... danke
Conrad Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 To není špatný nápad,je tady mnoho zkušených matadorů,co kdyby někdo z nich si chtěl dát tu práci a místo poplácávání blondýnek po pozadí či držení skleničky případně brouzdání v posledním katalogu Hublot dal dohromady takové stručné FAQ- nováčkům by to asi dost pomohlo.
koblih69 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 To není špatný nápad,je tady mnoho zkušených matadorů,co kdyby někdo z nich si chtěl dát tu práci a místo poplácávání blondýnek po pozadí či držení skleničky případně brouzdání v posledním katalogu Hublot dal dohromady takové stručné FAQ- nováčkům by to asi dost pomohlo. Ehm, jak by to vypadalo? Jako třeba: 1) než se zeptáš na Quartz tak si uvědom, že mechanika je lepší ...
mik@ Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2008 ne... bolo by tam co si vsimat pri vybere hodiniek... co znamena quartz co mechanika aky je medzi tym rozdiel preco je to lepsie lebo ako vidis ja vobec netusim.. a myslim, ze by sa naslo kopa veci co by sa tam mohlo dat
koblih69 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 (upraveno) ne... bolo by tam co si vsimat pri vybere hodiniek... co znamena quartz co mechanika aky je medzi tym rozdiel preco je to lepsie lebo ako vidis ja vobec netusim.. a myslim, ze by sa naslo kopa veci co by sa tam mohlo dat Jo takhle. ... Hlavní strana, menu nahoře - "začínajícím" http://www.chronomag.cz/rubrika/zacinajicim jsou tam typy strojků a jejich vlastnosti, sklíčka, pouzdra, radyk výběru .... Upraveno 13. května 2008 uživatelem koblih69
mik@ Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2008 ano dakujem ti za link... ale teda prvdu povediac az tak uplne mi neprislo, ze by ta mechanika bola lepsia... o dost vacsia nepresnost, musia byt "v pohybe", ked nechcem aby mi zastali atd... ale tak na druhu stranu no nieco na tych mechanickych hodinkach bude...
koblih69 Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 (upraveno) ano dakujem ti za link... ale teda prvdu povediac az tak uplne mi neprislo, ze by ta mechanika bola lepsia... o dost vacsia nepresnost, musia byt "v pohybe", ked nechcem aby mi zastali atd... ale tak na druhu stranu no nieco na tych mechanickych hodinkach bude... Každý má svoje výhody... ale je to trochu jako polemika jestli je lepší se nechat namalovat od více čí méně věhlasného malíře a nebo vyfotit digitálem - fotka bude dokonale věrná, ale hodnotu to nemá ... mechnické hodinky "žijou" na ruce, vydrží desítky let ... je to trošku o něčem jiném než o logických argumentech , ale ještě se máš čas zachránit ! uteč dokud můžeš ! Upraveno 13. května 2008 uživatelem koblih69
safi Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 To není špatný nápad,je tady mnoho zkušených matadorů,co kdyby někdo z nich si chtěl dát tu práci a místo poplácávání blondýnek po pozadí či držení skleničky případně brouzdání v posledním katalogu Hublot dal dohromady takové stručné FAQ- nováčkům by to asi dost pomohlo. doporučuji úvodní stránku portálu www.chronomag.cz - sekce pro začátečníky...a pak poslat ypovi, nebo mě soukromou zprávu s dotazem
lib Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 asi som uplne slepy, ale nedari sa mi najst ziadne FAQ pre novacikov... dufam, ze tu nieco take je... pls. poslite mi niekto link, lebo si to musim trosku nastudovat... danke Nováčkům by, podle mého názoru, do života nejvíc pomohly odstrašující bannery jako na cigaretách ve stylu: "ČTENÍ PŘÍSPĚVKŮ VE SVÝCH DŮSLEDCÍCH VÁŽNĚ NARUŠUJE REÁLNÝ ŽIVOT" nebo "CHCETE MÍT VYŠŠÍ ZŮSTATKY NA KONTECH? OKAMŽITĚ PŘEJDĚTE NA STRÁNKY xyz" nebo "PO JEDNÉ HODINĚ STRÁVENÉ NA TOMTO FÓRU SI VÁŽNĚ ROZMYSLETE, JESTLI SI PŘEJETE TOTÁLNĚ ZDEVIOVAT VAŠE VNÍMÁNÍ VĚCÍ MOVITÝCH, NEŘKU-LI V ŮPODSTATĚ NICOTNÝCH" nebo tak nějak. Nicméně: jsem kuřák a bannery na krabičkách v podstatě nevnímám. Nemají žádnou přidanou informační hodnotu.
farářskej Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 To není špatný nápad,je tady mnoho zkušených matadorů,co kdyby někdo z nich si chtěl dát tu práci a místo poplácávání blondýnek po pozadí či držení skleničky případně brouzdání v posledním katalogu Hublot dal dohromady takové stručné FAQ- nováčkům by to asi dost pomohlo. Hele, bacha, na blondýnky mi nešahej!
pete Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Souhlasím s KOBLIHEM69, zapomeň heslo, zapomeň na chronomag....Je to jediná cesta, jak se nestát "závislákem" jako jsou tu všichni. Každý tady asi ví o čem je řeč:-)
Patrik Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Cafte... po tom co som cez vikend navstvil predajnu v auparku, mi nieco preskocilo v hlave a stale myslim na nejake hodinky (doteraz som mal casio mozno za 3000sk a bol som spokojny ).. Tak som aj nejako nasiel toto forum... No vlastne ine som chcel pisat Zapacili sa mi hodinky TAG HEUER AQUARACER... V auparku stali 26900sk na ebay http://tinyurl.com/3pf2vs (+clo by ma to vyslo nieco nad 23000 cize to sa az tak velmi neoplati... Tatino celkom casto lieta po europe a chcem sa teda opytat ci mate nejake skusenosti s kupou hodiniek na letisku... Neviete nahodou na ktorom europskom letisku maju najlepsie ceny?? Vopred dik za odpoved... S těmi letišti je to různé, záleží na zemi i značce hodinek. Některé značky si letiště "obhospodařují" samy a určují jim i oficiální ceny (mají prostě dva ceníky, jeden pro "volný" prodej, jeden pro letiště). Tam, kde si letiště obhospodařují národní dovozci, míří na letiště výprodeje - prostě se stáhnou z obchodů loňské, předloňské i starší modely a vyprodávají se na letišti - tady hrozí že už třeba dávno nebudou vodotěsné :-( Co se týče lepší ceny, možností je celá řada, velkou šanci máš, pokud budeš trochu vyjednávat - pokud se na dané letiště často vracíš, tak tam nech vizitku s tím, že ty a ty hodinky se ti líbí, ale cenu by sis představoval takovouto, někdy to může pomoci, někdy ne - opět záleží na tom, kdo hodinky na letiště dodává.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se